izon 13.05.2025 21:52 пишет: Гага - максимум на 3..4 людини, якщо банкет - просруть і час подачі, і блюда.
гага мінус - особливо на Васильківській якщо подобається грузинська кухня Чачапури або Дидико
але чому там постійно нема місць? Я вже давно там не був але на минулому тижні проходив то народу було багато , ну і вище писали що шашлик там смачний, автор теми не написав же яка кухня треба то і пропонують все підряд. Мені наприклад кудись далеко їхати що б щось поїсти і випити то в мене в голосіівському парку е кафе і ресторани ну і Гага теж не далеко а також Мама Манана то відбір е, ну і також наприклад з Оболоні не поїдеш в Гагу на Васильківську бо на Оболоні теж можна найти гарний заклад
Makovsky 13.05.2025 21:23 пишет: Любчик (Поділ) та інші Борисова
Я не фахівець по закладах борисова, але конче не раджу Барсук на Лєскова (поряд з Печерським ринком). Особливо персонал там некваліфікований, часто несвіжі продукти і прокисле пиво намагаються підсунути, та і взагалі...
Smith80 13.05.2025 14:45 пишет: Смачно відносно не дорого Very Well кафе, мережа, якщо з атмосферою під пиво, This is Пивбар, дорого смачно Італійська Редакція на Васильківській
Спагетти чорна за 815грн))) лучше уж в Праге торт съесть, джаз послушать))
izon 13.05.2025 21:52 пишет: Гага - максимум на 3..4 людини, якщо банкет - просруть і час подачі, і блюда.
гага мінус - особливо на Васильківській якщо подобається грузинська кухня Чачапури або Дидико
але чому там постійно нема місць? Я вже давно там не був але на минулому тижні проходив то народу було багато , ну і вище писали що шашлик там смачний, автор теми не написав же яка кухня треба то і пропонують все підряд. Мені наприклад кудись далеко їхати що б щось поїсти і випити то в мене в голосіівському парку е кафе і ресторани ну і Гага теж не далеко а також Мама Манана то відбір е, ну і також наприклад з Оболоні не поїдеш в Гагу на Васильківську бо на Оболоні теж можна найти гарний заклад
дешево місце де можна дешево наїстись(не факт що буде вкусно але середньої якості буде) і дешево прибухнути... тому і людей товпи. но це місце не для того, щоб отримати задоволення від грузинської кухні
А где можно получить от грузинской удовольствие?)) Before war Казбек был вкусный, но его давно нет, а так гага на васильковской или возле тельбин по уровню не хуже а то и лучше многих груз рестораций
alexkit 14.05.2025 10:39 пишет: А где можно получить от грузинской удовольствие?)) Before war Казбек был вкусный, но его давно нет, а так гага на васильковской или возле тельбин по уровню не хуже а то и лучше многих груз рестораций
Был в ней на выставке, выбора пива нет, хачапури чуть мягче от гаги, вкус ну так.. шашлык похуже, но это полгода как. Можно в ютубе Чуш посмотреть про грузинские, где-то на подоле вроде вкусно
alexkit 14.05.2025 10:39 пишет: А где можно получить от грузинской удовольствие?)) Before war Казбек был вкусный, но его давно нет, а так гага на васильковской или возле тельбин по уровню не хуже а то и лучше многих груз рестораций
THOR 14.05.2025 08:55 пишет: Якщо грузія ок, то південь столиці - Гогі, Алаверди. P.S. Дедіко був двічі нещодавно на ДР: кухня така собі, на рівні Гаги.
де це на півдні столиці ?
Шоті забув колись там був і в центрі там все на рівні досі? В Шо хтось був? дякую
THOR 14.05.2025 08:55 пишет: Якщо грузія ок, то південь столиці - Гогі, Алаверди. P.S. Дедіко був двічі нещодавно на ДР: кухня така собі, на рівні Гаги.
Шоті забув колись там був і в центрі там все на рівні досі? В Шо хтось був? дякую
Шо - таке собі. Нічого цікавого і ціни завеликі для цього "нічого цікавого". Обслуговування не на рівні - дуже довго чекати.
Makovsky 13.05.2025 21:23 пишет: Любчик (Поділ) та інші Борисова
Я не фахівець по закладах борисова, але конче не раджу Барсук на Лєскова (поряд з Печерським ринком). Особливо персонал там некваліфікований, часто несвіжі продукти і прокисле пиво намагаються підсунути, та і взагалі...
І ці ресторани вже не Борисова, а його дружини, пані Олени
МамаМанана - вкусно и бюджетно Митерия на Большой Васильковской - стейки и все в эту сторону Тбилисо - бюджетно и вкусно HONG SHENG BBQ - Экзотика и не дорого, сам готовишь по желанию Viet - Экзотика и не дорого