autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Multivan або V class (3/4)

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

Re: Multivan або V class [Re: Makovsky]
      30 апреля 2025 в 21:50 Гілками

Makovsky 30.04.2025 20:21 пишет:

Подивився на ріа ту сіена - пріколько - гарний другий ряд як треба - але ж багажника нема ((( а якщо ГБО то взагалі мрак

А в короткому Т5/6 хіба дуже більше багажник? В довгому там, звісно, огого, але короткий наче не так щоб...

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
конь в пальто ***
44 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 22.06.2004

Re: Multivan або V class [Re: AM]
      30 апреля 2025 в 23:01 Гілками

AM 30.04.2025 21:50 пишет:

Подивився на ріа ту сіена - пріколько - гарний другий ряд як треба - але ж багажника нема ((( а якщо ГБО то взагалі мрак

А в короткому Т5/6 хіба дуже більше багажник? В довгому там, звісно, огого, але короткий наче не так щоб...

така ж табакєрка

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

1 мая 2025 в 11:28 Гілками

Makovsky 30.04.2025 20:15 пишет:

Веталь 29.04.2025 19:58 пишет:

egorka 29.04.2025 18:04 пишет:

В ответ на:

...

і що Старія?

теж цікаво))

Якщо старія то тільки в ТОП комплектації -мені сподобалось
але V MB кращий ))) поки це для мене ТОП в мінівенах

сьогодні ще один дивився Т5 заводський український - із + рідний пробіг 250т км (до 200 обслуговувавання у офів...авто задрочене що треба всю перемальовувати, але вартість вище ринокової - бо в мене ж офіціал і рідний пробіг

Дивився огляд старія, мінус пасажири що будуть сідати на третій ряд незручно туди заходити, плюс дві двері зсувні але тоді кузов не такий пружній, V klas звичайно топчік але ціна та ціна на обслуговування не дешево, а який Т5 дивилися?

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

1 мая 2025 в 11:31 Гілками

AM 30.04.2025 21:50 пишет:

в мене коротка каравела, в багажник для розуміння влазить дуже багато кіношного обладнання яке все в пластикових або металевих ящиках, якщо брати чумудани то влазить 7/8 штук, а якщо наприклад 5 людей і дуже багато багажу то в каравелі задній ряд складається і місця взагалі дофіга або можна за 5 хвилин його взагалі дістати з буса

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

1 мая 2025 в 12:13 Гілками

для траси дизель краще і розвід невеликий

V.I.P **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.05.2006

Re: Multivan або V class [Re: egorka]
      1 мая 2025 в 13:15 Гілками

egorka 01.05.2025 11:28 пишет:

Веталь 29.04.2025 19:58 пишет:

В ответ на:

...

теж цікаво))

сьогодні ще один дивився Т5 заводський український - із + рідний пробіг 250т км (до 200 обслуговувавання у офів...авто задрочене що треба всю перемальовувати, але вартість вище ринокової - бо в мене ж офіціал і рідний пробіг

Дивився огляд старія, мінус пасажири що будуть сідати на третій ряд незручно туди заходити, плюс дві двері зсувні але тоді кузов не такий пружній, V klas звичайно топчік але ціна та ціна на обслуговування не дешево, а який Т5 дивилися?

якщо використовувати старія як маршрутка то так ---не зручно назад...а якщо як авто на дальняк то нічого там страшного...в реалії це перевірив...для людини 80кг 180 ))) зовсім не складно, для людини 120+ ---ніяк )))

Дивився Каравелу заводську

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

1 мая 2025 в 16:06 Гілками

Makovsky 01.05.2025 13:15 пишет:

egorka 01.05.2025 11:28 пишет:

В ответ на:

...

якщо використовувати старія як маршрутка то так ---не зручно назад...а якщо як авто на дальняк то нічого там страшного...в реалії це перевірив...для людини 80кг 180 ))) зовсім не складно, для людини 120+ ---ніяк )))

Дивився Каравелу заводську

ну на дальній то да, згоден і якщо нема здорових дядьків, але мені взагалі не подобається той космічний корабель, мультиван як на мене цікавіше авто, ну собі точно не купив би хюндаю, може просто звик до вагу

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

4 мая 2025 в 10:39 Гілками

Ще щось цікаве дивилися з бусів? Цікаво все таки що купите?

