Наоборот руль поворачивается на 180 градусов, и из-за этого легче уронить мот.
Глупости. Все наоборот. Упасть можно из-за недостаточного поворота руля. На малой скорости нужно сильно повернуть руль, чтобы равновесие сохранить, а он упирается. Вот тогда и падаешь, или ногой землю ловишь, чтобы не упасть.
Глупости. Все наоборот. Упасть можно из-за недостаточного поворота руля. На малой скорости нужно сильно повернуть руль, чтобы равновесие сохранить, а он упирается. Вот тогда и падаешь, или ногой землю ловишь, чтобы не упасть.
Я пока тренировался как раз наоборот, сильно руль повернул и мот резко в сторону, как будто задний тормоз пережал и колесо под тебя складывается. При недостаточном повороте, ты упираешся в стопор и едешь спокойно.
DimonDSV 20.03.2025 09:21 пишет: дебати про нове китайське/індійське та вживане "пристойніших" брендів ніколи не закінчаться. тут кожен сам собі суддя.
тут більше питання, якщо брати на сезон (перший) то що краще? бв бренд перевірений часом чи новий китаєць/індус з якимось плюшками (абс, чи що там ставлять наразі на моти).
7 років тому брав за 700 долл новий Йінксіанг 150 кубиків, бо задовбався Яву ремонтувати. Проїхав вже майже 40 тис, міняв тільки масло, колодки, кілька раз регулював клапани, підкинів новий комплект зірок з цепком, здається все. У знайомого схожий Баджадж, виконання якісніше, двигун працює тихіше і тяга краща. Якщо на рік, то думаю сміло можна брати дешевого китайця, нічого там страшного немає. Особливо перший мот людині ні з чим буде порівняти.
Я пока тренировался как раз наоборот, сильно руль повернул и мот резко в сторону, как будто задний тормоз пережал и колесо под тебя складывается. При недостаточном повороте, ты упираешся в стопор и едешь спокойно.
Мало тренировался. Контролировать угол поворота руля нужно руками, а не надеяться на ограничитель поворота. Маленький радиус разворота - это плюс, а не минус. По сути темы - нужен тест-драйв, начиная с йобрика.
В ответ на: чтобы втроём гонять в селе и окресностях
втрьох з ТС і його дружиною?
та легко, дружина за кермом, а ми, бухі, в колясці
тоді шукай сотку бехівську з коляскою, кращого не існує на сьогодні. якщо просто перший мот дружині, то г 310 від тієї ж бмв. звісно що мої 37 років досвіду, це ніщо в порівнянні з місцевими експертами, але я просто поговорити
тоді шукай сотку бехівську з коляскою, кращого не існує на сьогодні. якщо просто перший мот дружині, то г 310 від тієї ж бмв. звісно що мої 37 років досвіду, це ніщо в порівнянні з місцевими експертами, але я просто поговорити
наче тебе дивився на ютубі як ти з україни в італію перегнав мотоцикл з коляскою?! не ну реально, посадив своїх і прокатнувся у напрямку як сонце сідає, достали щось перекусили, кайф.
p.s. бмв к100/к1100 з коляскою один в Україні, наче нерозмитнений і просять 10 тис уо. в Полтаві він. Ямаха Драгстар 7500уо і він такий більш єлегантний як на мене
наче тебе дивився на ютубі як ти з україни в італію перегнав мотоцикл з коляскою?! не ну реально, посадив своїх і прокатнувся у напрямку як сонце сідає, достали щось перекусили, кайф.
p.s. бмв к100/к1100 з коляскою один в Україні, наче нерозмитнений і просять 10 тис уо. в Полтаві він. Ямаха Драгстар 7500уо і він такий більш єлегантний як на мене
було таке, зараз він зовсім інший) за розмитнену сотку ціна нормальна, не знаю, що з розмитненням. драга - то таке собі