UA 13.04.2025 13:50 пишет: порадьте щось від тривожності, нервів, для загального заспокоєння і тп для дорослого дієве щоб швидко і нормально працювало дякую
Психіатр + антидепресанти. Я впевнена, що все, що без рецепту - не спрацює
UA 13.04.2025 13:50 пишет: порадьте щось від тривожності, нервів, для загального заспокоєння і тп для дорослого дієве щоб швидко і нормально працювало дякую
К врачу сначала, т.к. те, что действуют и сразу - рецептурные, а те что безрецептурные - все равно, что аскорбинку выпить, в нынешних условиях не работают. Ну и надо понимать, что у них еще куча побочек и они подбираются не так просто, у меня знакомая по назначению принимает, так ее среди дня может просто натурально вырубить
Коля, послухай тих, хто як ти хотів бистракачєствєеанєдораха. Я за 2 місяці перед повним вигорянням пропив 3 курси біфрена, кожен по 2 тижні. Потім маже 2 роки відновлювався . І не факт що гідезепам став би у нагоді напередодні, коли твій мозок нафіг випалює сталі нейронні звязки для зберігання хоча б часткової функціональності ЦНС. Йди до лікаря, будь ласка
Бафазол, біфрен - продають без рецепту. Дітям від 8 років можна... Тому, як камрад вище сказав - це все плацебо.. Гідазепам мені виписав лікар. І воно реально діє через 30-40 хвилин з першої ж таблетки. Як на мене, його взагалі треба пити епізодично, а не курсово. Тому, що є ризик підсісти. Ну це взагалі ризик всякого реально діючого препарату...
lopez 13.04.2025 22:02 пишет: Не обов"язково. Мені виписав, наприклад, невропатолог. Не наркотичні засоби за формою ф-1 може виписати й сімейний лікар.
В переліку не було невролога і сімейного лікаря) Психолог не виписує. І нашо йти з тривожністю до невролога, якщо цим займаються психіатри? Хвилин 40 онлайн консультації - і ось первинний діагноз, призначення і рецепти
кх-гм год назад поймал инсульт, в легкой форме обследования, мрт, узи и тд и тп прописали разные таблетки и успокоительные в том числе гидозепам пил - не берет (кста - выдавали по учету в специальной аптеке бесплатно) еще какй-то ..зепам - не берет все по рецептам запивал гидозепам барбовалом - не берет пропил все что прописали - фиг его знает на те таблетки, время лечит...
З безрецептурного, без побічних ефектів - можна спробувати гліцин (невелике дозування). Пропити два-три дні, наприклад, по таблетці зранку - та прислухатися до себе, чи допомагає від того. Він не від тривожності - а просто допомагає мізкам.
масло CBD. для тяжких випадків не допоможе, краще до лікаря. будут АД + нічні пігулки.
VovkZ 15.04.2025 13:11 пишет: З безрецептурного, без побічних ефектів - можна спробувати гліцин (невелике дозування). Пропити два-три дні, наприклад, по таблетці зранку - та прислухатися до себе, чи допомагає від того. Він не від тривожності - а просто допомагає мізкам.
гліцин діє, але в нього накопичувальний ефект і побочок там нібито немає, тому треба більше ніж 2-3 дні