Топові лампи відомого виробника DawnKnight K9C Plus. Дуже потужні, призначені виключно для лінзи, бо інакше проклянуть, ну або ж в дальнє світло.) Лампи нові, купувались і встановлювались для перевірки в Крайслер 200, але не підійшли, авто після запуску одразу їх тушить, додаткові обманки теж не вирішили проблему. Тому лампи в продажу. Ціна 1000 грн. Картинки клікабельні.
взагалі НВ3 це не лінзовий цоколь, а саме галогеновий. у мене схожі в рефлекторній в дальньому ("крайслер корп") - використовую за призначенням: замість "прокльонів" зустрічним "я нікого не сліплю", ну і коли справді пусто на дорозі. АП
Maksimus 04.04.2025 14:52 пишет: взагалі НВ3 це не лінзовий цоколь, а саме галогеновий. у мене схожі в рефлекторній в дальньому ("крайслер корп") - використовую за призначенням: замість "прокльонів" зустрічним "я нікого не сліплю", ну і коли справді пусто на дорозі. АП
Крайслер 200, 16 року здається, одна лінза на дальній і ближній, перемикання відбувається шторкою і там стоїть НВ3. В рефлекторний дальній це буде просто ТОП.
Зи взагалі цікаве авто та 200. Стоп і поворот позаду це одна одноконтактна лампа жовтого кольору(саме чомусь жовтого) в червоному плафоні, варіантів перейти на саме жовті повороти без лютого колхозу 0,0.