Обладнання стандартне Стаг, Томасетто, Вплинув Пробіг - 80к Свічкам 20к Фільтр раз на 10к Заправка Барс (до був вог, більше року, наче такої біди не було. На барсі вже більше півроку)
Спершу було ледь помітний перехід на газ, потім двигун суттєво підшатувало, зараз хитає сильно, але переважно глохне. Це якщо без руху. В русі перехід не відчувається. Якщо трохи прогріта і постоїть, то переходить значно краще. Росхід плюс-мінус не змінився (може виріс на 0.5л) По роботі на ХХ і в русі без питань.
свого часу заправлявся на брсм, то газовщики мені показали який фільтр після їхнього газу. Скоріш за все треба чистити редуктор, бо в мене були такі самі симптоми і нічого не допомогало (міняли фільтри, мили форсунки, міняли датчик тиску). Трохи легше стало коли увімкнув перехід на газ на 50 градусах
На те й воно ГБО, що можна підключити комп і перевірити показники. Хтось їде до спеців, хто робить це сам. Наприклад, я самостійно я можу поміняти фільтри та відкрутити електромагнітний клапан, якщо не допомагає - їду до спеців.
andrey_spec 10.04.2025 09:10 пишет: На те й воно ГБО, що можна підключити комп і перевірити показники. Хтось їде до спеців, хто робить це сам. Наприклад, я самостійно я можу поміняти фільтри та відкрутити електромагнітний клапан, якщо не допомагає - їду до спеців.
Я щось підключив комп, а воно пише стара прога Мозги стаг 200 ізі Фільтра теж сам міняю, але карту править ніяк не навчусь
pandry2007 10.04.2025 11:34 пишет: Для початку промилити усі з'єднання газових шлангів, можливо десь травить.
Смерділо б
В мене з варіантів: мембрана редуктора, клапан, датчик тиску
Трохи розпогодиться, зніму клапан побачу на стан. Піду за найменшим спротивом по грошам. Ще хочу підключити комп і подивитись на тиск в момент переходу і при роботі на гбо
junior 09.04.2025 15:52 пишет: Обладнання стандартне Стаг, Томасетто, Вплинув Пробіг - 80к Свічкам 20к Фільтр раз на 10к Заправка Барс (до був вог, більше року, наче такої біди не було. На барсі вже більше півроку)
Спершу було ледь помітний перехід на газ, потім двигун суттєво підшатувало, зараз хитає сильно, але переважно глохне. Це якщо без руху. В русі перехід не відчувається. Якщо трохи прогріта і постоїть, то переходить значно краще. Росхід плюс-мінус не змінився (може виріс на 0.5л) По роботі на ХХ і в русі без питань.
Один в один, як ти пишеш було і в менен тільки потім і на ходу в тебе буде помилка вискакувати. Переходила нормально на газ тількти після робочої температури двигуна Поміняв свічки та промив форсунки і все стало на місце. Але в мене свічки 130 тис відбігали. NGK іридієві
junior 09.04.2025 15:52 пишет: Обладнання стандартне Стаг, Томасетто, Вплинув Пробіг - 80к Свічкам 20к Фільтр раз на 10к Заправка Барс (до був вог, більше року, наче такої біди не було. На барсі вже більше півроку)
Один в один, як ти пишеш було і в менен тільки потім і на ходу в тебе буде помилка вискакувати. Переходила нормально на газ тількти після робочої температури двигуна Поміняв свічки та промив форсунки і все стало на місце. Але в мене свічки 130 тис відбігали. NGK іридієві
Свічкам 25 тис, звичайні Форсунки прошли 80 тис
Воно як, переший перехід так, потім зразу запуск, і можна спокійно туди-сюди переходити без проблем Помилок ніяких немає
HC-man 10.04.2025 18:40 пишет: Подключи комп на холодную, посмотри давление МАП. Может одна из форсунок травить. Сколько прошли?
Нарешті підключив комп Тиск системи 1.3 і при переході не скаче зовсім Мап, якщо не помиляюсь, було 0.65, але то на гарячу
Зняв клапан, він трохи в нальоті, але в цілому редуктор норм по чистоті Зняв регулятор тиску, але там взагалі нічого не зрозуміло)) Форсунки проїхали 80 тис
Начиналось с подобного, сначала в холода при первом переключении на газ. К газовикам ездил, говорили оставляй на ночь. Потом и заводиться хуже стала и троила даже при переходе на бензин, видимо, пока газ оставался в системе. Поменял форсунки и забыл.
Если есть возможность, выставь поочередный переход. На какое-то время поможет.
HC-man 10.04.2025 18:56 пишет: Начиналось с подобного, сначала в холода при первом переключении на газ. К газовикам ездил, говорили оставляй на ночь. Потом и заводиться хуже стала и троила даже при переходе на бензин, видимо, пока газ оставался в системе. Поменял форсунки и забыл.
Если есть возможность, выставь поочередный переход. На какое-то время поможет.
Зиму відказав без проблем, почалось місяць тому Не залежить від часу простою, а від температури мотора, чим вона в за, тим легше переходить на газ
На гарячу подивіться який фактичний тиск і який прописаний в прозі, якщо різниться то в прозі пропишіть шоб дорівнював. На гарячу подивіться час бензинових форсунок на бензині і на газу, щоб бензинові були з однаковим часом, поправте карту і на наступний день побачите зміни при переході...