так вірогідно складаються обставини, що потрібне буде друге авто на 4-6 місяців для поїздок в межах Київської обл в районі 100 км на день 5 днів на тиждень. тому цікавить авто, яке ймовірно найменше втратить в ціні при продажі через півроку, але не корч) із основних критеріїв для себе бачу - це не старше 5 років, витрати пального по місту до 10л та обов'язково з Android Auto. спочатку звісно думав про електро, але як подивлюся як вони стрімко дешевшають, то бажання меншає, тому хз поки, а умовний туарег 4 чи 5 років коштують майже однаково. оренда ID4 на півроку коштує 7000 тис дол, тому оренда не варіант. welcome 🍿
Скаут 04.04.2025 14:47 пишет: так вірогідно складаються обставини, що потрібне буде друге авто на 4-6 місяців для поїздок в межах Київської обл в районі 100 км на день 5 днів на тиждень. тому цікавить авто, яке ймовірно найменше втратить в ціні при продажі через півроку, але не корч) із основних критеріїв для себе бачу - це не старше 5 років, витрати пального по місту до 10л та обов'язково з Android Auto. спочатку звісно думав про електро, але як подивлюся як вони стрімко дешевшають, то бажання меншає, тому хз поки, а умовний туарег 4 чи 5 років коштують майже однаково. оренда ID4 на півроку коштує 7000 тис дол, тому оренда не варіант. welcome 🍿
В принципі під ці параметри потрапляє будь-яка 4-річна Октавія)) І це не жарт...
Скаут 04.04.2025 16:01 пишет: забув додати, машина має ще "їхати"
не буде таких з критерієм "до 10 по місту", хіба що ціна 30+ - тоді можуть гібриди влізти або якісь більш-менш двигуни, можливо гольф 7 на 1,4 чи 2,0 дизель
Скаут 04.04.2025 16:01 пишет: забув додати, машина має ще "їхати"
біток ГТІ не жартую, кстаті
і взагалі - "Answer is always Miata!"
Регулярно бачачи як така червона мазда навскісь зі швидкістю 5 км/год переїжджаєь не самі високі лежачі поліцейські неподалік мого будинку (щоб занизьку передню губу не відірвати) навіть не уявляю, як вона їздитиме по далеко не ідеальних дорогах області.
E-Golf 24 квт Можно взять от 8500 долларов сейчас, за 4-6 месяцев он уже никуда особо не подешевеет Ну разве по возрасту ему будет 10 лет, а так идеальный вариант, как по мне
Регулярно бачачи як така червона мазда навскісь зі швидкістю 5 км/год переїжджаєь не самі високі лежачі поліцейські неподалік мого будинку (щоб занизьку передню губу не відірвати) навіть не уявляю, як вона їздитиме по далеко не ідеальних дорогах області.
дуже просто судячи з твоїх описів - в області навіть близько немає таких жахів, як біля твого будинку
дуже просто судячи з твоїх описів - в області навіть близько немає таких жахів, як біля твого будинку
В цій гілці я кажу про банальні лежачі поліцейські яких багато будь де. Зазначена мазда їх боїться як вогню.
В цій гілці я кажу про банальні лежачі поліцейські яких багато будь де. Зазначена мазда їх боїться як вогню.
Та не лише в цій гілці, а і на всьому форумі навряд чи знайдеться людина, яка більше боїться дорожніх перешкод, аніж harald67 , коли ледь не на кожну автівку з кліренсом менше 20 см навішується ярлик про її нездатність пересуватися якимись надуманими "непрохідними" дорогами то всієї країни, то навіть Києва. Хоча і впевнений, що автору цей тип авто не потрібен.
Якось їхав в Миколаїв років з 10 тому на доджі. як тільки з'їхав з одеської, то почалася ну така...посередня сільська дорога їхав свої 110 і на хороших ділянках мене постійно обгоняв мазераті гранд турізмо. але коли були трешові ділянки, то я його догоняв. Ну нічого, в Миколаїв одночасно заїхали. тобто їхати можна, тому хотіти гранд турізмо я не перехотів PS хоча у мене і на крайслері кліренс недалеко пішов від гранд турізмо (під переднім бампером 9,5 ). нічо, нормально. хоча по бордюрах не так легко як на доджі з заявленим кліренсом 165 потрібно оберееееежненько зістрибувати
як на мене, то повний привід - це дуже бажана штука, а от кліренс, якщо на рибалку не кататись - пофіг...для рибалки краще окремого виділеного дастера/джимні нічого нема із сучасного
Та не лише в цій гілці, а і на всьому форумі навряд чи знайдеться людина, яка більше боїться дорожніх перешкод, аніж harald67 , коли ледь не на кожну автівку з кліренсом менше 20 см навішується ярлик про її нездатність пересуватися якимись надуманими "непрохідними" дорогами то всієї країни, то навіть Києва. Хоча і впевнений, що автору цей тип авто не потрібен.
Ти змішуєш два терміни: "звичайна пузотерка типу октавії, мегана, сііда.... з кліренсом в районі 15 см і нормальною передньою губою" та "пузотерку з кліренсом в районі 12-13 см і довгою опущеною передньою губою, яка чіпляться практично за усе, типу 407". Так от згадана мазда як раз з другої категорії. Тому радити її як машингу для щоденних поїздок ще й за межі міста якось нелогічно.