Там бьод взяв приклад зі старожилів авторинку і завів собі "преміум"-марки. Здається, навіть не одну. Зараз порадимо Мурзіку взяти якийсь Янгванг
Denza Я чогось більше вже до Unyx схиляюсь. На вихідних спробую потестити
Ну Денза більше вже на слуху, тож якби взяв N7, я б навіть не здивувався. А от поговорити про щось екзотичне - де ж це робити, як не в твоїх темах? Юнікс може бути норм для ваговода, але того, який не розбалуваний якимись його "запакованими" старшими брендами. Ти, начебто, говорив, що не баскетбольного зросту, але все одно придивися, чи вистачає тобі довжини та кута нахилу подушки водійського сидіння.
Якщо зможу проїхатись на вихідних, то відпишуся. Але так в цілому у BYD плюс тільки технологія батарейки, але і в Unyxтеж все норм.
Не слідкую за китайцями взагалі, але з дизайном зараз у всіх проблеми. Мерс весь абсолютно замилений і однаковий, я С і E, наприклад, не відрізняю взагалі. БМВ з усієї лінійки - 2-3 красивих моделі. Ауді і Фолькс - промовчу.
Paulskit 17.06.2025 16:17 пишет: Не слідкую за китайцями взагалі, але з дизайном зараз у всіх проблеми. Мерс весь абсолютно замилений і однаковий, я С і E, наприклад, не відрізняю взагалі. БМВ з усієї лінійки - 2-3 красивих моделі. Ауді і Фолькс - промовчу.
Paulskit 17.06.2025 16:17 пишет: Не слідкую за китайцями взагалі, але з дизайном зараз у всіх проблеми. Мерс весь абсолютно замилений і однаковий, я С і E, наприклад, не відрізняю взагалі. БМВ з усієї лінійки - 2-3 красивих моделі. Ауді і Фолькс - промовчу.
Є таке. Але і ось ці останні БМВ в наступному поколінні будуть такими ж, як і всі.
Навіть не можу згадати, що з сучасних авто представлених в салонах в мене по дизайну викликали би захват - або просто нормальне, або не дуже, або дічь.
Є таке. Але і ось ці останні БМВ в наступному поколінні будуть такими ж, як і всі.
Навіть не можу згадати, що з сучасних авто представлених в салонах в мене по дизайну викликали би захват - або просто нормальне, або не дуже, або дічь.
Neue Klasse на останніх знімках виглядає цікаво. Наче пофіксили проблему з задньою оптикою, хоч якісь форми зʼявились на кузові. Побачим, надій не дуже багато. Але наче по техніці даунгрейду не буде, хоч щось.
Якщо ти про таку, то вона вживу виглядає надзвичайно непропорційно і огидно.
Начебто ще щось обіцяли випустити, армія фанатів бренду там вирощена. А так, чи є хоч один китаємобіль, якого можна бажати придбати за дизайн?
Та самі китайці від них відмовляються - криво зроблено, може і 50 км не проїхати.
Ну коли ті ж китайці беруть з місцевою гарантією, то це ще можна зрозуміти. А от тягнути таке за пів світу і за свій рахунок виступати бета-тестером... Такі викрутаси зрозумілі лише для різних автоблогерів, де всі проблеми з авто - це контент, тож відіб'ється переглядами. А так з китайцями за межі мас-маркету виходити ризиковано.
Murzik2.0 17.06.2025 16:38 пишет: Навіть не можу згадати, що з сучасних авто представлених в салонах в мене по дизайну викликали би захват - або просто нормальне, або не дуже, або дічь.
Попередня А5/S5/RS5 - прям дуже красиве авто. Моя М340 мені також дуже подобається. BMW M850/M8 - one love. RS6/RS7 - найкраща в класі. З електричок, ну складніше значно. Тайкан вживу непогано виглядає, особливо якщо в червоному кольорі. Іонік 5 (тільки не N) - також.
Murzik2.0 17.06.2025 16:38 пишет: Навіть не можу згадати, що з сучасних авто представлених в салонах в мене по дизайну викликали би захват - або просто нормальне, або не дуже, або дічь.
Попередня А5/S5/RS5 - прям дуже красиве авто. Моя М340 мені також дуже подобається. BMW M850/M8 - one love. RS6/RS7 - найкраща в класі. З електричок, ну складніше значно. Тайкан вживу непогано виглядає, особливо якщо в червоному кольорі. Іонік 5 (тільки не N) - також.
https://prnt.sc/OS52hKEkXIrj Рестайл несмотря на возраст неплох как по мне. Особенно в сумерках, когда работают 4 матрицы
Мені з останніх подобаються дизайни Хюндая, ті що почалися з Ioniq5: Ioniq5-6, Santa Fe, Inster, Sonata. Є звичайно якись спірні моменти, але в цілом досить цікаво та сміливо на фоні обмилків сучасних От новий Q3 без шильдіка і не вгадаєш, що то за авто.
Доречі, як тобі той Санта Фе вживу? На картинках мені ще куди не йшло, а вживу.... Ну, щоб купити таке треба бути достатньо сміливим, я б не наважився.
Paulskit 17.06.2025 17:08 пишет: Доречі, як тобі той Санта Фе вживу? На картинках мені ще куди не йшло, а вживу.... Ну, щоб купити таке треба бути достатньо сміливим, я б не наважився.
в мене якраз навпаки на картинках здавався якимось незграбним, особливо зад, а от вживу дуже сподобався, досить гармонійно виглядає, але я бачив їх тільки у темних кольорах.
Paulskit 17.06.2025 17:08 пишет: Доречі, як тобі той Санта Фе вживу? На картинках мені ще куди не йшло, а вживу.... Ну, щоб купити таке треба бути достатньо сміливим, я б не наважився.
Є таке... Хоча в мене родичі близькі купили. Ще й білий Воно виходить практично більше як мінівен. Бо кліренс низький. Трошки завантажити і зад сідає достатньо відчутно... Існує версія його Santa Fe XRT, типу для бездоріжжя. То в такому вигляді ще більш-менш.
в мене якраз навпаки на картинках здавався якимось незграбним, особливо зад, а от вживу дуже сподобався, досить гармонійно виглядає, але я бачив їх тільки у темних кольорах.
Так, саме задня частина достатньо контроверсійна. Інакше було б універсально цікаве авто.
Так, саме задня частина достатньо контроверсійна. Інакше було б універсально цікаве авто.
він вживу здається більш видовженим ніж на фото/відео - для нормальной пропорційності йому на мій погляд висоти не вистачило трохи але я їх досить багато бачу - якось не чіпляє, на відміну від іоніка5 де здається у них все склалось ідеально і незважаючи на свої габарити і базу в 3м він виглядає суперово