Вище в темі - які 150+ по місту і клали вони на обмеження.
А можна посилання на "150+ по місту і клали вони на обмеження", в темі згадується 150, але ні про яке "существо 150+" я нічого не знаходжу. Лише є умовне "существо":
В ответ на: все равно найдется существо, которое будет лететь 150 и устроит аварию
Ви бачите передьоргування? 1) "существо" є? 2) 150 є? 3) 150 при обмежені 50 - це не "клали вони на обмеження"? Так, я трохи скоротив. Вважаєте це спотворило сенс? А як Ви його розумієте?
В ответ на: От тільки починати треба не з обмежень для плебсу, а з "закон однаковий для усіх". От коли в нас не буде "Ну мама любит скорость" - от тоді можна подивитися на результат, а може і дійсно почухати репу на додаткові обмеження.
В ответ на: В це я вкладаю невідворотність покарання для всіх включаючи міністрів, депутатів та іньших можновладців та їх родичів, а не тільки звичайних людей і додумувати за мене нічого не треба!
Ок. А поки немає невідворотності, то що? Можна обмежувати\штрафувати плебс? Ні? Так я про це і писав. Так? А як же тоді Ваше:
В ответ на: От тільки починати треба не з обмежень для плебсу
Який результат Ви чекаєте? Які додаткові обмеження?
В ответ на: тоді можна подивитися на результат, а може і дійсно почухати репу на додаткові обмеження.
Скорость, в первую очередь, ограничивают для того, чтобы уменьшить тяжесть последствий ДТП, потому что в формуле механического импульса скорость присутствует в виде квадрата.
Безперечно про наслідки.
А що з залежністю гальмівного шляху від швидкості? І чи не впливає це на кількість ДТП?
Але усі звикли, ніхто не звертає уваги на вимоги ПДД, та їдуть по Берестейскому 100. ...
не знаю що там у німчурії, не був ніколи, але по берестейці та по швидкісному вздовж трамваю машина сама, без важіля газу їде 100+..... по європам різним навіть у межах міста є траси із завбільшки загальних 50 паркан суцільний поставили, знаки навішали - топи собі шо не так?
а у нас за +36 штраф надходить.... навіть коли по трасі за містом.....
А що з залежністю гальмівного шляху від швидкості? І чи не впливає це на кількість ДТП?
Просто выбираешь адекватную дистанцию, делов-то. Кстати, это один из моментов, на который ориентируются, определяя оптимальную скорость автомобилей. Если увелчивать разрешенную скорость, то в какой-то момент можно дойти до того, что пропускная способность дороги, наоборот, упадет, из-за заметно увеличившейся дистанции между авто.
В очередной раз пытаюсь добиться, как определяют скорость авто в процессе совершения ДТП?
По стрільці спідометра, яка завмерла при ударі, або по зображенню в очах загиблого. Якщо без жартів, то швидкість визначається по трасологічній експертизі. Якщо потрібно. Але в причини ДТП пишуть "не впорався з керуванням". Ну або про недотримання безпечної дистанції.
В очередной раз пытаюсь добиться, как определяют скорость авто в процессе совершения ДТП?
По стрільці спідометра, яка завмерла при ударі, або по зображенню в очах загиблого. Якщо без жартів, то швидкість визначається по трасологічній експертизі. Якщо потрібно.
Подозреваю, что такая экспертиза производиться тогда, когда пострадали люди.
maksym 19.09.2025 13:05 пишет:
Але в причини ДТП пишуть "не впорався з керуванням". Ну або про недотримання безпечної дистанції.
А журналисты напишут: "перевищення". На самом деле, можно ехать в потоке с разрешенной скоростью, но висеть на впереди идущего авто так близко, что словить "догонялку" в один момент.
Traveler 19.09.2025 16:12 пишет: І тут "не впорався"
Ну, "Жигуль" на лысой резине - это ж классика. У меня такое было, когда я на Лансере (я тебя, однажды, кстати, со сходки на Десне на нем подвозил ) ездил - "копейка" в дождь со встречки пыталась проскочить с поворотом. В итоге ее вокруг моего Лансера развернуло - весь левый бок отрихтовал, я, как раз стоял перед перекрестком, пешеходов пропускал. У деятеля еще и страховая на грани банкротства была, еле бабки вытянул за полгода, и то , не все, хорошо, что не у официалов делал, как раз хватило в ноль.
P.S. Ты бы, все же, обратил бы внимание, что во всех моих постах "пунктик" - это не размер дури под капотом, а именно управляемость.