Jaroslav 27.04.2025 10:10 пишет: Вітаю усіх, власне сабж;)
а трохи більш розширено про бажання? Бо є 3 чи 4 різних, все ніяк руки не доходять до них. Саме мильниці, бо після кенона дзеркалки якось вони тільки валяються Треба дістати, перевірити та зорієнтуватись по цінам.
а трохи більш розширено про бажання? Бо є 3 чи 4 різних, все ніяк руки не доходять до них. Саме мильниці, бо після кенона дзеркалки якось вони тільки валяються Треба дістати, перевірити та зорієнтуватись по цінам.
Компактна, якщо якогось дивного кольору, то взагалі супер
У випадку, якщо щось не так, джентельментский moneyback Відрадний
як цинічно, пропонувати для дитини девайс з вбитим акумом
В людини запланований бюджет 2к. Дешманський акум в інете 200-300 грн. В результаті він отримає іграшку більше ніж в двічі дешевше бюджета. На зекономлені кошти ще й морозива накупить, а якщо іграшка не зайде, то не жалко й викинути. А мені здається, награється дитина дуже швидко. Сам фотік колись за якісь "дурні" гроші продавався.
А ви з якою метою ціною цікавилися? Щоб "цинічно" впарити якийсь непотріб за всі кошти чи тільки побазікати?
Саме в цьому апараті картка сама звичайна - SD. Там ще якась внутрішня пам'ять є, але небагато, наскільки я пам'ятаю. Акум гуглиться, але по наявностям я не перевіряв.
Якщо ще цікаво, то є симпатичний Panasonic. Модель не пам"ятаю, за необхідності подивлюсь. Розміром з пачку цигарок, з кучею функцій. В свій час служив безвідмовно. Зараз лежить без діла, задавлений смартфоновими конкурентами...
Якщо ще цікаво, то є симпатичний Panasonic. Модель не пам"ятаю, за необхідності подивлюсь. Розміром з пачку цигарок, з кучею функцій. В свій час служив безвідмовно. Зараз лежить без діла, задавлений смартфоновими конкурентами...
Якщо дитина цікавиться фотозйомкою, то краще добавте трохи і купіть щось типу Nikon D3100 з кіт обєктивом 18-55 Це вже дзеркальна камера, з якою можно навчитися знімати і отримувати чудові знімки
sined 28.04.2025 19:37 пишет: Якщо дитина цікавиться фотозйомкою, то краще добавте трохи і купіть щось типу Nikon D3100 з кіт обєктивом 18-55 Це вже дзеркальна камера, з якою можно навчитися знімати і отримувати чудові знімки
sined 28.04.2025 19:37 пишет: Якщо дитина цікавиться фотозйомкою, то краще добавте трохи і купіть щось типу Nikon D3100 з кіт обєктивом 18-55 Це вже дзеркальна камера, з якою можно навчитися знімати і отримувати чудові знімки
Я все це розумію, в самого сонька A7RII, але дитині 11 років, дівчинка, то дзеркалка поки що зарано трохи, вистачить мильниці;)
Саме D3100, ще той хлам, в бюджеті ~4т. вже краще взяти А3000 або А3500 від соньки.
Є такий апарат. Canon IXY 32S Особисто привезений з Японії. Made in Japan. Все працює. Акум живий. Сенсорний єкран. Інфа по ньому ТУТ і ТУТ В комплекті рідна зарядка. Реальні фото можу вислати окремо.
Подивиться модель, будь ласка, якщо можна.
Модель Panasonic DMC-FS25. В комплекті 2 акума, навіть не вбитих до кінця. Чохол і вставлена якась там карта пам"яті. На чохлі видніються признаки старіння, на тлф слідів використання майже нема. Якщо цікавить, то віддам гривень за 800. Аргументований торг присутній.
Була якась цифрова мильниця от Олимпуса. Модель не пом'ятаю, але якщо принціпово можу уточнити. Майже нова. З додатковим акумулятором чи двома та у сумочці. Вмикається з 10 разу. Якщо вмикається то працює без нарікань. Може щось с кнопкою. Не став розбиратися-кинув у шухляду. З тих пір лежить. Віддам за символичну плату. Якщо автору цікаво пишить у ПП.