"Ціна підписки на YouTube залежить від обраного пакета: 99 грн/міс для однієї особи, 149 грн/міс для сімейної підписки, 59 грн/міс для студентів." Сімейна за 149, дозволяє власнику підписки додати ще 5 акаунтів. І ніякої реклами і ніяких стронніх блокувальників.
YSK 06.06.2025 08:22 пишет: "Ціна підписки на YouTube залежить від обраного пакета: 99 грн/міс для однієї особи, 149 грн/міс для сімейної підписки, 59 грн/міс для студентів." Сімейна за 149, дозволяє власнику підписки додати ще 5 акаунтів. І ніякої реклами і ніяких стронніх блокувальників.
+1 Давно не розумію, як можна YouTube юзати з тупою рекламою
Дивно що ютуб не пропонує варіант перегляду і переходу на підписки для тих хто там дійсно проводить час. якщо я раз на паруу тижнів чи місяців запущу його глянути якийсь лайфхак по ремонту чогось, чи перегляну якийсь кліп чи трансляцію(а може і не заходитиму місяцями), то який мені сенс платити ту підписку? Зробили б якісь безкоштовні хвилини ютубу на місяць, ті хто дійсно юзає його як я, зацінили б.
YSK 06.06.2025 08:22 пишет: "Ціна підписки на YouTube залежить від обраного пакета: 99 грн/міс для однієї особи, 149 грн/міс для сімейної підписки, 59 грн/міс для студентів." Сімейна за 149, дозволяє власнику підписки додати ще 5 акаунтів. І ніякої реклами і ніяких стронніх блокувальників.
Оно все прекрасно, кроме одного. 150 грн - тут, 100 - там и в итоге в месяц набегает на пару косарей каких-то подписок и прочей дичи.
Оно все прекрасно, кроме одного. 150 грн - тут, 100 - там и в итоге в месяц набегает на пару косарей каких-то подписок и прочей дичи.
тогда смотри рекламу. что за неистощимая любовь к шаре?
GreenMile 06.06.2025 14:19 пишет: Оно все прекрасно, кроме одного. 150 грн - тут, 100 - там и в итоге в месяц набегает на пару косарей каких-то подписок и прочей дичи.
Як сказав колись мій брат "Треба не більше економити, а більше заробляти"
Sergio225 06.06.2025 13:45 пишет: Дивно що ютуб не пропонує варіант перегляду і переходу на підписки для тих хто там дійсно проводить час. якщо я раз на паруу тижнів чи місяців запущу його глянути якийсь лайфхак по ремонту чогось, чи перегляну якийсь кліп чи трансляцію(а може і не заходитиму місяцями), то який мені сенс платити ту підписку? Зробили б якісь безкоштовні хвилини ютубу на місяць, ті хто дійсно юзає його як я, зацінили б.
В вартість підписки також входить ютюб мьюзік, який кожен день використовую в авто.
egorka 06.06.2025 12:40 пишет: Підписку ютуб преміум продають від 400 грн/ рік і ніякої реклами нема
Але уточнюй, без жодних гарантій, що та підписка не закінчиться наприклад через місяць.
ну треба брати у перевірених людей, беру о одного вже не перший рік то все добре
Ну ок, але загалом гарантій ніяких. Ти паче ти ж не сам живеш. Якщо рахувати, то річна підписка коштує 1788, якщо розділити на 6, то виходить 298 на одного в рік, що навіть дешевше твоїх 400. У мене в підписці я, дружина, донька, батько, мати і друг, грошей якщо шо я ні з кого не беру.
GreenMile 06.06.2025 14:19 пишет: Оно все прекрасно, кроме одного. 150 грн - тут, 100 - там и в итоге в месяц набегает на пару косарей каких-то подписок и прочей дичи.
Як сказав колись мій брат "Треба не більше економити, а більше заробляти"
Оно да, но я эти деньги лучше задоначу или на приют кину, что делалю регулярно, чем буду оплачивать подписки за то, что мне не нужно в предлагаемом объеме
тогда смотри рекламу. что за неистощимая любовь к шаре?
А что за любовь к "корпорациям добра"? Убрать рекламу не стоит 100грн в месяц, на эти деньги тебе навязывают пакет услуг, который лично мне нафиг не вперся ради просмотра 10 видео в месяц, потому я юзаю адбюлок, а не подписку. Если б мне нужен был ютюб-премиум, то это другой разговор, но гугль такой опции как "только убрать рекламу" не дает
Але уточнюй, без жодних гарантій, що та підписка не закінчиться наприклад через місяць.
ну треба брати у перевірених людей, беру о одного вже не перший рік то все добре
Ну ок, але загалом гарантій ніяких. Ти паче ти ж не сам живеш. Якщо рахувати, то річна підписка коштує 1788, якщо розділити на 6, то виходить 298 на одного в рік, що навіть дешевше твоїх 400. У мене в підписці я, дружина, донька, батько, мати і друг, грошей якщо шо я ні з кого не беру.
дякую, нам хватає, тв показує , на планшеті е на телефоні е в машині теж е, тож за 400 в рік норм