мелкий-2 07.04.2025 15:44 пишет: Чому? Юзаю ось це чудо. Вважаю що цей девайс має буди с кожному домі.
Дякую, купив дружині на день народження FC8 , сьогодні вона спробувала прибирання - дуже задоволена Окремо є миючий пилесос THOMAS TWIN Aquafilter TT, йому вже 20 років і ще працює.
мелкий-2 07.04.2025 15:44 пишет: Чому? Юзаю ось це чудо. Вважаю що цей девайс має буди с кожному домі.
Дякую, купив дружині на день народження FC8, сьогодні вона спробувала прибирання - дуже задоволена Окремо є миючий пилесос THOMAS TWIN Aquafilter TT, йому вже 20 років і ще працює.
сильно любите дружину купуючи їй такі подарунки....
А що треба останній айфон,чи авто... чи квартиру Не розумію натяка, звичайний подарунок
А зрозумів, мабуть треба найняти домопрацівницю
Намек на дарение бытовых вещей, еще и для уборки, под видом подарка ей_любимой. Ну это примерно как она тебе, ну не знаю, робот-пылесос на ДР подарит или варочную поверхность Короче, дарить на ДР женщине бытовую технику - моветон. Это, конечно, только если она сама этого не хотела, или у вас так принято, тогда норм
GreenMile 09.04.2025 22:34 пишет: Намек на дарение бытовых вещей, еще и для уборки, под видом подарка ей_любимой. Ну это примерно как она тебе, ну не знаю, робот-пылесос на ДР подарит или варочную поверхность Короче, дарить на ДР женщине бытовую технику - моветон. Это, конечно, только если она сама этого не хотела, или у вас так принято, тогда норм
Ну якщо так, то тоді ще гірше - гроші на ДР подарував , а купили цю швабру вже сьогодні, через 2 дня
А так ми роками полюбляємо щось купувати для побуту саме на ДР, і ніколи не вважали це за моветон
А що треба останній айфон,чи авто... чи квартиру Не розумію натяка, звичайний подарунок
А зрозумів, мабуть треба найняти домопрацівницю
Намек на дарение бытовых вещей, еще и для уборки, под видом подарка ей_любимой. Ну это примерно как она тебе, ну не знаю, робот-пылесос на ДР подарит или варочную поверхность Короче, дарить на ДР женщине бытовую технику - моветон. Это, конечно, только если она сама этого не хотела, или у вас так принято, тогда норм
А если она спиннинг подарит, или автомойку, или аккумуляторную пилу и шуруповерт - сойдет? Это ж тоже типа бытовые вещи. Да я даже и не знаю что можно мужчине подарить. Вискарь? Одеколон? Банальщина. Золотой браслет? Цыганщина. Запонки? Куда их применять?
Прикольна штука. Але підлога мокра після неї? Ці валіки за цикл прибирання, їх же декілька раз мити потрібно, бо вони брудні будуть хвилин за 5? Шерсть тварин збирає, тобто повністю замінює пилісос? В мене так: пилісос, швабра волога (з постійним миттям тряпки-насадки), витирання від вологи підлоги сухими насадками на швабри. То ті насадки шваброві і для мокрого і для сухого прибирання, в мене розхідник. Прибирає прибиральниця, але іноді і ми (я/дружина) це робимо. Підлога ламінат 90%, площа 250. Думаю, чи пидійде мені така штука.
В ответ на: Ці валіки за цикл прибирання, їх же декілька раз мити потрібно, бо вони брудні будуть хвилин за 5?
Я мию після повного циклу прибирання. За звичай це - закинув у пральну машинку.
В ответ на: Шерсть тварин збирає, тобто повністю замінює пилісос?
Шерсть збиратиме. За звичай в мене спочатку запускається робот , а потім шваброю. Якщо не запускати робот, то буде брудніша вода + шерсть збирається на спец вусиках. Вмене 3 скотів, які постійно ходять гуляти на вулицю.
В ответ на: Підлога ламінат 90%, площа 250. Думаю, чи пидійде мені така штука.
В мене перший поверх (трошки більше 50 кв.) це кахель, 2 поверх це ламінат. У всякому випадку вологи менше чим від звичайної швабри, не кажучи про парошвабру.
AlexAudiCoupe 09.04.2025 23:40 пишет: А если она спиннинг подарит, или автомойку, или аккумуляторную пилу и шуруповерт - сойдет? Это ж тоже типа бытовые вещи. Да я даже и не знаю что можно мужчине подарить. Вискарь? Одеколон? Банальщина. Золотой браслет? Цыганщина. Запонки? Куда их применять?
