Запитаю ще тут, бо у "Книзі скарг" жодної реакції. Бачу, що я не один такий, але від того не легше(
Отже, відучора(у декого вже пару днів таке), на ноуті у браузері хром, а також ейдж викинуло(розлогиніло) з облікового запису та вже неможливо авторизуватися, бо: 502 Bad Gatway
На андроїд-смартфоні поки все ок. А на андроїд-планшеті та ж сама біда.
Що воно таке та як можливо пофіксити, дайте поради, будь ласка.
Я так розумію, настав час переходити на Вінд-11, бо інакше - ніяк Але, чому смарт на (останньому) андроїді працює, а планшет на попередньому андроїді - ніт?? Та й взагалі, незрозуміла логіка цих багів...й ніхто ж пояснити не може
зараз на сайті десь 15 залогінених користувачив та десь 300 анонімусів. Я так розумію, перші поступово переходять у другу категорію. І тут теж пишуть ті, хто ще залогінений. Потім тільки читати.
А хтось міг би, зрозумілим для пересічного юзера, пояснити сутність проблеми? Й чи існує(хоч в теорії) якийсь вихід з цієї ситуації? Чи це вже все, й лишається задовільнитися тим, що маємо, бути читачем та чекати якогось дива?
Там сильно чтогось складного нема. Але цим-же треба зайнятися комусь. Посмотреть что на хостинге крутиться, на какой версии написан код. Докинуть апдейтов и сертификатов. Я ХЗ как тут сделано.
Помилка 502 Bad Gateway (Несправний шлюз) - це код помилки HTTP, який означає, що сервер, який діяв як шлюз або проксі, отримав недійсний або несправедливий відповідь від іншого, вищестоячищого сервера. Це означає, що є проблеми з комунікацією між серверами в мережі.
Форум працює на двіжку, якому 100500 років. За цей час в індустрії змінилося геть усе, відповідно він може мати проблеми сумісності тощо, або мати якісь застаріли баги, які потребують ручної підтримки. З урахуванням того, що цей 502-й виникає далеко не першій раз, думаю, що мова йде про дрібну проблему в авторизації, яку легко пофіксити руками, якщо знати де вона, але виправити її так, щоб вона не виникала знову, немає ресурсів.
В результаті кожного разу проблема чекає поки пройде наступний ланцюг: - донести інформацію про проблему до того, хто дасть команду нею займатися; - знайти, хто її буде виправляти; - пошук причин та виправлення проблеми.
мелкий-2 27.05.2025 12:27 пишет: На він11 через хром (ноуті), андроіду (сяомі) все норм. На грьобаному іпхону 502 Bad Gatway.
Сьогодні зранку : на іпхоні працює, на він11 через хром 502
у декого на айфоні з ранку знов НЕ працює....в мене поки й він10(ноут) й Андроїд(смарфон) працюють, але чи то надовго? ...а от андроїд на планшеті - НЕ працює
мелкий-2 27.05.2025 12:27 пишет: На він11 через хром (ноуті), андроіду (сяомі) все норм. На грьобаному іпхону 502 Bad Gatway.
у декого на айфоні з ранку знов НЕ працює....в мене поки й він10(ноут) й Андроїд(смарфон) працюють, але чи то надовго? ...а от андроїд на планшеті - НЕ працює
Треба уточнення Працює що? авторізація? Типу тиснеш на "вхід" - і вискакують поля для логіну та паролю? Чи юзер залишається залогіненим на форумі по "старим кукісам"?
Треба уточнення Працює що? авторізація? Типу тиснеш на "вхід" - і вискакують поля для логіну та паролю? Чи юзер залишається залогіненим на форумі по "старим кукісам"?
Не працює - саме авторизація. Минулого разу, мене раптово "викинуло" з аку, й назад вже не пускало - це на він10(хром, ейдж). На андроїд планшеті - так само. На смартфоні - норм працювало...
Сьогодні зранку, після того як побачив повідомлення, що в декого знову почалося...перевірив свої пристрої - ноут та смартфон поки що залогінені, а от планшет не може авторизуватися: 502 Bad Gat