Я там стільки треша купив, що навіть боюся туди ходити. ( окрім двох сезонних точок які я знаю багаот років)
Так, звичайно буває і таке. Але, на мою думку, постачальники що базарних яток, що розетки - одні й ті самі . Особисто я жодного разу моніні не бачив підробки в склі. Де чекко- було декілька років назад, але самі продавці попереджували про це
Особисто я жодного разу моніні не бачив підробки в склі. Де чекко- було декілька років назад, але самі продавці попереджували про це
Не знаю чи підробка, купив моніні на базарі то була без другої етикетки ззаду. А так все дуже схоже. На холоді загусало. Зараз переважно купую в розетці, бо підписався на смартдоставку. Там чомусь саме на моніні часто акції.
Шановні, виявив що запаси-то опс... добігають пустих пляшок... А в продажу не густо...
Де зараз таримося? Оливкова олія Costa d'Oro Extra Virgin 1 л бажано
в мене метро поруч то інколи туди їздимо а так АТБ наше всьо а в метро вигідно купувати коли акції або від 2 штук товару
так Ти ж таке хотів Олія оливкова Costa d'Oro Extra Virgin 1л
Так, але написано бажано. Моніні не гірша за якістю повинна бути
так Ти ж таке хотів Олія оливкова Costa d'Oro Extra Virgin 1л
Так, але написано бажано. Моніні не гірша за якістю повинна бути
Начебто навіть краща, у неї кислотність нижча. Але хто його зна, просто ота коста дель оро по акції зазвичай дешевша за моніні по акції. Причому відчутно. Але чомусь зараз саме на моніні постійно акційна ціна на розетці крутиться від 429 до 499, хоча у форі коло 900 грн. У сільпо часто ціна нижче 500.
зараз саме на моніні постійно акційна ціна на розетці крутиться від 429 до 499, хоча у форі коло 900 грн. У сільпо часто ціна нижче 500.
на Столичному бачив по 410 грн 1л в склі
зараз саме на моніні постійно акційна ціна на розетці крутиться від 429 до 499, хоча у форі коло 900 грн. У сільпо часто ціна нижче 500.
якщо лише їхати за олією то вона вийде золота
якщо лише їхати за олією то вона вийде золота
Отож. А акційна ціна на ДеОро та Моніні зараз однакова.
А можете пояснити, що означає підробка в олії? Її з чогось не того роблять, типу не з оливок, а рибної чешуї)))?
А можете пояснити, що означає підробка в олії? Її з чогось не того роблять, типу не з оливок, а рибної чешуї)))?
Ну типу є Джек Даніелс, а є блек джек...
Ну типу береш соняшникову, добавляєш зелену фарбу, замовляєш залізні банки, фірмові етикетки і продаєш як оливкову на базарі. Зайдіть якось на базар, подивіться на торговців італійською оливковою олією, польським маслом і німецьким гелем для прання, все з одного цеху. Підробка оливкового масла є взагалі світовою проблемою. Попитайте в ШІ, той деталі розпише.
все з одного цеху
Звідки інфа?
все з одного цеху
Звідки інфа?
Напевно ще з ссср
Ну вибачайте панове, не з одного, а трьох цехів, виявляється на підробках вузька спеціалізація. Чи може тут є люди, які купляють оливкову олію в зелених залізних банках на вуличних ярмарках як справжню?
Ну вибачайте панове, не з одного, а трьох цехів, виявляється на підробках вузька спеціалізація. Чи може тут є люди, які купляють оливкову олію в зелених залізних банках на вуличних ярмарках як справжню?
Питання не про залізні банки, а про те що на ринку в євро-магазинах все підробка. Це було ваше твердження. В мене питання - звідки така інформація?
А не на вуличних? В тій же розетці є вибір залізних літрових банок різних кольорів.