у дружини міні авто старлінк під лобовим стоіть проблеми можуть бути під час подорожей літом на море в Італію? що там еуропейчикі нічого такого не придумали, не існує ніякоі заборони випадково?))
це просто звязок, не мають. Але щоб наші не причепились на зворотньому шляху. Зробіть якусь накладну з серійним номером, що він у нас куплений, а не ввозите його. А взагалі, "національного роумінгу" за очі. А мало, візьміть з собою активовану сімку водафона. Бо київстар наприклад мене нагрів, я додатково у ньому активовував послугу - і по факту - ні грошей ні звязку. І ще, стосовно "мініка" -- є у нього гріх - може перегріватись під склом і звязок фсьо. В Італії в готелях у мене не було проблем з інетом, вайфай. А по місту мобільного інету вистачить
1 У Водафоні є "Доступний роумінг" він діє ще до 30.05.2025, але я думаю його продовжать.
Безкоштовно 10 ГБ+30хв.
Нюасн- працює не у всіх тарифах. як правило в дорогих . ( на сайті є перелік тарифів)
2 Водафон має ще "ГігаРоумінг Ultra" діє в майже всіх країнах Європи. Цівна 175 грн- 5 Гб, (хвилин не має), можна відключати і ще раз замовляти, якщо використаєте їх.
3 Київстар "Інтернет-пакети для Роумінгу як вдома" 5ГБ-125 грн 10 ГБ-200 грн...
4 Київстар "Ідеальний роумінг" ціна 250 грн, вони перентворюються в 125 бонусів( які зараховуються на рахунок).