autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Вибір бездротових навушників для смартфона.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Вибір бездротових навушників для смартфона.
      4 мая 2025 в 08:24 Гілками

На продовження попередньої моєї теми про вибор смартфона, яка, у т.ч. завдяки обговоренню тут, завершилася придбанням А26 6/128 постало питання придбання навушників для підлітка щоб у зв,язці з цим А26 та Ipad Air використовувати. Для мене маловідома тема, бо понад 40 років не користуюся такими девайсами - не зайшло ще з часів "Ехо" (хто памятає що це таке було).
Вимоги від малого - традиційні навушники (не вкладки) з обручем. Мікрофон і дріт не потрібні. Невеликі, неважкі. щоб заряд тримали непогано. Бажано складані. Обовязково - міцні. Швидкість заряджання не принципова. Бюджет - десь до 1,5 тис. Дизайн - максимально простий. Колір - щось традиційне.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: harald67]
      4 мая 2025 в 10:17 Гілками

Якщо по місту то можеш взяти малого і в магазин портатив заїхати і вибрати

V.I.P ***
42 года (25 лет за рулем),
С нами с 17.02.2009

4 мая 2025 в 11:33 Гілками

Сильно много требований за 35 долларов. Советы и выбор в данном ценнике не имеют смысла, в таком бюджете реально только ехать в Портатив или другой подобный магазин с витриной и брать то, что удобнее будет сидеть на голове, все. Ну и естественно это будет обычный пластиковый ширпотреб. Например, вот.

То, что ты озвучил по хотелкам, сейчас стоит от 200+ юсд.

V.I.P **
12 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 04.04.2008

4 мая 2025 в 19:52 Гілками

Я би вибрав або 1 варіант або той панасонік

старый писатель ***
Киев
С нами с 17.08.2012

4 мая 2025 в 20:49 Гілками

я би jbl взяв.
дитина хтіла вкладиши, купили за ~800 грають норм, тримають норм.
накладні мають бути кращі

энтузиаст ***
17 лет за рулем, Київ
С нами с 02.06.2013

5 мая 2025 в 08:45 Гілками

Я для малих 5 і 10 років взяв такі, саме за твоїми критеріями.

СуперСтар ***
46 лет (25 лет за рулем), Киев
С нами с 31.10.2005

5 мая 2025 в 09:02 Гілками

У дочки такі https://rozetka.com.ua/ua/sony-whch520b-ce7/p407397036/ вже роки 2-3. Досі живі.

IesuiT ***
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

5 мая 2025 в 09:09 Гілками

у мого ось такі сторінка

вже рік живуть норм
складані

Змінено Sashok_Accent (09:11 05/05/2025)

Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: Sashok_Accent]
      5 мая 2025 в 10:12 Гілками

Приєднаюсь в голосуванні за JBL. У мене модель JBL-T450BT вже років 6-7. Ще до ковіду придбав, довгий час були єдиними, тому активно їх використовував. Потім перейшов на затички, але ці й досі на дачі іноді використовую. Через декілька років тільки амбушури на аліку замовив, бо рідні розтріпались. Якість звуку, як за ці гроші - доволі пристойна.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: Researcher]
      5 мая 2025 в 12:38 Гілками

Researcher 05.05.2025 09:02 пишет:

У дочки такі https://rozetka.com.ua/ua/sony-whch520b-ce7/p407397036/ вже роки 2-3. Досі живі.

Дякую. Саме такі і придбав. Підкупила компактність порівняно із іншими "брендовими" навушниками, моя слабкість до зазначеної марки, та недовіра до самсунгу (якому належить JBL) та загалом скептичне ставлення до цього колись американського бренду у частині його навичок виробляти саме навушники, а не акустику чи динаміки. Хоча і акустика така собі - типово американський звук, який мені не подобається (мені подобається британський).

