UA 13.05.2025 10:12 пишет: які зараз гарні ресторани в Києві ( щоб і ціни не космос і якісно) знайомі запитали , а я крім Макдональдса і Смокеом давно ніде не був-) дякую
UA 13.05.2025 10:12 пишет: які зараз гарні ресторани в Києві ( щоб і ціни не космос і якісно) знайомі запитали , а я крім Макдональдса і Смокеом давно ніде не був-) дякую
Якщо подобається морепродукти то Чорноморка (багато локацій) Реберня, для мясоїдів і поціновувачів авторського алкоголя(Подол, Арсенальня).
Якось останнім часом щастило, будь-який ресторан в який потрапляв радував якістю їжі та обслуговуванням.
Для родинного недільного сніданку чи просто для свята у вузькому колі ходжу в "Моменти" (заклад мережевий, але у мене під домом на Мишуги як раз в наявності). Великий вибір сніданків вартістю біля 300 гривен. Основні блюда 300-500.
Згадана "Чорноморка" непогана тема, але компанія має любити рибу, альтернативи там нема.
Пожерти справжнього м'яса я рекомендував би Argentina Grill дорого, але смачно.
розташування не має значення?
та краще центр чи південь столиці і околиці того ж напрямку
розташування не має значення?
та краще центр чи південь столиці і околиці того ж напрямку
egorka 13.05.2025 16:25 пишет: Гагу пропонували? Або в Голосівському парку е Голосівсий двір та інши ресторани
Дуже залежить від конкретного закладу..
По Very Well точно плюс, щонайменше за заклади біля Індустріального та на Майдані..
Можу порадити ще Парус на Коперника, біля госпіталю МВС - чудова кухня що під пиво посидити, що для більш серйозного заходу (що морепродукти, що м'ясна лінія)).
Ну й Солом'янська броварня нібито ще не споганилась поки що (але філія на Андріївському працює тільки по пт-вс, якщо нічого не змінилось).
Я би теж не взявся ії радити, але, як не парадоксально, наприклад у гагу на Васильківській так просто не попасти, забито під зав'язку, у будь який час, треба попередньо бронювати...шашлик свинячий в них(на Васильківській, про інші не скажу) незмінно дуже вдалий, усе інше - таке собі.
на макейна вроді є і ресторан і кафе а я про ту що на Васильківський там смачно знайомий недавно там день народження робив то каже смачно а я давно там не був але буваю проходу мимо то блін все зайнято практично