головна причина ДТП зі смертельними випадками у нас це саме вседозволеність співробітникам всіляких органів та алкашка, а іноді в купі обидва ці фактори, але аж ніяк не швидкість
не згоден, на мую думку швидкістть якраз є головною причино смертей у ДТП.
головна причина ДТП зі смертельними випадками у нас це саме вседозволеність співробітникам всіляких органів та алкашка, а іноді в купі обидва ці фактори, але аж ніяк не швидкість
Головна причина - наявність авто. Заборонити авто - не буде ДТП!
Головна причина - наявність авто. Заборонити авто - не буде ДТП!
як на мене, то в місті +10 в принципі норм. а от на трасі вже як би не дуже. треба як в турції - відсоток від дозволеної швидкості на тому ж Харків-Київ поза межами населених пунктів можна було б робити 130+10% аж бігом.
В чому взагалі прикол будь якого нештрафуємого % чи "дельти"? Чи не краще привести до адекватності обмеження (50 км/год по пр. Берестейському не вважаю адекватним обмеженням, та й 70 - також неадекватно) і не провокувати людей порушувати (хоч і безкоштовно)? Зробили всіх водіїв порушниками. Нащо?
Там де я зараз живу немає ніяких +10+20 тощо. А частина шляху на мою роботу обмеження 30 км/год. Штраф за +1 км від 35€. Присилають реально за 31 км/год. +24 км/год на автобані обійшлися мені в 130€ і один пункт. Загалом я про те що ніяких адекватних обмежень і «всі водії порушники». До речі на тому шматку дороги де 30 км обмеження, всі так і їдуть 30 км/год. А це приблизно 5 км відстань.
і де це таке є? бо скільки їжджу по Європах реально 30 їздять одиниці там де обмеження 30, решта норм 40-50-60 навіть по правилам їздять тільки перед камерами, тут спору немає.
В чому взагалі прикол будь якого нештрафуємого % чи "дельти"? Чи не краще привести до адекватності обмеження (50 км/год по пр. Берестейському не вважаю адекватним обмеженням, та й 70 - також неадекватно) і не провокувати людей порушувати (хоч і безкоштовно)? Зробили всіх водіїв порушниками. Нащо?
Там де я зараз живу немає ніяких +10+20 тощо. А частина шляху на мою роботу обмеження 30 км/год. Штраф за +1 км від 35€. Присилають реально за 31 км/год. +24 км/год на автобані обійшлися мені в 130€ і один пункт. Загалом я про те що ніяких адекватних обмежень і «всі водії порушники». До речі на тому шматку дороги де 30 км обмеження, всі так і їдуть 30 км/год. А це приблизно 5 км відстань.
і де це таке є? бо скільки їжджу по Європах реально 30 їздять одиниці там де обмеження 30, решта норм 40-50-60 навіть по правилам їздять тільки перед камерами, тут спору немає.
В Німеччині. І ні, тут реально їдуть 30 км/год. Камери на цій вулиці ставлять десь раз на 3-4 місяці. Єдиний раз було, коли я поверталася десь о 22-23 вечора, так обганяли як стоячу А в нормальний день/вечір їдуть 30, не обганяють, не сигналять, всіх пропускають.
В Німеччині. І ні, тут реально їдуть 30 км/год. Камери на цій вулиці ставлять десь раз на 3-4 місяці. Єдиний раз було, коли я поверталася десь о 22-23 вечора, так обганяли як стоячу А в нормальний день/вечір їдуть 30, не обганяють, не сигналять, всіх пропускають.
два авто в тотал . тільки від того що швидкість 100плюс. перелом шеи ноги та дирка в голові теж тільки від того що в опонента було 100. в нього 100+ було на пішоходному . кут зору 30 градусів. він не бачить не то що пішоходів але взагалі нікого на зебрі
при боковому ударі швидкістью 100 кмч виживають 5%
минивен в 2 тонны развернуло на 360 , вторая машнина на тротуаре
Ви так пишете, наче це щось гарне.
Гарне що? Що люди слідують встановленим правилам?
Що встановлюються неадекватні правила. Як от 50 км/год по Берестейському проспекту. Ви вважаєте це адекватним?
а чого ви скиглите? вам дали толерантність в +20 км і одразу це стало нормальною дозволеною швидкістю. дозволили скількість там промілє алкоголю в крові - почали пити, як в останнє, бо дозволено. сказали вмикати ближнє світло - знов схеми, як бути найрозумнішим. засилля поліції? так не порушуйте, не давайте хабарів, нехай працюють за зарплату.
peredviznik 13.07.2025 16:49 пишет: а чого ви скиглите? вам дали толерантність в +20 км і одразу це стало нормальною дозволеною швидкістю. дозволили скількість там промілє алкоголю в крові - почали пити, як в останнє, бо дозволено. сказали вмикати ближнє світло - знов схеми, як бути найрозумнішим. засилля поліції? так не порушуйте, не давайте хабарів, нехай працюють за зарплату.
За то й йде мова. Нащо ці "наркомівські" +20? Навмисно провокують порушувати.
MadMax 13.07.2025 12:36 пишет: два авто в тотал . тільки від того що швидкість 100плюс. перелом шеи ноги та дирка в голові теж тільки від того що в опонента було 100. в нього 100+ було на пішоходному . кут зору 30 градусів. він не бачить не то що пішоходів але взагалі нікого на зебрі
при боковому ударі швидкістью 100 кмч виживають 5%
минивен в 2 тонны развернуло на 360 , вторая машнина на тротуаре
при його швидкості до 70 дтп взагалі не булоб
ОК, тобто ти вважаєш, що як змінять КУПАП ст.122 і замість "більш як на двадцять кілометрів на годину" напишуть "десять", то отакі ДТП кудись подінуться? Отой "добродій" який у густонаселенному районі несеться більше сотні одразу поїде 60, чи 90? Згадай коли змінили 60=>50 у місті, воно щось дало? Формально ті ж самі -10км/г. Ми їздимо одними вулицями, не важливо це Кременчуг чи Київ, бо довбограї є всюди. Ну змінять і на деякий час "пригнуться" і не тому що змінили, а тому що знають - "з початку будуть ловити, а потім попусте". Бо так завжди. На початку вторгнення мене на харківській трасі, при моїх 130 роки півтора ніхто не обгоняв, потім "поїхали", зараз і на 160+ обходять, можеш пояснити чому? Бо спочатку об...ся і стали їздити чемно, а потім переляк пройшов, звикли до нових реалій. То чому ти вважаєш, що вони кудись подінуться якщо змінять ст.122 КУПАП? Нічого не зміниться, бо з тих довбограїв лише один з десяти розуміє 122 і 125 КУПАП, та п.12 ПДР - доведено трасою, в мене на шляху три камери, і от вибішуть "індівідуми" які наздогоняють перед камерою на 140-160, обморгуються по саме ніхочу, підпирають, а потім об...ся і на камеру збрасують до 90..