V.I.P **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.05.2006

Re: Multivan або V class [Re: egorka]
      4 мая 2025 в 13:48 Гілками

egorka 04.05.2025 10:39 пишет:

Ще щось цікаве дивилися з бусів? Цікаво все таки що купите?

в особистих

V.I.P **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.05.2006

4 мая 2025 в 15:46 Гілками

Що краще на Вашу думку при однаковій вартості
Ви можете вибрати тільки один варіант відповіді
Офіційний пасажир т6 2018
Прігонка вантажний Т6.1 20202021

Початок голосовалки (15:43 04/05/2025) закiнчення (Дата закінчення голосування не визначена.)
Перш ніж побачити результати, ви повинні проголосувати.

V.I.P **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.05.2006

4 мая 2025 в 15:47 Гілками

умовно розумію що t6.1 новіший але ж потребує доопрацювання
при цьому оригінальний пасадир також мене не влаштовує своіми сидіннями і я їх буду переробляти

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

5 мая 2025 в 10:26 Гілками

Як не дивно, то у 2023 я розглядав Старію у топі на заміну Мульту. Всетаки різниця в ціні норм так. Дизайн із часом зайшов)) Їде м'яко і вальяжно. Дивився лише топову комплектацію із кріслами атаманками. З одного боку класні, а з іншого безглузда компоновка всередені. ПОясню. Є 2 моменти, які мене не влаштовували і які мабуть не вирішувальні.
1. Відсутність рейлінгів і неможливість встановити аеробокс. Що для мене критично, для перевозки купи лиж.
2. Дуже маленький багажник, менше ніж в короткому Мультівані. І це при довжині довгого Мультивана, де багажник здоровенний. В тсрії, якщо буде 6 пасажірів, то ніде навіть 6 невеликих сумок покласти. Зато на задньому ряді місця як для дикотеки-(( паркуа? Направляючі заднього дивану маленьки. Діапазон регулювання майже ніякий-((
Є в Кореї 9 містна комплектація Старії. Так там середні ряди мають такіж крісла як і у Мульитивана. Крутяться і пересуваються. Без отаманки. І задній ряд має чудовий діапазон регулювання. Я б такий купував, але у нас офіційно такої комплектації не має.

P.S. тест драйв Старії робив із другом. Йому вона не зайшла. Сказав, що це не Мульт.

опытный писатель *
21 год за рулем, Киев
С нами с 22.08.2007

5 мая 2025 в 10:44 Гілками

В ответ на:

Є у нас на організації 5 V class 2022 років до 60 тис.км(комплектаціїї і на пнєвмі і на пружинах, від майже повної з столиками електродверима і електросідухами, до простих, але без 4х4), один Vito 2014 р 130 тис.км (сама проста комплектація,на тряпці) і Старія була бідна комплектація 2022 р, пробігла 60 тис.км
Всі в довгих базах.
В Мерсах весь пластик тріщить і метал (поміж кабіною і салоном), любий двигун (250d, чи 300d) тянуть дуже добре, жруть від 9,5 літрів (Vito) до 11 V 300d, різниці (пнєвма чи пружина) немає на трасі комфортно і з тим і з тим, але машина дуже важка і за любої ями колесо можна "вбити" на раз, диски катаються кожен сезон.
По ремонтах все добре, майже тільки звичайні сервіси, був ремонт замка двері з електроприводом (заміна замка розсувної двері) замок 23000 тис.грн і робота 3000 грн. Слабке місце в мерсах, це розсувний механізм бок. дверей, ще запаску немає куди покласти, їздить в багажнику.
Старія 2.2d, їде нормально розхід до 9 літрів по комфорту для пасажирів і для водія краща за мерс (на всих машинах їздимо на дальняк по Україні)
Ремонтів жодних, тільки ТО, слабкуваті задні пружини для нормально загруженної машини.
Салон в Старії більший за мерс і на одне місце +

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

5 мая 2025 в 11:58 Гілками

Makovsky 04.05.2025 15:47 пишет:

