я предметно не изучал, я жду, безуспешно , подешевление лексуса, но вроде не гибридов уже не будет, ВСЕ ГИБРИДЫ будут. В США, вот только что посмотрел, лох эдишен, т.е. комплектация LE , будет стартовать с 31 тыс, что с налогами даст примерно 34 000 на номерах.
Абрвалг 23.05.2025 17:32 пишет: я предметно не изучал, я жду, безуспешно , подешевление лексуса, но вроде не гибридов уже не будет, ВСЕ ГИБРИДЫ будут. В США, вот только что посмотрел, лох эдишен, т.е. комплектация LE , будет стартовать с 31 тыс, что с налогами даст примерно 34 000 на номерах.
Я смотрел по новостям, что негибриды будут выпускаться для отдельных рынков. Вполне вероятно, что к нам и такой возить будут. Там же, по сути, тот же силовой агрегат, только батарею поменяли. Так что 2.0 - наше фсьо.
ivv 26.05.2025 12:04 пишет: Гарне авто, шкода що грошей на нього нема.
імхо, не таке вже й гарне...я давно придивляюся до нього, але чомусь, не можу себе заставити його придбати
От банально, порівнюю із своїм поточним авто(однокласником сабжа)...й бачу, що мій значно комфортніший, але й значно дешевший...так, меньш економічний, можливо, але, на моїх невеликих пробігах, це взагалі не відчувається/не бентежить .
імхо, не таке вже й гарне...я давно придивляюся до нього, але чомусь, не можу себе заставити його придбати
От банально, порівнюю із своїм поточним авто(однокласником сабжа)...й бачу, що мій значно комфортніший, але й значно дешевший...так, меньш економічний, можливо, але, на моїх невеликих пробігах, це взагалі не відчувається/не бентежить .
Особливо враховуючи, що вже є новий Куга 2,5 гібрид, який навіть трохи більший нинішнього Рава. І який точно буде кращий по матеріалам, шумці, та й загалом буде приємнішим. Мінус звісно, не такий ліквідний як Рав. Рав потрібно купувати або новим, або не купувати взагалі, б/в він якихось космічних грошей коштує.
Особливо враховуючи, що вже є новий Куга 2,5 гібрид, який навіть трохи більший нинішнього Рава. І який точно буде кращий по матеріалам, шумці, та й загалом буде приємнішим. Мінус звісно, не такий ліквідний як Рав. Рав потрібно купувати або новим, або не купувати взагалі, б/в він якихось космічних грошей коштує.
Куга будет намного жестче, не всем это заходит. Хотя, естественно, рулиться будет на голову выше.
Куга будет намного жестче, не всем это заходит. Хотя, естественно, рулиться будет на голову выше.
В огляді було сказано, що на 18 дисках повинен бути м'якшим, чи це не так? Тестував тиждень тому новий Грандланд, теж на 19 колесах ще й на китайський гумі, то авто загалом видалось досить комфортним, навіть був здивований. Мені здалося по комфорту десь на рівні з попереднім Кодіаком.
Мені здається це ледь не останній критерій в виборі цього класу авто.
Ну не кажи, приємно коли авто адекватно реагує на кермо, а не робить спочатку поклон, а потім типу повертає.
Та вони всі плюс мінус однакові в цьому ціновому сегменті. Яка різниця? Хочеш чогось сильно краще, готуй +20-30-40к за преміум бренди.
Бойко їздив кілька років на Кузі. Він не надійний тестер? Ти ж якраз ніби прихильник власного досвіду? Якщо-ж Бойко таки не розбираєтсья в машинах, то можна спитити в проплачених британських журналістів: Бо перші (хоч і вирвані з контексту) результати на запит Kuga Review:
В ответ на: What's good: Good fun to drive for an SUV
Дякую, мені не треба чужий досвід, у мене свій є. Я їздив і на Раві, і на Куга. У мого гарного друга, напевно, такий само, як у Бойка, ST X. В сімʼї були/є CX-5, Tucson, CR-V, Tiguan, Kodiaq. Катав чужі X3, X4, Q5. Мені лінь навіть перечисляти далі. Х3/Х4 - відрізняються помітно. Інші в межах похибки на розмір і профіль шин. Щось більш мʼяке, щось більш жорстке. Десь підвіска більш енергоємна, десь менш. Але керуються вони всі плюс мінус однаково нормально. Немає такого, що сідаєш і думаєш "вау, воно кардинально відрізняється від інших". Фану в цьому сегменті немає і це логічно.