Красився перед авто, але в тон не попали. Чи можливо виправити тільки покраскою передньої дверки не роблячи наплив на задню?
Або які варіанти можливі?
Варіант - не поспішати. За літо на сонечку/пилюці/дощах колір може сам підрихтуватись..
варіант звісно, але все таки хочеться швидше, або покращити хоч якось
Когда то сыну на форде два новых передних крыла не угадали, потому что красили без машины. Загнали собранную, на след день забрали - было уже идеально попадание. Как делали - не знаю, денег не взяли
Варіант - не поспішати. За літо на сонечку/пилюці/дощах колір може сам підрихтуватись..
можливо, але з мого досвіду - малоймовірно. Колись офіціали мені заднє крило робили. Не попали. Не так, як на цьому фото, але я бачив різницю. Залишив як є і сповідався на сонечко, на пилюку, пісок и таке інше. А ніфіга. Десять років пройшло, а коли бачу свою бувшу автівку, то і бачу різницю.
Получається пічалька акась (
Нажаль перефарбовувати.
З часом різниця ще підсилиться.
ну якщо тільки дверки - то без проблем. А от якщо прийдеться і крило і капот і бампер - то то вже проблема
Щеб знайти ГУРУ покраски, щоб все це діло якісно виправити
Дякую, перші якраз мені підходять але по фото сказали сумму не малу, може воно так і коштує, але потрібно красити і заходити на всі деталі рядом (
Добрий день, а можно дізнатися яку суму сказали? цікаво яке зараз ціноутворення в столиці.
22к
не мало. я бы еще поспрашивал у других.
да, с учетом того что обично ходит сумма в 150 уе деталь (( конечно буду искать
Дякую за інфо, в котрий раз переконуюсь що я працюю за їжу...
я думаю тут не сильно низька ціна названа. Тому в любому випадку буду шукати щось більще ноормальне по ціні.
Ну дивіться, встик деталь ніколи не буде попадати в колір..от ніколи, може бути плюс мінус непогано, може сильно випадати, чому ви одразу не зробили перепил на задні двері?
Як по мені то зверніться до тих хто фарбував, якщо залишилася фарба , хай дві двері передують перепилом і все буде ок
і по ціні така робота має вартувати 400 баксів потолок
Ну дивіться, встик деталь ніколи не буде попадати в колір..от ніколи,