комплектність: сам пристрій, кріплення-присоска та адаптер живлення в прикурювач немає коробки та супроводних папірців тривалий час пролежав без роботи
зараз підключив до живлення - вмикається, виглядає наче як усе гаразд протестувати на радарах особисто зараз немає можливості, оскільки наразі не користуюсь авто. надаю moneyback в один тиждень, на перевірку вашими силами
2000 грн Київ, самовивіз або відправка поштою, або можу зробити оголошення на olx під їх відправку
Інформативно, колись давно купив привезений з США топовий радар-детектор цієї фірми. Новий, в блістері, повному комплекті. З кольоровим екраном, GPS та іншими модними свістелками. Ну, думаю, тепер жодного штрафу за перевищення не буде... І таки він чудово і справно реагував на все що можна - розсувні двері на АЗС, антени військових частин, інши подразники у ефірі... Все, крім радарів. Після того як знайшов фахівця на КарДачах і перепрошивки - запрацював як слід.
Я це до того, що бажано таки перевірити чи бачить він частоти радарів що використовуються у нас. В США інші частоти, отже налаштування зовсім інші.