Достоевский *
58 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

5 мая 2025 в 12:48 Гілками

Мені особисто Косс Портапро подобаються . І з блютузом вони є , правда трохи не бюджетні

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: Gavik]
      5 мая 2025 в 12:56 Гілками

Gavik 05.05.2025 12:48 пишет:

Мені особисто Косс Портапро подобаються . І з блютузом вони є , правда трохи не бюджетні

Можливо і гарні. Я ж сформулював потреби малого - якість звуку не потрапила до цього переліку. Ну і Косс - то стара поважна фірма, що здавна спеціалізувалася на виробництві саме навушників, так само як і АКГ та Сенгейзер. Соні більше спеціалузвалася на навушниках для студій звукозапису (звісно вони не мають нічого спільного із обраними мною соні, але усе таки). Певний час якісні навушники виробляв Текнікс, але бобік здох. А от яке відношення до виробництва навушників мають JBL чи Marshall?

Достоевский *
С нами с 18.12.2008

5 мая 2025 в 13:33 Гілками

Я мав на увазі , що вони більш мобільні бо не закритиі , та зручно складуються . Якість звуку теж гарна .

СуперСтар ***
49 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: Gavik]
      9 мая 2025 в 20:57 Гілками

Це вічна класика, до купівлі собі Шенхайзерів, багато років користувався такими провідними, вважаю що в бюджеті +- 100 у.о., не мають конкурентів. Але звісно то не 1,5 к.грн., не знущайтеся з дитини, немає звука у тому бюджеті, а якесь гівно може нанести психологічну травму, яку ви маєте особисто з часів ЕХО.
Чи збільшуйте бюджет, чи добавте дріт і як раз KOSS Porta Pro стане.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: Dorosh]
      9 мая 2025 в 21:15 Гілками

Dorosh 09.05.2025 20:57 пишет:

Це вічна класика, до купівлі собі Шенхайзерів, багато років користувався такими провідними, вважаю що в бюджеті +- 100 у.о., не мають конкурентів. Але звісно то не 1,5 к.грн., не знущайтеся з дитини, немає звука у тому бюджеті, а якесь гівно може нанести психологічну травму, яку ви маєте особисто з часів ЕХО.

Як на мене то звуку в навушниках немає не залежно від бренду та бюджету. Я у друзів слухав дротові навушники зовсім не бюджетні (бували і понаб 1 К у.о.) і все одно звук катастрофічно поступався стандартному підсилювачу і якісній трисмуговій стереопарі.
Коли малий ще був зовсім малим я ставив йому колискові на комплекті апаратури де лише підсилювач і пара фронтів коштували новими 5 тис. у.о. і при цьому не були американськими . І що з того. Малий як підріс то намагався слухати музику з айпеда на якихось гівняних навушниках, а напольні трисмугові англійські колонки йому були не до вподоби. Отже поки що розуміння якості звуку (та і якості музики) у нього немає.
Так що гадаю обрані Соні будуть ок.

СуперСтар ***
49 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

9 мая 2025 в 21:33 Гілками

harald67 09.05.2025 21:15 пишет:

Як на мене то звуку в навушниках немає не залежно від бренду та бюджету. Я у друзів слухав дротові навушники зовсім не бюджетні (бували і понаб 1 К у.о.) і все одно звук катастрофічно поступався стандартному підсилювачу і якісній трисмуговій стереопарі.
Коли малий ще був зовсім малим я ставив йому колискові на комплекті апаратури де лише підсилювач і пара фронтів коштували новими 5 тис. у.о. і при цьому не були американськими . І що з того. Малий як підріс то намагався слухати музику з айпеда на якихось гівняних навушниках, а напольні трисмугові англійські колонки йому були не до вподоби. Отже поки що розуміння якості звуку (та і якості музики) у нього немає.

А, соррі, не звернув увагу на ваш нік, забув, ви ж фахівець у всьому, в т.ч. і в навушниках від 1 куо. Пробачте, що дав якусь, не доречну, пораду.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

10 мая 2025 в 06:17 Гілками

Dorosh 09.05.2025 21:33 пишет:

harald67 09.05.2025 21:15 пишет:

В ответ на:

...

