Шалом хлопці та дівчата!!! Знову стою перед вибором на дачу мікрохвильовки, така як вище по ссилці кетай і тягне 4-4,5 штуки,та голий бубен, ліпше взяти того ж самсунга з крутілками та грилем за 5,5 т.грн.? Хто що юзає толкове і не одноразове? Скороварка є, електроплита з духовкою також маю. Аерогриль даже не знаю що воно таке, вірніше для чого воно мені потрібно на дачі, якщо є дров'яний, коптільня та інші прибамбаси, тому не розглядаю до покупки. Заздалегідь вдячний за інфу. P.S. Ось тандир стаціонарний на мою думку,''классная штука'', даже цеглу відповідну придбав, але черга до нього поки, ще не дійшла.
мікрохвильовки всі абсолютно однакові. Немає жодного значення який бренд купувати, основне об'єм, дизайн, ціна і крутилки або кнопки-сенсори. Як на мене, сенсори точніші, можна 10 сек виставити, на крутилках це малореально. З грилем, звичайно, купити можна, але використовує його в реальному житті alex_b та може ще дехто.
nickka 29.07.2025 09:17 пишет: мікрохвильовки всі абсолютно однакові. Немає жодного значення який бренд купувати, основне об'єм, дизайн, ціна і крутилки або кнопки-сенсори. Як на мене, сенсори точніші, можна 10 сек виставити, на крутилках це малореально. З грилем, звичайно, купити можна, але використовує його в реальному житті alex_b та може ще дехто.
nickka 29.07.2025 09:17 пишет: мікрохвильовки всі абсолютно однакові. Немає жодного значення який бренд купувати, основне об'єм, дизайн, ціна і крутилки або кнопки-сенсори. Як на мене, сенсори точніші, можна 10 сек виставити, на крутилках це малореально. З грилем, звичайно, купити можна, але використовує його в реальному житті alex_b та може ще дехто.
Наприклад в мене є любителі горячих бутербродів?
А зачем для них гриль? Всегда делал бутеры на обычных микроволнах Микроволновка у меня с кварцевым грилем.
По теме: брать максимального объема, чтобы помещался пакет с попкорном, потому что в маленькие не влезает и цепляется за стенки Если планируется на всю жизнь - искать ту, что из нержи внутри, а не эмаль/крашенные.
Вдома є і мікрохвильовка з грилем і бутербродниця, для горячих бутербродів тому в гриль ніщо не впирається(можна на дачу привезти одне або інше). Тут основне питання у виборі, яку взяти 'нонче'' мікрохвильовки?
nickka 29.07.2025 09:17 пишет: мікрохвильовки всі абсолютно однакові.
Це не так! Мікрохвильовки бувають інверторними та ні. Інверторні дають кращу рівномірність нагріву маленьких порцій та також додаткові функції (регулярно користуюсь автоматичним приготуванням каш - поставив, включив та пішов собі).
Наприклад в мене є любителі горячих бутербродів?
А зачем для них гриль? Всегда делал бутеры на обычных микроволнах Микроволновка у меня с кварцевым грилем.
По теме: брать максимального объема, чтобы помещался пакет с попкорном, потому что в маленькие не влезает и цепляется за стенки Если планируется на всю жизнь - искать ту, что из нержи внутри, а не эмаль/крашенные.
Ничто не вечно под луной.., да есть у меня уже на даче хлебница с нержавейки BergHOFF, зачем мне вторая с микроволновки?
Ничто не вечно под луной.., да есть у меня уже на даче хлебница с нержавейки BergHOFF, зачем мне вторая с микроволновки?