Можу порадити відносно адекватного. +380679859875, Вагіф Заявлені терміни виконання не виконує аж ніяк. Бюджет теж. Але результат виходить якісний. Сантехніка - навіть інстаграмна прям. Електрика - прийнятна. На жаль, це якась мабуть пандемія серед виконробів, вони всі не вкладаються в заявлені терміни і бюджети
Коли робив ремонт собі, був сам собі за виконроба, вчився шо як робиться по ютубу
Коли робив ремонт собі, був сам собі за виконроба, вчився шо як робиться по ютубу
Якщо у вас є багато часу і грошей, то чому б і ні. Як показує практика, переробите це х2 від зробити. Але у кожного має бути свій шлях, потім на форумах будете ділитися досвідом.
На справді, "вторічка" зараз взагалі не цікава, навіть +20% в ціні. Зараз черга на "первічку" в деяких роботах місяці. Але бувають щасливі виключення, тому успіхів.
Dorosh 07.06.2025 19:37 пишет: На справді, "вторічка" зараз взагалі не цікава, навіть +20% в ціні.
еем, навіть на андріівському узвозі, наприклад? А чому тоді мені за мою квартиру в царському будинку на Франка пропонували непогану суму? це ж теж "вторічка"
Jaroslav 07.06.2025 13:26 пишет: Порадьте адекватного виконроба з командою
ОСТОРОЖНО!
Почти ВО ВСЕХ случаях электрика квартир, одноквартирных домов делается в среднем на 3 балла по пятибалльной системе.
В 99,999...% случаев рекомендацыи тех кто им, кому-то, сам себе делал инжэнерку как ПРОВЕРЕННЫХ, ОПЫТНЫХ, ГРАМОТНЫХ, ТОЛКОВЫХЛЖЫВЫЕ так как НЕ знающие нормативов, например что в нормативах по электрике бывают ляпы а то и ОПАСНЫЕ про что говорил и преподаватель на занятиях на получение группы допуска, НЕ то что НЕ умеющие НАДЁЖНО делать ответственный монтаж а дажэ НЕ знающие как это делать теоретически АПРИОРИНЕ могут оцэнить знания и умения тех кто им, кому-то, сам себе делал инжэнерку.
Змінено Посетитель (20:13 07/06/2025)
2025-06-7 Бан на 365 дней (4 круг). 4.44) spam. Outdriver.
Dorosh 07.06.2025 19:37 пишет: На справді, "вторічка" зараз взагалі не цікава, навіть +20% в ціні.
еем, навіть на андріівському узвозі, наприклад? А чому тоді мені за мою квартиру в царському будинку на Франка пропонували непогану суму? це ж теж "вторічка"
Ну не цікавість я обмежив +20%. І чим дорожче локація, тим не цікавіше. Зазвичай в деяких відносно не дешевих будинках, не адекватне обмеження по шумним роботам. Наприклад шуміти можна з 10 до 12 і з 16 до 18. Ось наприклад саме таке обмеження впливає на продуктивність робіт раза в 2, тому логічно буде збільшення ціни ремонтних робіт в 2 рази. Але не усі згодні платити х2 від ринку. Тому, при дефіциті робітників, який сенс брати у роботу такі об'єкти?
Якщо у вас є багато часу і грошей, то чому б і ні. Як показує практика, переробите це х2 від зробити. Але у кожного має бути свій шлях, потім на форумах будете ділитися досвідом.
Якщо вмієш, то все вийде. Я в електриці розбираюсь покраще більшості електриків, і водопровід вмію варити і опресовувати