В ответ на: Читав, близько 10л, але я думаю, що я меньше
Сделай замер по водяному счетчику. Кроме того, при ручной мойке всегда подсознательно включается режим экономии посуды. а когда моет ПММ, то и салатики можно разложить каждому индивидуально в его салатник, и чашки не надо бегать каждый раз мыть, а также столовые приборы... ЗЫ. Помню я спорил сто лет назад с одним форумянином о том, ну что там помыть вручную. Я заинтересовался этим моментом и замерил время на ручную мойку посуды в семье из трех человек. До мелочей типа "сполоснуть" Вышел скромно целый час трудовой человекодеятельности. И вода при этом льется хорошо.
В ответ на: Читав, близько 10л, але я думаю, що я меньше
Сделай замер по водяному счетчику. Кроме того, при ручной мойке всегда подсознательно включается режим экономии посуды. а когда моет ПММ, то и салатики можно разложить каждому индивидуально в его салатник, и чашки не надо бегать каждый раз мыть, а также столовые приборы... ЗЫ. Помню я спорил сто лет назад с одним форумянином о том, ну что там помыть вручную. Я заинтересовался этим моментом и замерил время на ручную мойку посуды в семье из трех человек. До мелочей типа "сполоснуть" Вышел скромно целый час трудовой человекодеятельности. И вода при этом льется хорошо.
Одинокому мужчині ПММ нафік не треба. Ну хіба, як гості прийдуть.
Для родини - маст хев, і основна економія, це не світло/вода, а таки да - час життя.
Тут ще треба врахувати вартість самої пмм, плюс таблетки до неї По суті, це як пралка, можна руками, але майже ніхто так вже не робить Питання купівлі не стоїть, якщо що
Та ладно В мене взагалі всі тарілки , вилки , ножі і т.д. в посудомийці , бо облом перекладати Взяв чисту , поставив грязну . Коли чисте закінчилося тоді і помив
В ответ на: Тут ще треба врахувати вартість самої пмм, плюс таблетки до неї
Ще ополоскувач , сіль і тестери для жорсткості води ( коли підключати )
junior 20.05.2025 10:55 пишет: На які доп функції треба звернути увагу? Чи потрібно багато програм (є 5, а є більше 10)? Щось бюджетне, щоб помити посуд раз на тиждень (повсякденне помию під краном)
Я колись питав поради на форумі щодо ПММ, тоді взяв Електролюкс на 45. В цілому задоволений, проста , незаморочена ПММ, подобається що двері автоматично відкриваються після миття, типу краще досушує. І їхня фішка з плаваючим фасадом кухні ( при відкритті дверей фасад піднімається вгору, не потрібно підрізати нижній цоколь кухні) Програма в основному на 90 хв, вимиває добре. Мені наче достатньо на 45, але якщо б раніше подумав, то взяв би на 60