ЗЫ. Сапоги жене - бытовая вещь? А шуба? :-)
Это не те бытовые вещи в данном контексте Спиннинг - идеально, если муж - рыбак, это его личное хобби и инструмент чисто для него и его развлекалова, потому годится. То же самое и для женщины, условный фотоэпилятор, или машинка для завивки волос, или, там, какой-то хороший маникюрный набор - хоть и "бытовые вещи", но ок, потому что это вещи чисто для нее, и ее хотелок и/или потребностей, как для мужика спиннинг. А пылесос, швабра или утюг - не ок, это приборы по уходу за домом и бытом, а не подарок, так же как и холодильник или осмос Но, опять же, если у вас так принято - пожалуйста, но в целом это моветон и некоторые просто не будут говорить, что такие подарки не але, а то муж обидится
И на счет мужиков, у нас большинство всякого инструмента и прибамбасов - это хобби, как рыбалка, потому с нами намного проще. У меня, к примеру, хобби - электроника, и мне жена по заказу дарила цифровой осциллограф Хотя если подумать, то он нужен для ремонта всякого, чем, в частности, и она пользуется, но играюсь им и кайфую от него я А вот если бы она мне подарила спиннинг - это это был бы фейл, потому, что я рыбалкой не увлекаюсь.
Надо немного чувствовать разницу между личной вещью для_себя_любимого(ой) и общебытовой необходимой для комфортного быта и проживания обоих.
В мене є в користуванні і швабра і парогенератор. В тебе тільки парогенератор. Від швабри вологи менше. На ламінаті парогенератор я не використовував, бо боюсь що йому буде не тойво. Все ж таки парогенератор подає пар з тиском, і вона (пара) буде проскакувати в шви ламінату. Але це моє, можливо я не занадто перестраховуюсь.
мелкий-2 10.04.2025 12:48 пишет: В мене є в користуванні і швабра і парогенератор. В тебе тільки парогенератор. Від швабри вологи менше. На ламінаті парогенератор я не використовував, бо боюсь що йому буде не тойво. Все ж таки парогенератор подає пар з тиском, і вона (пара) буде проскакувати в шви ламінату. Але це моє, можливо я не занадто перестраховуюсь.
Від парогенератору не залишається вологи по завершенні прибирання. Взагалі не залишається. Уся випаровується з підлоги. Швабри у мене немає, бо мені нема що нею прибирати. У мене 65% підлоги в квартирі це кахель і 35% - паркет натуральний, який ні парогенератором, ні шваброю мити не можна. Я проводив експерименти по прибиранню плям на кахелі (наприклад від компоту, пролитого учора) і з допомогою такої швабри з валиками, і з допомогою роботу пилососу з вологим прибиранням. Ефект - навколонульовий. Пилосос хоча б пил прибирав, а швабра і з цим не дуже поралася.
sc-3 Епік фелй цього пристрою - дріт живлення не змотується і не ховається у корпус. В усьому іншому - супер.
Люди радять вже дивитись на SC4. Собі як раз обираю і поки думаю, але схиляюсь до SC4. Але точно не SC2!
Різниця - 3,6 тис. грн. Відпарюватель для одягу мені не потрібен, бо у мене є паропраска Laurastar - геть інший рівень якості. У крайньому випадку можна насадку відапарюючу придбати за 1.5 тис. Є відсік для змотаного кабеля живлення - таке собі покращення. Невже не можна було за таку ціну зробити банальне скручування дроту і затягування його в корпус пружиною. Ще є зйомний бак для води. Чим він краще за незйомний - хз.
3,6 т грн згоден, не мало. Але є ще відмінності, відсутність фільтру який треба замінювати та інший тип бойлеру. Як на мене зйомний бак це зручно.
Парова швабра на замінить пилосос. Це дуже класна штука (я активно користуюся), але вона не затягує пил.
Комбінація робот-пилосос + парова швабра майже ідеальна для мене.
Як це виглядатиме на практиці без попереднього пилососення? Парошвабра просто намочить пил, і залишить мокре болото на плитці? Чи якмйсь позитивний ефект все ж є? Ще архіважливе питання, чи лаковані фасади кухні можна мити?
Парова швабра на замінить пилосос. Це дуже класна штука (я активно користуюся), але вона не затягує пил.
Комбінація робот-пилосос + парова швабра майже ідеальна для мене.
Як це виглядатиме на практиці без попереднього пилососення? Парошвабра просто намочить пил, і залишить мокре болото на плитці? Чи якмйсь позитивний ефект все ж є? Ще архіважливе питання, чи лаковані фасади кухні можна мити?
Пил на підлозі прибирає робот пилосос під час щоденного прибирання. Парошвабра прибирає не пил а плями на підлозі. Це робиться далеко не кожного дня, на відміну від робота пилососа. За рахунок того, що парошвабра миє гарячою парою ніякого "болота" або навіть вологи на підлозі та інших поверхнях не залишається - усе випаровується швидко, на відміну від миючого пилососа чи отого електровєніка з роликами та водою. Фарбований фасаб парошваброю мити не можна. У керхера колись був миючий пилосос із функцією прибирання парою, а не холодною водою як Томас. Відгуки були жахливі - трубка прогорала швидко і коштувала дорого. Може і зараз є така модель.