Makovsky 02.06.2025 11:14 пишет: розумію що зараз самий гарний подарунок це тиша і спокійний день/ніч але ж для мене наприклад це річ повязанна з хоббі...і не важливо вартість
Те ж саме, гарний подарунок із орбіти хоббі. На кой ті кошти.
Traveler 02.06.2025 12:25 пишет: Ми вже давно прийшли до того, що іменинник сам обирає.
Буває так, що щось хочеться, але сам собі не купиш. А, як подарунок - гарний варіант.
Вгадати - складно. Те, що тобі може здаватись прикольним - для когось не потрібна фігня.
це розумно. І мало відрізняється від просто грошей. Колись практикував дітям на новий рік, щоб вони написали десять бажаних речей. Дарувалась одна. Якоюсь мірою зберігається ефект несподіванки
це розумно. І мало відрізняється від просто грошей. Колись практикував дітям на новий рік, щоб вони написали десять бажаних речей. Дарувалась одна. Якоюсь мірою зберігається ефект несподіванки
Якщо глобально подумати - так, це гроші. Але все ж одарюваний отримує коробочку з подарунком, а не конверт з грошима
Якщо глобально подумати - так, це гроші. Але все ж одарюваний отримує коробочку з подарунком, а не конверт з грошима
Достатеьо просто пригадати самого себе - скільки разів мені дарували гроші - вони постійно улітали... а ось подарунок, якщо в тему то супер...
Makovsky 02.06.2025 11:14 пишет: розумію що зараз самий гарний подарунок це тиша і спокійний день/ніч але ж для мене наприклад це річ повязанна з хоббі...і не важливо вартість
Какая то не жизненно необходимая , недешевая вещь, которую и хотел бы иметь, но сам себе не покупаешь , так как баловство.
Какая то не жизненно необходимая , недешевая вещь, которую и хотел бы иметь, но сам себе не покупаешь , так как баловство.
как сказать. Я так получил то на что все насобирать не мог. Єлектронній микросков, измерительній пінцет, первую паяльную станцию... Щас осцилограф новій хочу, но он прилично дорогой. У меня большой список хотелок...
* те що мені потрібно в даний момент, тобто я замовляю плюс-мінус знаючи можливості людини * на 8 березня на роботі я замовила подарувати мені сковорідку)), напередодні спалила свою. Підлеглі на роботі (чоловіки 100%) дуже раділи, більше чим я ))) їм так було прикольно і з натяком типу * віш лист з посиланням на магазин - супер, але я не користуюся
якісь сюрпризи, сувенірчики і тд ненавиджу... роблю третій підхід використовувати для миття тіла квіти з мила)), мабуть викину, бо бісить, хоч і склад мила приємний, як крем
Asstra 02.06.2025 19:17 пишет: роблю третій підхід використовувати для миття тіла квіти з мила)), мабуть викину, бо бісить, хоч і склад мила приємний, як крем
Що погані? Я як раз думав на річницю весілля дружині замовити. Мабуть не варто.
Asstra 02.06.2025 19:17 пишет: роблю третій підхід використовувати для миття тіла квіти з мила)), мабуть викину, бо бісить, хоч і склад мила приємний, як крем
Що погані? Я як раз думав на річницю весілля дружині замовити. Мабуть не варто.
ну якщо квіточка, як бомбочка, розчиняється у ванні, то може бути
в мене є якісь різні квіти, сьогодні милася піоном), половина пелюстків в процесі відломилися і прилипли до підлоги в душовій, до стінок))) там в складі ще є щось по типу гумки для жування, тобто воно не розчиняється до кінця
Хорошо,когда хочется хоть чего-то.А бывает,что пофиг на все.И каждый очередной ДР только усугубляет ощущение зря прожитых лет.И уменьшает надежду на перемены к лучшему... P.S.Пил не много,до пятницы не дотянул
З останнього, що найбільше запам'яталося. Отримала в подарунок Дайсон, і ось вже півтора року всі три жінки моєї сім'ї (я і дві доньки) безмежно щасливі Як одним подарунком задовільнити декількох вибагливих панянок