deniszed 19.06.2025 23:19 пишет: Тем временем стоковая гражданская электричка едет дальше.
Ну, уж если меряцца начали...
Интересно, а какая "стоковая гражданская электричка" в состоянии проехать в режиме "3 часа 180+"? Я лично в таком участвовал, причем не на "БНВ со стейджем", а на банальном стоковом "Фокусе" с "гражданским" движком 1.6.
boyko_s 20.06.2025 00:46 пишет: Я лично в таком участвовал, причем не на "БНВ со стейджем", а на банальном стоковом "Фокусе" с "гражданским" движком 1.6.
Я знав! Я знав, що ми про нього ще не раз почуємо! Мурзік, шукай на просторах авторіа незрівнянний фокус 1.6
А вообще, если серьезно, там в Китае сейчас грандиозный ценовой срач, причем "виновником торжества" считается именно BYD, и чем это закончится, ХЗ. Так что, если созрел, то "надабрать", бо подорожает. Или закроют его [*****].
boyko_s 20.06.2025 00:46 пишет: Я лично в таком участвовал, причем не на "БНВ со стейджем", а на банальном стоковом "Фокусе" с "гражданским" движком 1.6.
Я знав! Я знав, що ми про нього ще не раз почуємо!
Так оно ж на поверхности. Был вариант: "гражданская электричка поедет дальше до ближайшей зарядки", но я решил, что таки стоит порадовать коллектив.
XS1 20.06.2025 00:49 пишет:
Мурзік, шукай на просторах авторіа незрівнянний фокус 1.6
Не, если главное, как оно разгоняется со светофора, то это не к Фокусу. А если главное доехать быстро и без лишних задержек, то вполне. Я бы взял опять, если бы новые продавались. Но новых нет.
P.S. Вообще-то основной посыл был в том, что если все "гражданские электрички" сделает банальная лушпайка Фокус, то не фиг гавкать на БНВ.
"Еееее Мужик Ти осетра то урєж..." "Спокійніше, Зоя Жорівна" Подібне робив на 1000км перегоні Але не 3 години поспіль. і далеко не 180 ( навіть 150 більше 10хв не виходило, бо не всі мають болід Формула 1) І це країною без лімітів дорогами. Про звук мотора 1.6 на такий швидкості- промовчу( неодноразово наголошував за це)
deniszed 19.06.2025 23:19 пишет: Тем временем стоковая гражданская электричка едет дальше.
Интересно, а какая "стоковая гражданская электричка" в состоянии проехать в режиме "3 часа 180+"? Я лично в таком участвовал, причем не на "БНВ со стейджем", а на банальном стоковом "Фокусе" с "гражданским" движком 1.6.
як цей фантастичний досвід відноситься до реального життя?
Электрички бнв не едут на фоне конкурентов от слова совсем
Спирт - то для ДВС на стейджах 3+
А хто в них конкуренти? Форд фокус 1.6 чи все ж ті самі німці, як в ДВЗ-сегменті?
По дури в стоке сейчас в лидерах люсид, тесла, зикр и сяоми.
Последний рвет всех, даже уже старенького плейда.
Та знаємо, що рве, бо інтернет-спільнота "рвунів" є досить гучною. Для заїздів по проклеєному треку саме те. Залишилося зрозуміти, який % людей бере авто для цієї вправи, і чи не виявиться боляче для них не встигнути за Бойком на фокусі, коли той їде до тещі на млинці
deniszed 19.06.2025 22:05 пишет: Чтобы любое стоковое бнв нормально поехало, в него надо пару-тройку стейджей вылепить и спиртяку замешивать
Бнв навіть чіп не врятує. Дотягнутися до електричного BYD Song Plus на 200 з чимось коняк, якій розмінює першу сотню трохи менше ніж за 10 секунд - нереально.
Існування model S plaid якимось же чином стосується реального життя власників електричок. Приємно "тошнити" за фурою з вимкненим кліматом та усвідомлювати, що десь є дуже швидкі електромобілі.
deniszed 19.06.2025 22:05 пишет: Чтобы любое стоковое бнв нормально поехало, в него надо пару-тройку стейджей вылепить и спиртяку замешивать
Бнв навіть чіп не врятує. Дотягнутися до електричного BYD Song Plus на 200 з чимось коняк, якій розмінює першу сотню трохи менше ніж за 10 секунд - нереально.
Існування model S plaid якимось же чином стосується реального життя власників електричок. Приємно "тошнити" за фурою з вимкненим кліматом та усвідомлювати, що десь є дуже швидкі електромобілі.
Приємно, коли люди, коли бачили електро лише на картинках, розказують як і яким чином мені потрібно їздити. Коли я починав їздити ще на першому ліфі за каденції раннього Порошенка.
Даватйе по темі. Я думаю, що ТС вже вибір зробив. Питання лише в тому, що він обере - Юнікс чи щось інше.