А, соррі, не звернув увагу на ваш нік, забув, ви ж фахівець у всьому, в т.ч. і в навушниках від 1 куо. Пробачте, що дав якусь, не доречну, пораду.

Пробачте, А Ви коли небудь порівнювали звук своїх супер пупер сенгейзерів із звуком якогось якісного підсилювача, який новим коштував принаймні 1500 у.о. (хоча б Exposure або Creek) в комплекті з парою колонок напольних трисмугових принаймні від Dali, B&W, Jamo, Epos або вище. І щоб медіаплеєр був не андроїдний, і можливо окремим цап. І щоб музика була складна, з швидкими та повільними періодами, з великим діапазоном по гучності, стереоефектами коли звук перетікає з одного каналу в інший, з дуже низькочастотноими звуками (які навушники в принципі не здатні відтворити) і т.п. Чи складну сімфонічну музику. І щоб не з ютуба чи усяких спотіфаїв, а викачану з торентів у лослесс форматах або дсд. І щоб сама музика була не якийсь примітивний електронний Депеш муд, А принаймні Генезіз ще з Гебрієлом, чи Пін Флойд "Зворотній бік місяця" в оригіналі - тобто у квадро форматі (не стерео).
Якщо ні то не розповідайте тут про якість звуку - там є тема де швабру вибирають - мабуть Вам там буде цікавіше.

СуперСтар ***
49 лет, Киев
С нами с 30.01.2006

10 мая 2025 в 23:24 Гілками

harald67 10.05.2025 06:17 пишет:

Якщо ні то не розповідайте тут про якість звуку - там є тема де швабру вибирають - мабуть Вам там буде цікавіше.

Ти, розумнику, профешіонал у всьому, може помовчиш?
Дитині своїй пробуєш впихнути, з-за своєї дитячої, психологічної травми, навушники за 0,5 пивка???)))
Ти взагалі у чомусь маєш реальний досвід? Чи так, аби поговорити?

Достоевский *
С нами с 18.12.2008

11 мая 2025 в 09:45 Гілками

В ответ на:

Так що гадаю обрані Соні будуть ок

Всецільне знецінювання аюсолютно всього своїм перфекционізмом , ні дочого гарного не приводить . Не розуміння якості в нього немає , а просто це все його вже достало . Як і всіх інших тут Зі шваброю теж так буде , треба тільки щоб була преміальною за 1к у.є + , і то будуть моменти

Змінено Gavik (09:47 11/05/2025)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

11 мая 2025 в 10:34 Гілками

Dorosh 10.05.2025 23:24 пишет:

harald67 10.05.2025 06:17 пишет:

Ти, розумнику, профешіонал у всьому, може помовчиш?
Дитині своїй пробуєш впихнути, з-за своєї дитячої, психологічної травми, навушники за 0,5 пивка???)))
Ти взагалі у чомусь маєш реальний досвід? Чи так, аби поговорити?

Йшло предметне обговорення навушників під озвучені потреби. Наводили приклади. Я зробив вибір. Ти вліз зі своєю абсолютно недоречною критикою мене. При цьому не навів жодного аргумента. Щоб довести що ти не абсолютний невіглас у темі звука і прости викинув гроші на навушники розкажи нам: яку музику, з яких джерел, у яких форматах на якій апаратурі (плеєр, цап, підсилювач, акустика) ти слухав щоб порівняти звук навушників і домашньої системи? Якщо нема що сказати то підкажу: навушники використовуються переважно у двох випадках: 1) щоб не заважати оточуючим 2)щоб оточення не заважало тобі. Усі інші варіанти є похідними від цих двох. Хіба що ще слухати музику коли кудись переміщаєшся не на авто. В усьому іншому навушники це не про якість звуку.
Якщо тобі це невідомо і нема що сказати про апаратуру, яку ти прослуховував, то в сфері прослуховування музики ти невіглас і краще тобі брати участь у дискусії з вибору швабри.

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
0 користувачів і 2 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1656

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія