сорри, для рулежки я покупаю машины с правильной компоновкой, а для перемещения попы с комфортом - пыжо отличный вариант + нормальный багажник, хотя хотелось бы универсал
Если бы твоему "Пыжу" не задрали кузов, то можно было поговорить о высоком комфорте, а так, ты получил все "прелести" кроссовков, в виде более жесткой подвески для компенсации кренов из-за завышенного центра тяжести, ну и, в виде разгруженного передка при разгонах, опять же, из-за по той же самой причине. Уверен, что у тебя ESP работает гораздо чаще, чем могла бы, если, конечно, не ездишь исключительно в стиле "глажу педаль", особенно с учетом достаточно резвого движка.
мне кажется у нас разные требования к комфорту. у меня есп еще ни разу не срабатывал, наверное от семейной машины я хочу чуток другого, чем от фан кара . для фана есть другая, с правильным приводом, развесовкой и достойной динамикой
Треба все ж таки Unix подивитись. Порівняти враження з BYD. В BYD плюс батарейка, в Unix що це хоч китайській, але ВАГ. Ну Зіккр там ще якійсь до 30 к є.
Мотор с инвертором на 3/вай - 100..300 баксов в сборе.
На чем сэкономили? Подозреваю, что, как минимум, на подшипниках?
Я, за много лет жизни, давно уяснил правило: шары не бывает. Несомненно, переплата за бренд - явление, которое случается достаточно часто, но вот другое правило: "дешева рибка, погана юшка", работает всегда и везде.
Без обид, но ты какой-то неадекватный. Дорого - плохо. Дёшево - плохо. При чем тут е-трон? Те же тройки (и вай на ее базе) на конвейере больше е-трона. Если брать с умом, авто от 21 г нет там глобальных косяков
Я на три и вай в сумме 60 к откатал. Просто покупал с диагностикой и не по низу рынка.
Murzik2.0 16.06.2025 19:49 пишет: Треба все ж таки Unix подивитись. Порівняти враження з BYD.
Я дивився, відразу з одного в інший... Якщо забути за магію брендів, то до Юнікса не було бажання повертатися. Але це без тест-драйву (предметного інтересу до них не мав), можливо, там в русі передній привід BYD сильно б відлякнув.
Murzik2.0 16.06.2025 19:49 пишет: Треба все ж таки Unix подивитись. Порівняти враження з BYD.
Я дивився, відразу з одного в інший... Якщо забути за магію брендів, то до Юнікса не було бажання повертатися. Але це без тест-драйву (предметного інтересу до них не мав), можливо, там в русі передній привід BYD сильно б відлякнув.
BYD такий, неспішний - велика комфортна машина. Дуже, дуже, нагадало Фінік QX60.
Дивлюсь Unix - ну там і практіш квадратіш, до якого я за 5 років звик, і скоріш за все буде підвіска норм.
У кума ID4 в топі, також барабани - кпже без рекупервції гальм нема, але "нахіба її відключати?"(С). ID здається також оцинкований. Один мінус - батарейка літій-іонна. Але в нього норм, живе на сусідній вулиці мого колгоспу.
BYD такий, неспішний - велика комфортна машина. Дуже, дуже, нагадало Фінік QX60.
Дивлюсь Unix - ну там і практіш квадратіш, до якого я за 5 років звик, і скоріш за все буде підвіска норм.
У кума ID4 в топі, також барабани - кпже без рекупервції гальм нема, але "нахіба її відключати?"(С). ID здається також оцинкований. Один мінус - батарейка літій-іонна. Але в нього норм, живе на сусідній вулиці мого колгоспу.
Так там ще десь поряд по ціні з цим передньоприводним Сонгом є ще менш популярний у нас BYD Sea Lion 7, що схожий, але задньопривідний, потужніший, і здається, офіційно виводився на європейські ринки.
Так там ще десь поряд по ціні з цим передньоприводним Сонгом є ще менш популярний у нас BYD Sea Lion 7, що схожий, але задньопривідний, потужніший, і здається, офіційно виводився на європейські ринки.
Дякую! Ось і назбирав інформацію чим задовбати менеджерів) З оглядів Лайон здається не повністю оцинкований
Раджу проїхатись на Song Plus, так як після VAG ходові характеристики можуть здивувати
Недоліки, як для мене: - жахливий зворотній зв’язок руль-колеса (в стандартних налаштуваннях), в режимі спорт - трохи краще, але я все одно відчував затримку в реакції колес - підвіска - погано відпрацьовує наші погані дороги, їхати швидше 40 км Хотів-Круглик було не можливо - дуже кидало авто (по нормальним дорогах, наприклад по одеській трасі - все норм)
Якщо зворотній зв’язок керування авто не головний критерій у виборі - то можна брати, салон зручний, шумка гарна, великий екран повертається, ціна найнижча на розмір авто та ємність батареї…
SOD 16.06.2025 21:53 пишет: Рекомендую проїхатись на Song Plus, так як після VAG ходові характеристики можуть здивувати
Недоліки, як для мене: - жахливий зворотній зв’язок руль-колеса (в стандартних налаштуваннях), в режимі спорт - трохи краще, але я все одно відчував затримку в реакції колес - підвіска - погано відпрацьовує наші погані дороги, їхати швидше 40 км Хотів-Круглик було не можливо - дуже кидало авто (по нормальним дорогах, наприклад по одеській трасі - все норм)
Якщо зворотній зв’язок керування авто не головний критерій у виборі - то можна брати, салон зручний, шумка гарна, великий екран повертається, ціна найнижча на розмір авто та ємність батареї…
На Song Pkus як раз і їздив. Це Фінік QX60. Один в один. Тепер хочу Unix протестити.
SOD 16.06.2025 21:53 пишет: Раджу проїхатись на Song Plus, так як після VAG ходові характеристики можуть здивувати
SOD 16.06.2025 21:53 пишет:
- жахливий зворотній зв’язок руль-колеса (в стандартних налаштуваннях) - підвіска - погано відпрацьовує наші погані дороги, їхати швидше 40 км Хотів-Круглик було не можливо - дуже кидало авто (по нормальним дорогах, наприклад по одеській трасі - все норм)
Трохи дивно подано якшо чесно)))) Чи "ходові характеристики" - це запас ходу мається на увазі?
SOD 16.06.2025 21:53 пишет: Раджу проїхатись на Song Plus, так як після VAG ходові характеристики можуть здивувати
- жахливий зворотній зв’язок руль-колеса (в стандартних налаштуваннях) - підвіска - погано відпрацьовує наші погані дороги, їхати швидше 40 км Хотів-Круглик було не можливо - дуже кидало авто (по нормальним дорогах, наприклад по одеській трасі - все норм)
Трохи дивно подано якшо чесно)))) Чи "ходові характеристики" - це запас ходу мається на увазі?
там авто 2300 важить і на пружинах, вангую, що на латках та напливах ходова не може нормально впоратись з такою масою, тут тільки пневма може допомогти, але це явно поза бюджетом.
Я так зрозумів, що написано в контексті "неприємно здивувати".