мелкий-2 03.06.2025 15:01 пишет: Ти ціну його бачив? Фен також коштує ... коли дружина сказала "хочу" я зробив , коли побачив його ціну. Спасли діти з фразою "батьку ти жлоб" і на якесь свято принесли цю штукенцію.
мелкий-2 03.06.2025 15:01 пишет: Ти ціну його бачив? Фен також коштує ... коли дружина сказала "хочу" я зробив , коли побачив його ціну. Спасли діти з фразою "батьку ти жлоб" і на якесь свято принесли цю штукенцію.
цна на Дайсон да дорого але мабуть той стайлер гарна річ для дівчат а пилосос то можна купити і не Дайсон
Отут підтримую. Після подарунку дружині фену дайсон, задумався замінити старенький слабенький пилесос (ровенту). Після ретельного тесту і порівняння дайсона з філіпсом - без коливань вибір був на користь останнього
Це ж в яку халепу можна втрапити! - Коханий, подаруй мені Дайсон А він приносить пилосос...
Не повіриш - я зараз вивчаю ринок пилососів класу електровіник. То дайсон досить крута штука, але не бюджетна
Сподіваюсь, не на подарунок дружині Інакше - Боже тебе бережи...
Чому? Механічній швабрі зраділа А з її любов'ю до арахісу в шкарлупі - то такий єлектровіник в неї в кабінеті і буде мабуть жити Як простенткий та дуже зручний дивимось на Акумуляторний пилосос XIAOMI Lydsto H3. Бентежить поки відсутнісь у продажу мішків.
Не повіриш - я зараз вивчаю ринок пилососів класу електровіник. То дайсон досить крута штука, але не бюджетна
Сподіваюсь, не на подарунок дружині Інакше - Боже тебе бережи...
Чому? Механічній швабрі зраділа А з її любов'ю до арахісу в шкарлупі - то такий єлектровіник в неї в кабінеті і буде мабуть жити Як простенткий та дуже зручний дивимось на Акумуляторний пилосос XIAOMI Lydsto H3. Бентежить поки відсутнісь у продажу мішків.
Мені таке подобається (2 в одному) https://www.leifheit.de/de-de/akkusauger...mp;gad_source=1 Стримує тільки те що в нас вже є два пилососи - звичайний і робот. ПС. І ні, жінка не повинна радіти подарованій швабрі… і мова тут не про жінку.
Взагалі мені здається, що в подарунку жінці повинна бути якась... ммм... надлишковість. Навіть якщо чоловік супер раціональний, жінці треба дарувати баловство. Не корисні речі для дому і сім'ї, а щось винятково їй і щось, що вона не сподівається отримати, бо знає, що це, бляхa, дорого, або без цього можна прожити, або "у мене вже є артикул А, нащо мені Б" Це той випадок, коли мужик отримує максимальні бонуси від свого подарунку. І здивування, і захоплення, і подяка, і "Боже, ти у мене божевільний"
Juliet Capulet 03.06.2025 21:52 пишет: Взагалі мені здається, що в подарунку жінці повинна бути якась... ммм... надлишковість. Навіть якщо чоловік супер раціональний, жінці треба дарувати баловство. Не корисні речі для дому і сім'ї, а щось винятково їй і щось, що вона не сподівається отримати, бо знає, що це, бляхa, дорого, або без цього можна прожити, або "у мене вже є артикул А, нащо мені Б" Це той випадок, коли мужик отримує максимальні бонуси від свого подарунку. І здивування, і захоплення, і подяка, і "Боже, ти у мене божевільний"
Аналізуючи вішліст мого чоловіка, я б не робила гендерної різниці. Я не питаю навіщо йому стопійсята гітара, він не питає навіщо мені сотий парфум.
Це тому що ти не пробував їй дарувати коштовності, дорогі гаджети та інші жіночі втіхи. Залишається радіти швабрі
Ти навіть не уявляєш ціну подарунків які я робив. До війни я міг дозволити подарувати все що їй подобалось. Наприклад в одному магазині вона побачила люстру - дуже хотіла. Поїхав і купив до найближчого свята. Тепер в мене над головою висить ( на той час) нова таврія Машину подарував, телефон новий, парфум який сама вибрала ( Гучи за 100+ баксів). Золоті кулони, єксклюзивні талісмани із золота та каменів. До війни купити подарунок за 500, то було нормально в нас.
Все окрім парфюма, правда, до війни. Зараз трохи вектори змінилися. Більш практичні речі бажає До речі машину міняти не хоче. От подобається вона їй і все. Ну зробив повну капіталку в тому році, стала як нова. Хоча капот прийдеться ще раз перефарбовувати - з шахеда уламком трохи пошкодило.
Juliet Capulet 04.06.2025 07:36 пишет: А ти жінка? Просто нетипова і нестереотипна?
Ем, я людина. І так само як і будь-якій іншій людині мені щось подобається, а щось ні. Немає тут такої прям помітної гендерної різниці. Точніше, вона, звісно, є, але зовсім не завжди спрацьовує, та і викликано це вихованням більше, аніж хромосомами. У мене є знайомі жінки, які вважають класним подарунком прикраси і квіти, є ті, хто хоче швабри, ті хто зрадіє новому паяльнику і ті хто найкращим подарунком вважає донат на ПЖ. І чоловіки так само.
Дружина батька жалілась на старий ноут минулому році. А в цьому лише квіти під посадку... фіг знає потреби чи що. Я хотів пікап чи універсал, а кохана щось "маленьке дівоче" як думаєте що купив?)))