Ще особисто я дуже зацінила набір Rituals. Це різні засоби для тіла: пінка для душу, крем для тіла, масло і т.д. плюс аромасвічка. Воно дороге, зараза. Я собі жмуся купувати за такою ціною. Але дуже і дуже високої якості і стійкий аромат дорогого парфума Словом, судячи з усього, у мене тема не хоббі, а щось для догляду.
Asstra 02.06.2025 20:01 пишет: половина пелюстків в процесі відломилися і прилипли до підлоги в душовій, до стінок))) там в складі ще є щось по типу гумки для жування, тобто воно не розчиняється до кінця
Дякую. Таке нам не сподобається. Буду щось інше придумувати
Juliet Capulet 02.06.2025 21:01 пишет: Отримала в подарунок Дайсон, і ось вже півтора року всі три жінки моєї сім'ї (я і дві доньки) безмежно щасливі Як одним подарунком задовільнити декількох вибагливих панянок
Juliet Capulet 02.06.2025 21:01 пишет: Отримала в подарунок Дайсон, і ось вже півтора року всі три жінки моєї сім'ї (я і дві доньки) безмежно щасливі Як одним подарунком задовільнити декількох вибагливих панянок
Щасливі що подарували пилосос? О_О
Щасливий чоловік що на «дайсон» згадує лише пилосос
По темі - хороший подарунок це те чого хочеться, але воно негуманно дороге. Принаймні сам собі жмешся. В чоловіка це хобі. В мене парфюми, прикраси, гаджети, але не пилосос на відміну від Джульєти
Щасливі що подарували пилосос? О_О
Щасливий чоловік що на «дайсон» згадує лише пилосос По темі - хороший подарунок це те чого хочеться, але воно негуманно дороге. Принаймні сам собі жмешся. В чоловіка це хобі. В мене парфюми, прикраси, гаджети, але не пилосос на відміну від Джульєти
Це ж в яку халепу можна втрапити! - Коханий, подаруй мені Дайсон А він приносить пилосос...
давно уже завели файлик с тремя списками: - буду рад небольшому сюрпризу - на крупные даты - для особенных случаев
и каждый член семьи заполняет свою вкладку, а остальные видят, и решают.
ооочень сильно улучшило впечатления от подарков, а то был какой-то период, когда либо вообще деньги дарились (что как бы ужас для близкого человека), либо дарилось то, что думалось, что понравится, а потом оказывалось, что хотелось не то/не такого цвета/не такой модели.
Makovsky 02.06.2025 11:14 пишет: розумію що зараз самий гарний подарунок це тиша і спокійний день/ніч але ж для мене наприклад це річ повязанна з хоббі...і не важливо вартість
колись мені колеги подарували на ДН сертифікат на пілотування двухмісним літачком з пілотом, було круто, мені сподобалось, бо я трохи цікавився авіацією.
Ти ціну його бачив? Фен також коштує ... коли дружина сказала "хочу" я зробив , коли побачив його ціну. Спасли діти з фразою "батьку ти жлоб" і на якесь свято принесли цю штукенцію.
мелкий-2 03.06.2025 15:01 пишет: Ти ціну його бачив? Фен також коштує ... коли дружина сказала "хочу" я зробив , коли побачив його ціну. Спасли діти з фразою "батьку ти жлоб" і на якесь свято принесли цю штукенцію.
цна на Дайсон да дорого але мабуть той стайлер гарна річ для дівчат а пилосос то можна купити і не Дайсон