а що там такого офігенного у тих інфраструктурах? наведи, для розуміння, декілька конкретних пунктів/прикладів тої офігенності.
мені теж дуже цікаво які з наших готелів-баз (доступних, звичайно, а не хаят якийсь) може переплюнути турецьку хоча б 4ку за інфраструктурою.
на початок, у турецькій 4ці під кожним кущем кацап або його лічінка
так я ж не сперечаюсь, тут кожен собі шукає де відпочити на свій бюджет а якщо є басейн то це тільки плюс, мені наприклад подобается в Микуличині Бобер хаус на березі річки але готувати самому або тобі приготують за гроші
Там де я зупиняюсь в Міжгір'ї з їжею так само. Хоча виходячи з того що ми подорожуємо - завтрак кава з бутерами самі, обід десь в місцевих закладах, вечеря або в сватів, або на веранді готелю. До послуг сауна, чани, зона барбекю з садовою піччю, для малечі ігрова зона на природі, протікає невеличка річка повз двір та прудик з рибою Будинок на 4ри двомісні кімнати з снвузлами та великою кунхя-столовою. Всі блага доступні.
Я віддаю перевагу такому відпочинку. Скажемо так кустовий автотуризм. Десь "базуємось" і їздимо по окрузі дивимося цікаві місця.
Хоча там дивлюсь поряд ще з'явилися. Нам зручно, бо свати живуть одразу за мостом у 5ти поверхівці. З красивих місць може десь половину тільки подивитись встигли. Я не лижник, тому влітку нам там саме воно.
Там офігенно ( я не про Бобра). МИ зазвичай тут зупиняємося [url=https://www.google.com/maps/place/
Хоча там дивлюсь поряд ще з'явилися. Нам зручно, бо свати живуть одразу за мостом у 5ти поверхівці. З красивих місць може десь половину тільки подивитись встигли. Я не лижник, тому влітку нам там саме воно.
щось воно нічого не показує, виправ
Скопіюй весь текст. Форум обрізає.
Якщо що - Садиба Брусків. Дальній будинок під річкою беремо зазвичай - самий клас кімната зліва з окремою верандою. Дуже затишно, просто кайфово.
Якщо що - Садиба Брусків. Дальній будинок під річкою беремо зазвичай - самий клас кімната зліва з окремою верандою. Дуже затишно, просто кайфово.
Дякую, подивлюся
мені теж дуже цікаво які з наших готелів-баз (доступних, звичайно, а не хаят якийсь) може переплюнути турецьку хоча б 4ку за інфраструктурою.
Сорян за офтоп, але згадав як мій однокласник, власник тоді тур фірми в Донецку, розповідав про тури в травні в Туреччину в травні. Про те, що це спочатку розпочиналося з бійки між росіянами та німцями, а потім спільним алкотріпом з "Катюшею" та "либер Аугустін". Тоді це здавалось забавним. Зараз я слухаю свої відчуття та охуєваю...
то ти не вмієш правильне посилання на гугльмепс давати
А де та які саме місця поруч можна подивитися? 1000 грн на двох, хоча і без харчування - гарна пропозиція. Я звичайно їзджу з дружиною у Трускавець потягом, готель з басейном та СПА та з 3-х разовим харчуванням "шведський стіл" коштує десь 2000 грн доба для двох (з урахуванням 15% знижки для УБД).
А де та які саме місця поруч можна подивитися? 1000 грн на двох, хоча і без харчування - гарна пропозиція.
З харчуванням проблем не було. Від гарних кафе на кожному кроці до супермаркетів. Що подивитись... Синевір, водоспади, канатки влітку вивозять на дуже красиві майданчики, гейзер, пара зоопарків, центр реабілітації ведмедів ( вони такі няшкі...), музей лісосплаву, лінія Апарда, пам'ятки природи навкруги... Далі дорога на Хуст, там сироварні, це щось розповідали. Я за тиждень десь третину встиг, а потім якщо приїздив, то туди-назад за вихідні.
Я подивився по гуглу - там багато відмічено, а ще більше можна по місцю прочитати.
Враховуючи реалії, 169 НЦ в Десні жде всіх
Враховуючи реалії, 169 НЦ в Десні жде всіх
Тебе мабуть так.
А багато в кого є відпустка та навіть за кордон можно поїхати
Міжгір'я. Знімаємо апартаменти на тиждень і катаємося по окрузі. ...
Арартаменти і відпочинковий комплекс то трішки різне і по цині теж. Апартаменти це ти сам а в комплексі може бути все включно як в Туреччині наприклад
Як у Туреччині - не буде, не перебільшуй ...Хіба що, формат харчування (ШС) може бути подібним.
Щодо цінової різниці між апартаментами та комплексами, тут ти дійсно правий, бо різниця дуже суттєва - у рази. З свого досвіду, порівнюю два об'єкти (віла Медова та сусідній Байка Спа&Різорт) поруч, ми були в обидвох...Різниця у ціні десь у 3-4 рази. Й це - не олінклюзів навіть по харчуванню, а лише сніданок включний...ну є басейн, СПА-центр, біліард, теніс, ведмідь Юра(вже забрали)...А у значно дешевших апартаментах (з кухнею де можна щось приготувати) ми теж чудово почувалися, бо ще брали з собою електрогриль, мультиварку, кавомашину, хороший алкоголь ...було дуже схоже на все включно, але значно дешевше
ще брали з собою електрогриль, мультиварку, кавомашину, хороший алкоголь
Ну ще ви перегибаєте Щоправда гейзерна похідна кавоварка бундесвера завжди подорожує зі мною. Її плюс в тому що запашну каву можна приготувати за будь яких умов - пальник, плита, багаття
ще брали з собою електрогриль, мультиварку, кавомашину, хороший алкоголь
Ну ще ви перегибаєте Щоправда гейзерна похідна кавоварка бундесвера завжди подорожує зі мною. Її плюс в тому що запашну каву можна приготувати за будь яких умов - пальник, плита, багаття
та чому ж перегибаємо? воно все доволі компактне, багато місця в машині не забирає, але ж який кайф, коли маєш швидко та комфортно приготувати смачний сніданок/вечерю ...ще думаю, наступного разу до цього всього ще аерогриль додати ...
Я краще казанок візьму. Картоплю по баварському, або кулеш приготувати - час-то є у відпусці.
В мутиварках можно і дома поїсти
Я краще казанок візьму. Картоплю по баварському, або кулеш приготувати - час-то є у відпусці.
В мутиварках можно і дома поїсти
Я в Одесі пошкодував що не взяв мультиварку коли влітку світло вимикали. У мене вона 300 ватна, будь який екофлоу потягне
автоюа як автоюа... Почали з "Відпочинкові комплекси України" і перейшли на відпочинок з мультиваркою...
автоюа як автоюа... Почали з "Відпочинкові комплекси України" і перейшли на відпочинок з мультиваркою...
також вшоці)) одне діло їхати в дикі місця в поля. то там і казанок і бензопила не лишні. а от в цивільні місця я максимум ножа беру. ну і кредитку))