умовно розумію що t6.1 новіший але ж потребує доопрацювання
при цьому оригінальний пасадир також мене не влаштовує своіми сидіннями і я їх буду переробляти

просто так сидіння не поставити, якщо хочеш від мульта салон то треба підлогу міняти рельси і ставити сидіння від мульта і диван по боковому пластику не підкажу але можливо і його треба буде міняти але це не дешево та і кермо пластикове теж треба замінити на мультикермо шкіряне і це все коштує не дешево то краще шукай те що підходить, а чим не підходять сидіння транспортеру? Тим що вони не відкидаються назад, то можу дати контакт тобі розкажуть як можно їх зробити що б відкидалися назад

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

Re: Multivan або V class [Re: Jugashvili]
      5 мая 2025 в 12:06 Гілками

Jugashvili 05.05.2025 10:26 пишет:

Як не дивно, то у 2023 я розглядав Старію у топі на заміну Мульту. Всетаки різниця в ціні норм так. Дизайн із часом зайшов)) Їде м'яко і вальяжно. Дивився лише топову комплектацію із кріслами атаманками. З одного боку класні, а з іншого безглузда компоновка всередені. ПОясню. Є 2 моменти, які мене не влаштовували і які мабуть не вирішувальні.
1. Відсутність рейлінгів і неможливість встановити аеробокс. Що для мене критично, для перевозки купи лиж.
2. Дуже маленький багажник, менше ніж в короткому Мультівані. І це при довжині довгого Мультивана, де багажник здоровенний. В тсрії, якщо буде 6 пасажірів, то ніде навіть 6 невеликих сумок покласти. Зато на задньому ряді місця як для дикотеки-(( паркуа? Направляючі заднього дивану маленьки. Діапазон регулювання майже ніякий-((
Є в Кореї 9 містна комплектація Старії. Так там середні ряди мають такіж крісла як і у Мульитивана. Крутяться і пересуваються. Без отаманки. І задній ряд має чудовий діапазон регулювання. Я б такий купував, але у нас офіційно такої комплектації не має.

P.S. тест драйв Старії робив із другом. Йому вона не зайшла. Сказав, що це не Мульт.

Вибачайте за особисте питання - а як воно на Ауді після Мультивана? Бо я власне теж зробив схожий вибір, але мультиваном не володів Вибирав швидше між Шараном/Гелексі і Ауді

Змінено AM (12:08 05/05/2025)

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

5 мая 2025 в 12:07 Гілками

Makovsky 04.05.2025 15:46 пишет:

переробити вантажний в мультивпн буде дуже дорого і довго а ще плюс документи то взагалі нема сенсу цим займатися, краще шукати орігінал Мультиван

IesuiT ***
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: Multivan або V class [Re: Jugashvili]
      5 мая 2025 в 14:01 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

хммм

хммм

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Multivan або V class [Re: Sashok_Accent]
      5 мая 2025 в 15:34 Гілками

Я так розумію, що це універсальніБ які становлять на гладкий дах. Царапають краску і резинки уплонювачі розтягуються. Да і на той час я в інеті не знайшов нічого такого.

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

5 мая 2025 в 15:37 Гілками

AM 05.05.2025 12:06 пишет:

Вибачайте за особисте питання - а як воно на Ауді після Мультивана? Бо я власне теж зробив схожий вибір, але мультиваном не володів Вибирав швидше між Шараном/Гелексі і Ауді

Ну це трохи різні за форм фактором авто. Мені Мульт подобався і я збирався пересідати на Т6.1. Але змінились обставини..

Це зовсім різні відчуття. Ауді - це інший рівень відчуттів від водіння. ПРосто хочеться сісти і кудись поїхати. Навіть в заторах все легко) Шумка, музика, тощо.
Але, якщо сім"я велика і треба більше 5 місць - то Мульт маст хев.

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

Re: Multivan або V class [Re: Sashok_Accent]
      5 мая 2025 в 17:03 Гілками

Sashok_Accent 05.05.2025 14:01 пишет:

хммм

ну таке собі, Мульт мені більш подобається, а цей ще і низький якись а якщо нагрузити то взагалі мабуть буде пузом чиргикати

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2963

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія