В ответ на: троянди в мене теж гарні, але юки - неперевершені
Красота І нащо ті заспокійливі
красота! десь посаджу і юкку. троянда квітне до середини листопада і не потребує присідати біля неї ні в приморозки ні ще колись, обрізай собі іноді і заспокоюйся, а не гедазапам вживать
Та... Не так вже й багато грошей Тут головний посил , що тебе уважно вислухають і тобі стане легше на душі коли виговоришся І тобі не скажуть ... це все фігня , забий , у інших ще гірше і т.д.
ви реально вживаєте заспокійливе без консультації з лікарем? не робіть так. звернутися до писохолога - завжди гарна ідея. якщо буде потреба, то він вже направить до психіатра чи ще куди. не займайтеся самолікуванням.
Gavik 30.04.2025 10:29 пишет: Та... Не так вже й багато грошей Тут головний посил , що тебе уважно вислухають і тобі стане легше на душі коли виговоришся І тобі не скажуть ... це все фігня , забий , у інших ще гірше і т.д.
виговоритися то воно добре, але допоможуть знайти причину тих переживань. підкажуть як боротися. треб боротися з причинами, а не наслідками.
DimonDSV 30.04.2025 10:32 пишет: ви реально вживаєте заспокійливе без консультації з лікарем? не робіть так. звернутися до писохолога - завжди гарна ідея. якщо буде потреба, то він вже направить до психіатра чи ще куди. не займайтеся самолікуванням.
до чого тут я? Чи я ставив питання які заспокійливі вживати? Звернутися до психолога ідея гарна якщо взагалі, але ось хороших психіатрів я бачив, а от хороші психологи і психоаналітики так добре ховаються, що знайти їх практично неможливо. Напевно, десь вони є і може навіть хто з автоуашників їх зустрічав. Як і ріелторів.
lopez 30.04.2025 15:31 пишет: Отак підеш до психіатра - а він хоба - і на диспансерний облік тебе. Потім за медичною довідкою на права або зброю - а тобі дулю
а підеш до психолога так ні на права, ні на машину, ні на зброю грошей не лишиться. зате будеш спокійний - преспокійний
ви якось перекручено розумієте ефект від роботи психолога. ціни як у всіх спеціалістів. можете вибрати дешевого "студента" або вже досвідченого спеціаліста.