Помню как мерс эска на полном на теремках выгребла с под колес снег и легла пузом на обледеневший снег))
тогда мы едем к вам учить ездить зимой по снегу...
Це ж треба... Не минуло й кількох тижнів, а пан krabik нарешті помітив сніг
вчора 2 години потратив на мийці самообслуговування...
Там були кімнати для відпочинку, де можна поспати годинку-півтори? Бо іншого пояснення, що можна робити на автомийці самообслуговування цілих дві години не бачу.
Помню как мерс эска на полном на теремках выгребла с под колес снег и легла пузом на обледеневший снег))
я на Ауди S4 садился на снегу "на пузо" довольно часто...клиренс всего 12 см, мощи - вагон = 340 л.с. (насколько помню) V8 атмо - обгонять фуры на Варшавке в любую погоду - просто наслаждение...
тогда мы едем к вам учить ездить зимой по снегу...
Це ж треба... Не минуло й кількох тижнів, а пан krabik нарешті помітив сніг
я еще сегодня и "ледяной дождь" заметил...если ночью будет минус 6, как обещают, то завтра будет весело на дорогах и не только...
вчора 2 години потратив на мийці самообслуговування...
Там були кімнати для відпочинку, де можна поспати годинку-півтори? Бо іншого пояснення, що можна робити на автомийці самообслуговування цілих дві години не бачу.
Ну 2 години це включає крім мийки планування самої мийки)) +пройтись рідким воском, витерти і проїхатись по трасі для остаточного просушування...
я еще сегодня и "ледяной дождь" заметил...если ночью будет минус 6, как обещают, то завтра будет весело на дорогах и не только...
У вас в будь якому випадку чудова всесезонка, нема про що хвилюватися.
... особливо тим, хто буде на єврозимі або всесезонці...
не тільки їм. ще усім іншим авто, які будуть поряд на дорозі з таким автомобілем.
Сбогодні на передньому приводі та на зимовій гумі едва виіхав Вознесенському узвозі ))) не уявляю що там робити на всесезонке...зоча уявляю ))) вдома бути )
Сбогодні на передньому приводі та на зимовій гумі едва виіхав Вознесенському узвозі )))
А там не односторонній рух вниз?
не тільки їм. ще усім іншим авто, які будуть поряд на дорозі з таким автомобілем.
Ось це більше всього лякає. І довелося бачити приклади, тож у випадку справжнього ср_копаду все ж краще намагатися уникнути поїздок, як би ти не був впевнений у своєму автомобілі.
так я как-то и не волнуюсь за себя...я за другие авто волнуюсь...
так я как-то и не волнуюсь за себя...я за другие авто волнуюсь...
Ми всі теж
Сьогодні катнув чистий дистилят - задній привід, механіка. До речі теж на всесезонці. Висновок - з головою можна їздити!
Сбогодні на передньому приводі та на зимовій гумі едва виіхав Вознесенському узвозі )))
А там не односторонній рух вниз?
А как же адреналин?))
Сьогодні катнув чистий дистилят - задній привід, механіка. До речі теж на всесезонці. Висновок - з головою можна їздити!
Головне в двори не заїзджати без потреби. До стоянки сьогодні ледь дійшов, при цьому мало пару раз не навернувсь. На 4 колесах якось впевненіше себе почуваєш.
Зи ти ж у Львові) У Києві сьогодні сракопад.
Ось це більше всього лякає. І довелося бачити приклади, тож у випадку справжнього ср_копаду все ж краще намагатися уникнути поїздок, як би ти не був впевнений у своєму автомобілі.
Вчора все ж народ частково очконув і додому я доїхав як ніколи швидко і без заторів. Сподіваюсь сьогодні більшість на пішкобуси пересяде, хоча теж не дуже безпечно. Загалом сьогодні у Києві день жестянщика і травматолога.