Враховуючи таку потребу вважаю що така тема повинна бути ) Хто де робив?
Якщо мова йде про ТО для виїзду за кордон, то знайшов точку на Берестейській. 1300 грн, бумагу можна забрати "завтра", або відправляють по НП. Телефонував їм на початку лютого. У компанії багато точок проведення ТО, я вибирав ближче до місця проживання.
Якщо мова йде про ТО для виїзду за кордон, то знайшов точку на Берестейській. 1300 грн, бумагу можна забрати "завтра", або відправляють по НП. Телефонував їм на початку лютого. У компанії багато точок проведення ТО, я вибирав ближче до місця проживання.
Саме це і цікавить - контакт?
я робив на вул. Перемоги, 20 і коштувало 1500 грн Не знаю, як це можна зробити віддалено, бо, наприклад, в моєму сертифікаті на зворотній стороні є фото, зроблене під час проходження ТО і видні номера. Не знаю, чи є обов'язковим чи ні.
Так і не зрозумів, це обов'язково за кордон навіть легковикам? чи тільки комерційним?
Так і не зрозумів, це обов'язково за кордон навіть легковикам? чи тільки комерційним?
Навіть легковикам. Цією хнею страдають тільки деякі країни. Почитай сусідню тему....
Навіть легковикам. Цією хнею страдають тільки деякі країни. Почитай сусідню тему....
Молдовани кажуть чіпляються і мадяри. хоч за мадяр, коли я березні їздив, то про це не знав і ніхто нічого не питав
Молдовани кажуть чіпляються і мадяри. хоч за мадяр, коли я березні їздив, то про це не знав і ніхто нічого не питав
Румунія, в першу чергу.
...
А вони чіпляються при перетині кордону, чи ловлять по кущах? І чи перевіряють це ТО по базах?
Доброго дня! Планую влітку подорож транзитом через Румунію та Болгарію та виникають питання щодо техогляду. Маю американське авто. У когось є досвід проходження ТО на американських авто? Чи достатньо буде переробити задні повороти на жовтий колір? Може у когось є досвід подорожей Європою на американках? Буду вдячний порадам.
Сьогодні дзвонив, вартість вже 3500 ))
у Львові 2300 грн, в пятницю зайшов і запитав.
Вартість залежить від типу транспортного засобу та мети (регулярні перевізники тарифікуються якось окремо при наявності ЄКМТ)
Вартість залежить від типу транспортного засобу та мети (регулярні перевізники тарифікуються якось окремо при наявності ЄКМТ)
Сьогодні зробив ТО ось тут https://centr-avto.com.ua/kontakty/ (Київ, вул. Перемоги 20), вартість 2200, жива черга, все зайняло півтори години. Дійсний протокол перевірки технічного стану транспортного засобу 2 роки.