Товариш шукає де можна підлатати бокову підтримку на водійському сидінні, тканина, не за всі гроші світу))звісно… Київ, правий берег. Порадьте, будь ласка.
Наприклад на Бойчука 35 (кіквідзе) https://www.google.com.ua/maps/@50.408379,30.5517669,3a,75y,81.3h,93.81t/data=!3m7!1e1!3m5!1s2g7ovz-oHBWFUXswbuUinw!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-3.8070502198476674%26panoid%3D2g7ovz-oHBWFUXswbuUinw%26yaw%3D81.2988423750486!7i13312!8i6656?hl=ru&hl=ru&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDYwOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
вже запропонували цей варіант. Порадили інший. Завтра запис. По факту може і фотозвіт зроблю щоб тут викласти для наступників)
вже запропонували цей варіант. Порадили інший. Завтра запис. По факту може і фотозвіт зроблю щоб тут викласти для наступників)
Я латав на борщагівці. Результатом задоволений. Якщо потрібно можу в лічку скинути контакт.
МОжна по контактам по Борщагівці в лічку, дякую
МОжна по контактам по Борщагівці в лічку, дякую
Відправив.
Я латав на борщагівці. Результатом задоволений. Якщо потрібно можу в лічку скинути контакт.
може вони вміють перетворити шкіряні сидіння у велюрові? був би вдячний за контакт
сбросил би сюда
може вони вміють перетворити шкіряні сидіння у велюрові? був би вдячний за контакт
Тоді вони багато чого вміли робити. Як зараз не знаю. Я латав собі шкіряне сидіння. Зробили норм. Шов красивий, не відрізнити від рідного на іншому сидінні. Контакт (098)401-4853 не реклама.
дякую
робив на Бориспільській 26б (біля ТЦК)))...) якістю, швидкістю і ціною задоволений. 0631471888 Іванна
робив на Бориспільській 26б (біля ТЦК)))...) якістю, швидкістю і ціною задоволений. 0631471888 Іванна
от бачиш і все зробили
от бачиш і все зробили
Дякую П.С. Насправді адекватні майстрині, роблять все по салону авто, навіть автодом можуть перелити)
Ціна якість матеріалів- так ок, але виконання і швидкість, а особливо зворотній зв'язок на 3. Перешивав два передніх сидіння, місяць шили ще два дні буду переробляти, зборщик має дві ліві руки.
Ціна якість матеріалів- так ок, але виконання і швидкість, а особливо зворотній зв'язок на 3. Перешивав два передніх сидіння, місяць шили ще два дні буду переробляти, зборщик має дві ліві руки.
може переживають і довго але наприклад щось підлатати то роблять швидко, мені боковими перебили за 2 години це час зі знаттям і встановлення сидіння
може переживають і довго але наприклад щось підлатати то роблять швидко, мені боковими перебили за 2 години це час зі знаттям і встановлення сидіння
Обіцялли за тиждень зробити, сказали приїхати в п'ятницю, я не міг в п'ятницю тому домовився на неділю, але зателефонувавши в неділю мені повідомили що ще навіть не починали шити, тому що не приїхав матеріал , перезвонили майже через ще тиждень, повідомили що готово, але я не міг приїхати бо був за межами Києва, на третій тиждень я був готовий приїхати, але виявилося що зборщік захворів (але одне сидіння я залишив цілком, водійське віддав тільки шкіру без каркасу сидіння), по результату приїхав в п'ятницю 01.08 о 17:00 і чекав до 20:30 поки зборщик натягне шкуру на два каркаса. Натягнув на 2+, багато недоліків, за це мені скинули 500 грн, бо переробляти не залишилось часу Бажання їхати туди більше немає
...
Обіцялли за тиждень зробити, сказали приїхати в п'ятницю, я не міг в п'ятницю тому домовився на неділю, але зателефонувавши в неділю мені повідомили що ще навіть не починали шити, тому що не приїхав матеріал , перезвонили майже через ще тиждень, повідомили що готово, але я не міг приїхати бо був за межами Києва, на третій тиждень я був готовий приїхати, але виявилося що зборщік захворів (але одне сидіння я залишив цілком, водійське віддав тільки шкіру без каркасу сидіння), по результату приїхав в п'ятницю 01.08 о 17:00 і чекав до 20:30 поки зборщик натягне шкуру на два каркаса. Натягнув на 2+, багато недоліків, за це мені скинули 500 грн, бо переробляти не залишилось часу Бажання їхати туди більше немає
ну може зборщик змінився? А так ще багато радять на бойчука 35 там кажуть гарно перешивають, і мені звісно туди було б ближче їхати але це треба було залишити авто і потім приїхати знову а тут підлатали за 2 години то може якщо переживати то звісно багато хто робить, а от швидкій ремонт не дуже багато, тому поїхав туди , було б десь ближче то туди не поїхав би
Мабуть все змінилося... коли я розраховував все зробити в неділю, а виявилось що вони навіть не починали я звісно запитав, чому навіть не попередили, мені нагловатим голосом повідомили, якщо не подобається, можете забрати свої сидіння і шити в іншому місці. Щоб не бути голословним зразок виконаної роботи... І так піде... image sharing Отвори для направляйок робити не треба Тут же не видно, для чого нормально вкладати Порвали, на петельки не вдягнули
Згоден, не годиться така робота
Щоб не бути голословним зразок виконаної роботи... І так піде...
Скжіть будь ласка В оригіналі , щкіра теж тупо на ті штирі надягається ?