Шукаю малому шось типу Кона, Рог, Аутлендер як перше авто. Автомат, бажано 4WD, бензин, бажано в можливістю встановлення ГБО. Бюджет десь до 15000 американських.
Трохи змінили пріоритети. Бюджет 9000+-, останнє що дивились SX4 1ген на автоматі. Пріоритет атмосферний бензин з гідротрансформатором, бажано 4х4. п.с. може є хто у Дніпрі огляне автівку?
А навіщо 4*4? Ви на охоту збираєтесь? В мене недавно була ситуація, що потрібно було обирати авто. Хоча, на щастя, не знадобилося, то я навпаки шукав без цієї опції. Я для себе думав: економічні ще, простіше, дешевше.
head2ears 26.04.2025 08:46 пишет: А навіщо купувати авто без 4wd якщо є можливість з ним? Чим простіше тим краще - ланос авео?
Людина шукає авто з обмеженим бюджетом. * Авто з можливо непотрібним йому (хоча це він не казав, це моя власну думка) 4*4 коштує трошки дорожче. * Витрати палива більше. Ненабагато, але більші. * Вартість обслуговування та вірогідність поломки вище.
Для мене це непотрібна опція, як наприклад механічний режим або підрульові перемикачі швидкості на машині з АКПП, якими я скористався один-два рази "поприколу". Я не є "експертом" в цій галузі і, якщо й їздив на машині AWD то навіть не знав про це, тому й питаю.
2. Рог 2017 року з багато комплектацією, по колу нефарбована, 211 тис км, монопривід, але є підігрів керма, камери 360 градусів, безключевий, клімат. Теж ціна 13 мінімум буде. Привезена, відремонтована https://auto.ria.com/uk/auto_nissan_rogue_38143308.html
head2ears 26.04.2025 08:46 пишет: А навіщо купувати авто без 4wd якщо є можливість з ним? Чим простіше тим краще - ланос авео?
Людина шукає авто з обмеженим бюджетом. * Авто з можливо непотрібним йому (хоча це він не казав, це моя власну думка) 4*4 коштує трошки дорожче. * Витрати палива більше. Ненабагато, але більші. * Вартість обслуговування та вірогідність поломки вище.
Для мене це непотрібна опція, як наприклад механічний режим або підрульові перемикачі швидкості на машині з АКПП, якими я скористався один-два рази "поприколу". Я не є "експертом" в цій галузі і, якщо й їздив на машині AWD то навіть не знав про це, тому й питаю.
Та людина ж вказала що йому потрібно. Метро взагалі з нульовими витратами на обслугу й вірогідність поломки вкрай низька
Машина сину, перша, він хоче їздити на рибалку, природу. От хоче і все, хай грається. Тому хто з асфальту не з'їжджає то воно і не потрібно. Так що кожному своє.
pandry2007 25.04.2025 11:42 пишет: Трохи змінили пріоритети. Бюджет 9000+-, останнє що дивились SX4 1ген на автоматі. Пріоритет атмосферний бензин з гідротрансформатором, бажано 4х4. п.с. може є хто у Дніпрі огляне автівку?
СЫКС первый за 9 - явный оверпрайс. Это уже бюджет на второе поколение. А вариант для первого авто хороший. Но за 6. И привод пофиг на самом деле.