Усім привіт! Цікавлюсь для мами (60+ років) на шістку - порядок цін та рекомендації? З.І. Уточнили просто в ЖК в приватній - нарахували 50 тис.
Я ставив декілька за останні роки. Як не крути, тисяча доларів за штуку і виходить.
ставив в минулому році на 6. обійшлось 37 тис грн. Але якби не потребувалось нарощування кістки щелепи - було б тисяч на 10 меньше. І якщо б коронку ставив не з оксіду цирконію а звичайну металокермічну - ще на 4 тис. дешевше.
ще у них буває акція "під ключ" (дзвоніть), повний цикл від виривання до коронки, десь 15-17 обходилось.
Ставив імпланти у січні поточного року нижня щелепа, повний комплекс за один день - виривали 14 зубів - вставили 6 імплантів - через 12 днів поставили тимчасові нижні зуби всього 131000 - не Київ
ставив в минулому році на 6. обійшлось 37 тис грн. Але якби не потребувалось нарощування кістки щелепи - було б тисяч на 10 меньше. І якщо б коронку ставив не з оксіду цирконію а звичайну металокермічну - ще на 4 тис. дешевше.
А можна контакти!?
Ставив імпланти у січні поточного року нижня щелепа, повний комплекс за один день - виривали 14 зубів - вставили 6 імплантів - через 12 днів поставили тимчасові нижні зуби всього 131000 - не Київ
Ого скільки роботи і усього за 130 тис грн Це де такі ціни?
До речі, якщо не приживляється імплант, то вони новий роблять за свій кошт? Чи як воно там зараз? Гарантія? Повернення грошей?
Подивився у них на сайті , ціни від 3500 Це таке може бути чи я не вірно розумію процес і пропозицію ?
Процесс не розумієш. Це імплант і встановлення. А ще вирвати зуб, тимчасовий, потім постійний, потім ще коронка....
Процесс не розумієш. Це імплант і встановлення. А ще вирвати зуб, тимчасовий, потім постійний, потім ще коронка....
Ну я, як звичайний пересічний, дивлюсь на картинку і бачу штіфт і "насадку" і написано що в суму входить то все поставить. Зуба вже немає, тобто тільки установка. Тобто ця реклама замануха ?
Ну я, як звичайний пересічний, дивлюсь на картинку і бачу штіфт і "насадку" і написано що в суму входить то все поставить. Зуба вже немає, тобто тільки установка. Тобто ця реклама замануха ?
Ну звісно що замануха.
Мама ставила в лікарні(поліклініці?) на ХШ, звісно що на комерційній основі,але ціна адекватніша приватних стоматологій. Якщо такий варіант підходить, то запитаю контакт лікаря.