В ответ на: ти це серйозно? макферсон у лексуса та двухважелька у мазди Поточний лексус 2.4 - 0-60 mph 7.2 s, мазда 0-60 mph 6.2 s (в PHEV взагалі 5,6) це однозначно перемога лексуса
Шо там по продажам, за маздой очереди стоят( хотя не факт, что и за лохусами стоят)? Сомневаюсь... Отож
В ответ на: ти це серйозно? макферсон у лексуса та двухважелька у мазди Поточний лексус 2.4 - 0-60 mph 7.2 s, мазда 0-60 mph 6.2 s (в PHEV взагалі 5,6) це однозначно перемога лексуса
Шо там по продажам, за маздой очереди стоят( хотя не факт, что и за лохусами стоят)? Сомневаюсь... Отож
для прикладу була така машинка на початку 90х Mitsubishi GT3000 VR4 , вона ж Dodge Stealth напакована технологіями на той час була по саме не можу (повний привід, повнокероване шасі, тобто задні рулили, активні спойлери...тут відзначу, що у доджа активних спойлерів не було... і все це відносно за недорого). Плюс на той момент вигляд мала класний. І шо? а нічого. не дуже виявилась потрібна така машина всім, хоча це пушка ракета навіть зараз у віці біля 35 років у мазди нема фан бази як є у NX. Це головна проблема в мірянні продажами (ми ж знаємо, що тойота не ломається, тому равлик - в топах в світових продажах)
але все ж таки зауважу, що в світі (я не про наш ринок) за рахунок нових задньоприводних компановок мазда дала солідний плюс в продажах (рекордний плюс 16%) звісно, їх продано значно менше тойот, але тим не менш. доречі, в штатах за CX-90 дійсно ледь не черги, бо за такі гроші такого фаршу і дизайну більше ніде нема
і тут питання саме до тебе в плані кількості продажів - чого більше продано: GLE, X5, Q7 чи Levante ? але ж ти обрав леванте що доречі я б теж зробив би бо хоч він і побудований по суті на 20 річній платформі, але зовні він просто прекрасний, я би сказав досконалий, і в той же час більш менш тягається з конкурентами по іншим параметрам, не дивлячись на олдскульну платформу PS а трофео...ух...навіть X5 M60 смокче, тільки кайєн турбо GT трооошечки швидше
У мене зараз до Мазди поваги більше ніж до будь-якого іншого автомобільного бренду. Не ведуться на безглуздий хайп з електрифікацією всього чого можна, тим часом розробляючи задньопривідну платформу з поздовжнім розташуванням двигуна. Досі розвивають атмосферні двигуни, не граються в даунсайзінг. Міата ось вже 2 рестайлінг отримала і вони продовжують її випускати. Ніяких тупих сенсорів в салоні де вони не потрібні, все що важливе - на фізичних кнопках. Тепер ось дизель ще. Красавчики просто, знімаю шляпу.
для прикладу була така машинка на початку 90х Mitsubishi GT3000 VR4 , вона ж Dodge Stealth напакована технологіями на той час була по саме не можу (повний привід, повнокероване шасі, тобто задні рулили, активні спойлери...тут відзначу, що у доджа активних спойлерів не було... і все це відносно за недорого). Плюс на той момент вигляд мала класний. І шо? а нічого. не дуже виявилась потрібна така машина всім, хоча це пушка ракета навіть зараз у віці біля 35 років
Так чому виявилася непотрібною? Кілька років продавалася дуже непогано. А потім мода на таке минула. Тоді усі крупні виробники у такі автівки гралися. Були і крутіші за цю 3000 ГТ, наприклад Ніссан Скайлайн, 300, ... . А так і у тойоти щось подібне було (супра, МР2, ...) і у хонди, і навіть у субару була подібна модель - Alcyon SVX. Мода минула і попит зник. Зараз мода на кросовери та псевдокросовери? то зник попит на седани. Потім ще якась мода прийде і ще якийсь клас помре.
Paulskit 19.03.2025 10:50 пишет: У мене зараз до Мазди поваги більше ніж до будь-якого іншого автомобільного бренду. Не ведуться на безглуздий хайп з електрифікацією всього чого можна, тим часом розробляючи задньопривідну платформу з поздовжнім розташуванням двигуна. Досі розвивають атмосферні двигуни, не граються в даунсайзінг. Міата ось вже 2 рестайлінг отримала і вони продовжують її випускати. Ніяких тупих сенсорів в салоні де вони не потрібні, все що важливе - на фізичних кнопках. Тепер ось дизель ще. Красавчики просто, знімаю шляпу.
Навіть нема що добавити Правда, екстерєр, як на мене, в останніх Маздах трохи гірший став. Водночас і не витончений, і не брутальний. Таке собі ні риба ні мясо. Але є виробники (майже всі), в яких все ще гірше
не дуже gt3000 продавався крутіше за 3000 по начинню реально не було. чи була 300zx красива? АВЖЕШ! ще й яка! для мене 300zx та GT3000 середини 90х були прям еталоном автокраси чи була "файрледі" навернутіша по технологіям за 3000 - взагалі ні. Те саме про MR2 (тут в плюсі лише компоновка). В фільмах іграх особливо обидві не світились, то про них знають виключно фанати JDM...так, я по малолєтству був фанатом
скай початку 90х, тобто R32, отримав популярність через перемоги у гонках, а 34й через форсаж та NFS вже в двотисячних був на вершині слави. Чи була в нього така ж підвіска або активні сплітери, як у GT3000? ні. У Ская вагомим плюсом була система повного приводу. І так, в деяких версіях R32/R33 був HICAS, але ж в найпопулярнішому R34 не було
супра мегапопулярність отримала після форсажу, а до того була у вузькопрофільної аудіторії популярним авто. Звісно тепер 2JZ gte вважається іконою, бо роздувавя без напрягів до хер зна скільки кобил. але, бляха, на тому крапка. бо всі вуличні "боліди" для того щоб їхало міняли підвіску по суті всю. А от так от з заводу, щоб все по красоті серед бюджетних япошек 3000-ку не було рівних...звісно імха, але трошки аргументована
alexkit 18.03.2025 22:09 пишет: Да колесная база то такое.. главное как внутри пространство, комфорт поездки и т.п. а то получается лучше f150 машины нет)
Лучше лохуса RX машины нет. И не маленький, и не занадно широкий, и надежный, и не сложный, и ваще отличный.
Ну это дело вкусовщины. IMHO, Лексус выберут те, кому комфорт важнее управляемости. Ну, это касается любой Тойоты, которая представлена на нашем рынке.
не, если для гонок на формуле, то он явно не годится, тут только форд куга, а если для езды по городу-межгороду, то отлично. но не для всех, а для обычных людей, среди автоуашников таких не много.
да я как бы и не спорю:). но как то после божественного лексуса сесть на сеат, правда с не понятной эмблемой...думаю айтишник ( успешный) на это не пойдет, хотя, на то он и айтишник, что б пойти. Хотя после лохуса надо хоть бы ауди смотреть или бмв, ну или мазерати ( а не на алюфу) новую модель выкатила, "всего" около 4 млн грн
это я шо б тема не заглохла
якщо людина обирає авто з порад автоуа то він настільки не розбирається в авто що йому буде фіолетово на що з лексуса пересісти