вони зараз усі відносно тоненькі у порівняні з кінескопними. тоненький поняття відносне. наскільки тонкий? з прямою підсвіткою товстіші. з підсвіткою по краям тонші.
zyoma 06.10.2025 12:57 пишет: Порадьте і мені тєлєк, будь ласка.
43'
Для мами, дивитися іптв, ютуб, фільми з флешки. Треба +- нормальний розбірливий звук, щоб не здавалося, що у кожного персонажа відро на голові.
Ціна має значення. Але при цьому дуже хочеться, щоб воно хоч 5+ років безпроблемно працювало.
це, імхо, до самсунга...маю в т.ч. й 43" від них...років 10+ працює якісно, без жодних проблем... але раджу брати хоча би 50", а ще краще 55"...мама буде вам вдячна
але раджу брати хоча би 50", а ще краще 55"...мама буде вам вдячна
Я абсолютно не прихильник максимальної діагоналі, я до 50 довго звикала, мама не може у мене його довго дивитися, її нудить.
З самсунгом у знайомих поганий досвід, полетів після закінчення гарантії. А у мене те саме з lg. Мені здається, що все-таки мають бути якісь найбільш/найменш вдалі моделі. В якійсь з тем сяомі нахіалювали, але от типу саме такі, як у мене зараз, виявилися невдалі.
але раджу брати хоча би 50", а ще краще 55"...мама буде вам вдячна
Я абсолютно не прихильник максимальної діагоналі, я до 50 довго звикала, мама не може у мене його довго дивитися, її нудить.
З самсунгом у знайомих поганий досвід, полетів після закінчення гарантії. А у мене те саме з lg. Мені здається, що все-таки мають бути якісь найбільш/найменш вдалі моделі. В якійсь з тем сяомі нахіалювали, але от типу саме такі, як у мене зараз, виявилися невдалі.
Дійсно, треба якійсь певний час(декілька днів/тижнів), щоби звикнути до більшої диагоналі...цілком зрозуміло, що мамі некомфортно дивитися 50(після 43), якщо вона заходить на пару годин... "Вдалі моделі" - мабуть є в кожного виробника, тільки це залежить не від вдачі а від ттх...на прикладі самсунгів, можу сказати, порівнюючи модель початкову(у лінійці) на 32", що на кухні вісить та наприклад два на 55"(8-ї "найвищої" колись серії), що у кімнатах...то дійсно різниця(звук/швидкість роботи процесора) дуже відчутна.
zyoma 06.10.2025 12:57 пишет: Порадьте і мені тєлєк, будь ласка.
43'
Для мами, дивитися іптв, ютуб, фільми з флешки. Треба +- нормальний розбірливий звук, щоб не здавалося, що у кожного персонажа відро на голові.
Ціна має значення. Але при цьому дуже хочеться, щоб воно хоч 5+ років безпроблемно працювало.
За схожими параметрами обирали недавно, мамі телевізор, в мене вдома hisense 55 на андроіді, працює справно, в магазині дивились деякі моделі на андроїд, haier, tcl, ergo, такий все шлак, hisense на андроід вже немає, зупинились на Hisense 43, але ОС Vidaa, я спочатку скептично був настроєний до Vidaa, але подивився топові моделі Hisense, вони на Vidaa, нормальна неглючна ОС, оновлення приходять, основні додатки є, мама задоволена.
Bod'ka 06.10.2025 17:36 пишет: зупинились на Hisense 43, але ОС Vidaa, я спочатку скептично був настроєний до Vidaa, але подивився топові моделі Hisense, вони на Vidaa, нормальна неглючна ОС, оновлення приходять, основні додатки є, мама задоволена.
Так-то у мене зараз теж Хайсенс на Віді, 50, і мамі за замовчуванням теж дивлюся Хайсенс. Але може тут теж 43 якісь невдалі, я не знаю 😁
А ті Сяомі, що зараз у неї, здається саме на андроїді, і от вони софтово глючать просто дико:(
Bod'ka 06.10.2025 17:36 пишет: зупинились на Hisense 43, але ОС Vidaa, я спочатку скептично був настроєний до Vidaa, але подивився топові моделі Hisense, вони на Vidaa, нормальна неглючна ОС, оновлення приходять, основні додатки є, мама задоволена.
Так-то у мене зараз теж Хайсенс на Віді, 50, і мамі за замовчуванням теж дивлюся Хайсенс. Але може тут теж 43 якісь невдалі, я не знаю 😁
А ті Сяомі, що зараз у неї, здається саме на андроїді, і от вони софтово глючать просто дико:(
не можу зрозуміти логіки - старий оріон перестав вмикатись, шукаю просто телевізор без смарта, саме щоб не оновлювати усе коли смарт частина швидко застаріє, так от 43 без смарта чомусь дорожче чим з ним... Це змова?