Оце сидять в неті купа дорослих бородатих хлопчиків і точать ляси... ні, не про баб, або якусь, прости Господи, рибалку! А про... швабри!!! Не повірив би! Але ж і мене спокусили...
Вирышив сьогодны помити машини... Благо вже тепло Розмотав, налагодив мию. Ну в мене чорна - не так видно, а в дружини сіра - вся в якихось маслянистих чорних розводах. Дах просто жах. Піна не бере, мийка в режимі леза ледь-ледь... Я давай дружину ропинати - де ти вже машину ставиш що тобі пообливали якоюсь гидотою. І тут з'ясовується що це з ранку після буремної ночі... Тоді зрозуміло тоді що то за мастило з сажею. Довелося ще ганчіркою терти.
А тепер питання - може є таках чудо-швабра і авто домивати? Типу щом нанести піну і гарненько помити не руками. Щітка поганенько впоралась. Обговорена швабра не підійде - машина не пласка
kkk_GAZ240 31.05.2025 14:39 пишет: Вирышив сьогодны помити машини... Благо вже тепло Розмотав, налагодив мию. Ну в мене чорна - не так видно, а в дружини сіра - вся в якихось маслянистих чорних розводах. Дах просто жах. Піна не бере, мийка в режимі леза ледь-ледь... Я давай дружину ропинати - де ти вже машину ставиш що тобі пообливали якоюсь гидотою. І тут з'ясовується що це з ранку після буремної ночі... Тоді зрозуміло тоді що то за мастило з сажею. Довелося ще ганчіркою терти.
А тепер питання - може є таках чудо-швабра і авто домивати? Типу щом нанести піну і гарненько помити не руками. Щітка поганенько впоралась. Обговорена швабра не підійде - машина не пласка
Якщо добре пошукати, щось таки знайдеться. Ось подивись, перше, що трапилося - схоже на те, що тобі треба, навіть якісь таки відгуки є. Й ще дуже багато подібних вариантів гугл видає...