Djohny 07.10.2025 11:26 пишет: не можу зрозуміти логіки - старий оріон перестав вмикатись, шукаю просто телевізор без смарта, саме щоб не оновлювати усе коли смарт частина швидко застаріє, так от 43 без смарта чомусь дорожче чим з ним... Це змова?
в мене смарт самсунг вже десь років 10 то нічого ще не оновлював, все працює, смарт це зручно, ютуб , Мегого, нетфлікс та все інше а на андроїді то ще більше можливостей
Питання лише в тому, через який час ці додатки перетворяться на гарбуз.
Немає нічого вічного, як що що на майбутнє, андроід приставка вирішить питання
В смарт на своєму LG 2011 року давно не заходив, може ще жевріє, але навіть ненабагато новіша приставка з Linux під капотом, та мізером пам'яті досі потреби закриває. В мене вони щоправда обмежені: тільки IPTV дивлюсь та торенти з мережевого диска відтворюю. Але міняти тєлікі як айфони не бачу сенсу, якщо фізично не зламалося
А як зрозуміти, той Філіпс нормальний?) У мене Філіпс теж був! Зламався десь одразу після кінця гарантії. Майстер сказав якась відома дитяча болячка, невдала модель. Але полагодив і потім той Філіпс норм відпрацював, поки його не вкрали
1. Почекати harald67, він пояснить 2. Купити і потім нам розповісти
ЗІ. Я не дивився характеристики, мені розетка в телеграм спамить, але у моїх родичів філіпс і мені подобається його картинка якраз на 43". Це гарна ціна за 43" якщо порівнювати ціни за аналогічні ТВ.
А як зрозуміти, той Філіпс нормальний?) У мене Філіпс теж був! Зламався десь одразу після кінця гарантії. Майстер сказав якась відома дитяча болячка, невдала модель. Але полагодив і потім той Філіпс норм відпрацював, поки його не вкрали
Для початку - Платформа Titan OS
Схоже, що "лівих" додатків не поставити. Особисто для мене це критично. Бо "вільна людина" хоче дивитися кіно нашару
Для початку - Платформа Titan OS
Схоже, що "лівих" додатків не поставити. Особисто для мене це критично. Бо "вільна людина" хоче дивитися кіно нашару
кіно нашару вирішується медіаприставкою. хоча якщо за ці ж гроші можна взяти на андроід і обійтися без приставки
Знайшла його, кілька відгуків, що матриця летить майже одразу. Вичьорківаєм.
Підозрюю, що в цій діагоналі у всіх виробників існують тільки бюджетки. Навіть десяток років тому якісні моделі починалися від 55", зараз можливо і від 65" (давно не цікавився). Думаю, 43" можна брати будь-який з більшою гарантією
Купив рік назад 43" Hisens за 10тис грн. Поки норм, а за свою ціну вогонь. Але в мене був Андроїд Тв окремо, то з їхньою ОС не сталкувався, нічого сказати не можу.
juiT 10.10.2025 21:45 пишет: Купив рік назад 43" Hisens за 10тис грн.
так, було за 9999. Я вже майже натис купити, а тут прилетів від фокстрота спам TCL на андроїд за 10999. Його і купив. Змінив ланчер на більш для мене прийнятний, бо андроїд тв мене трохи дратує. 4к з торентів онлайн висне іноді, а 1080 без проблем.
Ще який плюс, одним пультом від телевізора, керую приставкою і телевізором. Що не так з Андроїд ТВ? Я вже років 7-8 напевно користуюсь, із часів приставок Xiaomi.