autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.

Nissan Cube 2009 - ідеальний мікровен для міста

ssb
Достоевский **
36 лет (17 лет за рулем), Киев
С нами с 25.01.2008

Nissan Cube 2009 - ідеальний мікровен для міста
      4 июня 2025 в 02:21 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Продаю профільного куба. Дуже шкодую що немає продовження цієї моделі, точно б купив.

https://bazar.autoua.net/nissan/cube/id332005/
JN8AZ28R19T101864

Пригнаний із США коли це ще не було мейністрімом, у 2012 році, я другий власник в Україні, перший потрапляв в невеличке ДТП, в якому було пошкоджене переднє праве крило. В США в нього потрапляла вода, внаслідок цього була корозія на електричних розʼємах і блоці компʼютера АКПП над педалями, це все мною давно замінено. Менше тисячі кілометрів тому зроблено капітальний ремонт варіатора на відомому сто "трансматік" вартістю більше ніж половина ціни авто, це єдина частина автомобіля, яка могла б принести проблеми, тепер не буде.
Дуже зручне авто, ідеальне для міста, коротке (4 метри) і при цьому дуже містке (якось перевіз там куб мінвати, мабуть тому він і куб). Висока стеля, високі дверні проєми, завдяки чому туди дуже зручно сідати і виходити (мені, як людині із проблемами із спиною і суглобами, це було прям дуже актуально); задні сидіння рухаються вперед-назад і змінюється кут нахилу спинки.
Технічно майже в ідеалі, єдина відома мені проблема - іноді вилазить чек енжин із помилкою по каталізатору, бо один із двох наявних каталізаторів був видалений ще до мене, їздити це ніяк не заважає. Візуально - не в ідеалі, в салоні багато дрібних подряпин, скоро зроблю більше фото.
Встановлено ГБО Torelli, балон замість запаски під дном, встановлювалось на відомому сто в гостомелі. Витрата пального близько 10 літрів газу на 100 км.
Замінено лобове скло, бо була велика тріщина. Є десь відео зі старим, як доказ що це була саме тріщина, а не якесь серйозне ДТП.

[video]https://www.youtube.com/shorts/G3-L083ISrs[/video]

Автівка одночасно ексклюзивна (люди голови скручують, задивляються, я в Києві бачив крім свого лише двоє ще кубів. Давно ви фафакали комусь, бо він на такій же машині, як у вас?) і при цьому безпроблемна щодо пошуку запчастин (ну щодо кузовних, то, звісно, мабуть будуть проблеми, але решта завжди в наявності в інтернет-магазинах. І навіть скло я швидко знайшов). І максимально зручна і практична.

Встановлена магнітола з андроідом, віддам також рідну американську. Стоїть зимова гума, віддаю комплект літньої

Посилання на кацапський drive2 цієї машини попереднього власника ось

Трошки розпогодиться - зроблю ще фоток.

5500$, маркет автоюа, як завжди, показує ціну по якомусь дуже дивному курсу

Дивитись можна неподалік метро Університет, ось там де куб потрапив на відео, скрін з якого прикріплений до посту. Тільки попередити шоб я на місце поставив акумулятор, бо не їжджу вже на ній (маю для міста профільну електричку, так, я люблю дивні автомобілі) і тому зняв його і поставив на зарядку в режим зберігання. Акумулятор, до речі, теж відносно свіжий, міняв його коли ще їздив

Продаю профільного куба. Дуже шкодую що немає продовження цієї моделі, точно б купив

Змінено ssb (03:00 04/06/2025)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
43 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 17.06.2007

Re: Nissan Cube 2009 - ідеальний мікровен для міста [Re: ssb]
      4 июня 2025 в 21:38 Гілками

Фото

пользователь **
47 лет (30 лет за рулем), Киев
С нами с 24.06.2003

Re: Nissan Cube 2009 - ідеальний мікровен для міста [Re: vladimir.ua]
      4 июня 2025 в 21:51 Гілками

Продавець від Бога

ssb
Достоевский **
С нами с 25.01.2008

Re: Nissan Cube 2009 - ідеальний мікровен для міста [Re: vladimir.ua]
      4 июня 2025 в 22:12 Гілками

vladimir.ua 04.06.2025 21:38 пишет:

Фото

В оголошенні ж навіть відео є

ssb
Достоевский **
С нами с 25.01.2008

Re: Nissan Cube 2009 - ідеальний мікровен для міста [Re: ssb]
      15 июня 2025 в 00:57 Гілками

На днях буде новий акумулятор, бо треба ж було старий відʼєднати, коли машина довго стояла, а я не подумав.
Апну. Найбільш універсальне авто з існуючих, не побоюсь цієї фрази. Дуже шкода що такого формату зараз не випускають (ну японці випускають, але тільки праворульки, на жаль). Хочеш - пасажирів, хочеш - тещу на дачу, а картоплю з дачі, все влізе. І при цьому припаркуватись навіть в складних місцях цілком дуже ок, перевірено життям з ним в центрі Києва.
Стоїть, чекає нового акумулятора і нового власника. Віддаю комплект літньої гуми (бо він стоїть собі на зимовій) і поперечини з кріпленнями на дах (завдяки ним якось возив 4-метрові профілі для гіпсокартону на 4-метровій машині. можливість не платити за доставку коли не вистачило 2-3 профілів, це дуже приємно, гріло душу).
Шикарний огляд в усі боки (навіть мій поточний профільний с4 гранд пікассо, що цим славиться, дещо поступається), велетенські дзеркала. Все видно, все зручно.

Змінено ssb (01:05 15/06/2025)

Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.
Додаткова інформація
3 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1179

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія