з одного боку ідея гарна, бо смертність на дорогах жахає. а з іншого мене таке не подобається, коли мене обмежують. та і через трафік, мало де можна розігнатися до максимально дозволеної швидкості.
мабуть мене найбільше тригерить, що штрафи та інше підвищують, а якість послуг/доріг не дуже.
DimonDSV 27.05.2025 10:23 пишет: мабуть мене найбільше тригерить, що штрафи та інше підвищують, а якість послуг/доріг не дуже.
Підвищиться якість доріг - ще більше тригеритимуть обмеження по швидкості. А так хоч природнє обмеження спрацьовує. От як приймуть такий законопроект, то буде стимул перейти на електричку та тошнити собі в потоці.
Очевидно что не для снижения статистики смертности это направлено. Трошки овощей пощипать ещё. Иначе бы за десятки лет хоть отбойники перед опорами путепроводов расставили. На одном бывшем проспекте Победы только то что сам видел - пару десятков наверное жервт только в них...(
та і через трафік, мало де можна розігнатися до максимально дозволеної швидкості.
ну вже не треба прибіднятись, перевищити допустиму швидкість в Києві в 2-3 рази взагалі не проблема, навіть на моєму офощному 1.6д, а якщо щось потужніше то спокійно можна і в 4 рази. я регулярно їзджу по Столичцці і Бажана, то там лівий ряд своїх 110-120 тошнить.
та і через трафік, мало де можна розігнатися до максимально дозволеної швидкості.
ну вже не треба прибіднятись, перевищити допустиму швидкість в Києві в 2-3 рази взагалі не проблема, навіть на моєму офощному 1.6д, а якщо щось потужніше то спокійно можна і в 4 рази. я регулярно їзджу по Столичцці і Бажана, то там лівий ряд своїх 110-120 тошнить.
ну розігнався на певному частку на пару секунд, а далі знову в затор. от по дорозі на роботу маю три частки щоб навалити, але всеодно маршрут в 14 км їду від 50 хв (рекорд 90 хв). це якщо автомобілем. а на мотоциклі (тобто їхати повільно, але постійно) виходить 20-25 хвилин. тому краще їхати повільно, але постійно. це мене здивувало ще в Берліні. всі повільно, але їдуть.
до чого це я: швидкісний режим то капля в морі, для організації руху.