Досить довго розмовляв з сервисами, консультантами ВИРОБНИКА ( не магазину). При наявності тварин особливо пухнастих кицьок - тільки 2 в 1. Або потужніші дротові моделі.
На фінішній прямій були EW82U2DB та Миючий акумуляторний пилосос для твердої підлоги Rowenta X-CLEAN 4 GZ5035WO + Акумуляторний пилосос Rowenta X-PERT 7.60 Animal RH6A73WO (комплект). Ровента програла по ціні (+3000) та компактності зберігання. Насправді на електролюкс зараз акція від виробника, тому він дешевше Ровенти. Без акції виграла-б ровента повна вартість в неї на 3-5000 менше електролюкса.
Ага. Апарат бомба. Мийку ще не пробували. Але "СУХИЙ" кіт визвав реакцію ВАУ! Не дуже легкий, неочікувано, але - турбощітка мабуть в тюнінге "трактор". Вчора кімната прибиралась звичайним ( бюджетним) самсунгом. Дуже маневрений, для катання пркладати зусиль не треба, трохи звикнути до ваги мотора з акумом в руці треба. Цей бульдозер в демо режимі ( без кутів та під диванами) набив повний контейнер.
Можу рекомендувати Завтра буду читати як працювати з миючим модулем.
а самсунг теж акумуляторний? Чи провідний? Ти ж недавно купив акумуляторни сіаомі, ну і чекаемо на відгук як він миє бо 20 штук це не так і дешево як для пилососа, але вітаю
egorka 09.07.2025 20:28 пишет: а самсунг теж акумуляторний? Чи провідний? Ти ж недавно купив акумуляторни сіаомі, ну і чекаемо на відгук як він миє бо 20 штук це не так і дешево як для пилососа, але вітаю
Самсунг звичайна дротова мильниця. Аде з непоганим набором щіток. Правда турбо від свмсунга жалугідна пародія на турбо в електролюкса. Типу як опель та мерседес Сяомі то так лушпіння підібрати від горішків, то такий - зручний віник Він має свою нішу використання. 20к наче багато, але в розстрочку на 10 платежів? Наче бюджетно. Потім за 20к я маю 3 в 1 і до того-ж повноцінні 3 девайси. Плюс зручна станція для зарядки та очистки.
Я згоден з тим що я ще той тошнот. Але в цього електролюкса навіть від коробки тягне преміумом. Стильна, міцна, все запаковано в окремі місця... ну навіть при відкритті коробки я сказав Ип....
egorka 09.07.2025 20:28 пишет: а самсунг теж акумуляторний? Чи провідний? Ти ж недавно купив акумуляторни сіаомі, ну і чекаемо на відгук як він миє бо 20 штук це не так і дешево як для пилососа, але вітаю
Самсунг звичайна дротова мильниця. Аде з непоганим набором щіток. Правда турбо від свмсунга жалугідна пародія на турбо в електролюкса. Типу як опель та мерседес Сяомі то так лушпіння підібрати від горішків, то такий - зручний віник Він має свою нішу використання. 20к наче багато, але в розстрочку на 10 платежів? Наче бюджетно. Потім за 20к я маю 3 в 1 і до того-ж повноцінні 3 девайси. Плюс зручна станція для зарядки та очистки.
Я згоден з тим що я ще той тошнот. Але в цього електролюкса навіть від коробки тягне преміумом. Стильна, міцна, все запаковано в окремі місця... ну навіть при відкритті коробки я сказав Ип....
egorka 09.07.2025 21:05 пишет: ну тоді чекаемо як він в роботі( миє)
Миє топово. В обслуговуванні єлементарний. Система очищення валиків дуже гарна. Можливо трохи заважкий в руці, але можливо до того звикають.
Реакція дружини коли спробувала ( спочатку я розібрався, тоді вже вона)... "так просто? "
дякую ну все модну швабру вже викинув
Зовсім ні. Як раз Lydsto H3 та швабра нікуди не прибираються - а вікна, а стіни, а стеля, особливо кути над шкафами, холодильником? Миючий пилосос він тільки для горизонтальних поверхонь
Миє топово. В обслуговуванні єлементарний. Система очищення валиків дуже гарна. Можливо трохи заважкий в руці, але можливо до того звикають.
Реакція дружини коли спробувала ( спочатку я розібрався, тоді вже вона)... "так просто? "
дякую ну все модну швабру вже викинув
Зовсім ні. Як раз Lydsto H3 та швабра нікуди не прибираються - а вікна, а стіни, а стеля, особливо кути над шкафами, холодильником? Миючий пилосос він тільки для горизонтальних поверхонь
так миючий він же і для сухого прибирання? І насадки різні з є в ньому?
Саме так. Це 3в1. Тут не насадка, а повністю клинингкит міняється. Я раніше давав назви моделі та конкурента від Ровенти. Але в ровенти це два окремі девайси. А тут один. І двигун розпізнає який набір підключений. Навіть вимикається по різному з різними насадками. На вихідних, якщо нічого не завадить спробую третю функцію - прибирання авто.
Саме так. Це 3в1. Тут не насадка, а повністю клинингкит міняється. Я раніше давав назви моделі та конкурента від Ровенти. Але в ровенти це два окремі девайси. А тут один. І двигун розпізнає який набір підключений. Навіть вимикається по різному з різними насадками. На вихідних, якщо нічого не завадить спробую третю функцію - прибирання авто.
kkk_GAZ240 10.07.2025 22:30 пишет: якщо нічого не завадить спробую третю функцію - прибирання авто.
давай чекаемо на відгук
Так в мене будь який впорається - сідушки шкіра, салон теж без тряпок. Тільки килимкм на підлозі, та навіть це не стане проблемою, бо можна турбощітку без труби використовувати
kkk_GAZ240 10.07.2025 19:36 пишет: а вікна, а стіни, а стеля, особливо кути над шкафами, холодильником? Миючий пилосос він тільки для горизонтальних поверхонь
А що саме прибирається пилососом зі стан? Може я чогось не знаю і треба усі стіни в квартирі вперше за 8 років пропилососити?
kkk_GAZ240 10.07.2025 19:36 пишет: а вікна, а стіни, а стеля, особливо кути над шкафами, холодильником? Миючий пилосос він тільки для горизонтальних поверхонь
А що саме прибирається пилососом зі стан? Може я чогось не знаю і треба усі стіни в квартирі вперше за 8 років пропилососити?
Не пам'ятаю як у квартирі... А вот в будинку треба регулярно пилососити кути, особливо пристельові. За місяць не пройдеш, то там жах що твориться. А кахлі на кухні? Особливо в зоні плити. Без гарної швабри не буде діла. Сьогодні міняв лампочки в другому туалеті. Як подивився що над душовою кабіною - ЖАХ просто. Так от за допомогою Електролюкса в конфігурвції автопилосос все зібрав (уяви що там назбиралось за 20 років). Завтра вже ручною чудошваброю домиємо кахлі над кабиною.
Тому нічого дивного що механічна швабра теж дуже потрібна. А вікна помити? Просто незамінна. Ну і маленький пилососик-віник від сяомі теж без роботи не лежить. Практично кожного дня користуємось. Тому нарешті вийшов непоганий набір. Залишилось спробувати паровий відремонтувати.