autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus (23/23)

энтузиаст ****
Киев
С нами с 28.09.2007

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: deniszed]
      6 июля 2025 в 12:07 Гілками

deniszed 04.07.2025 13:49 пишет:

SiViG 04.07.2025 13:31 пишет:

Сергёга 03.07.2025 00:16 пишет:

а взагалі, в швидкості навіть на треці, навіть з гальмуваннями тесла таки ДВЗ робить легко (що квотер, що трек).

Трохи контраверсійне твердження про трек, який саме трек? Зайшов на вікі, плед десь там, біля Nissan GT-R (2011). Зараз мене теслабої зїдять, бо насправді всім відомо, що той заїзд тесла їхала з 5 пасажирами, двома мішками картохи в багажніку позаду + мішок попереду, ще й на автопілоті, але все-ж таки, всі треки і двз різні.

Я не знаю, що там в тестах, але останні масштабні всеукраїнські заїзди закінчилися тим, що людина на стоковому Пледі приїхала з Київа до Одеси, залишила сім'ю чіліті, приїхала на перегони, взяла кубок абсолютного чемпіона + супутні нагороди, поїхала додому на тому ж авто.

PS На наступний раз електрички виключили з загального заліку, бо окрім того, що глядачі складаються переважно з власників Фокусів і для них це велика страта, всі учасники-власники ДВС почали нити, що вони по декілька десятків тисяч доларів тільки в стейджі кинули, а їх тесла за 50 к обїхала.

Моє питання було саме про трек.
Пишаюсь людиною, змогла купити теслу, приїхати, вчасно натиснути та весь час міцно тримати педаль утриманою, але це про драг.
Крім того, заліки для того і зроблені, в драгу не брав участі, тому не знаю, як там, але розподілення на класи/заліки допомагає залучити більшу аудиторію, ніхто в здоровому глузді не приїде на умовному атмосферному гольфі змагатися з машинами, які коштують як десяток тих гольфів.
Щоб два рази не вставати, нижче ти згадував 3 перформанс від тск. Я дуже давно не спостерігаю, останнє бачив таке: (посилання на коментар). Є якісь посилання на новіші результати?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: SiViG]
      6 июля 2025 в 12:52 Гілками

SiViG 06.07.2025 12:07 пишет:

deniszed 04.07.2025 13:49 пишет:

SiViG 04.07.2025 13:31 пишет:

В ответ на:

...

Трохи контраверсійне твердження про трек, який саме трек? Зайшов на вікі, плед десь там, біля Nissan GT-R (2011). Зараз мене теслабої зїдять, бо насправді всім відомо, що той заїзд тесла їхала з 5 пасажирами, двома мішками картохи в багажніку позаду + мішок попереду, ще й на автопілоті, але все-ж таки, всі треки і двз різні.

Я не знаю, що там в тестах, але останні масштабні всеукраїнські заїзди закінчилися тим, що людина на стоковому Пледі приїхала з Київа до Одеси, залишила сім'ю чіліті, приїхала на перегони, взяла кубок абсолютного чемпіона + супутні нагороди, поїхала додому на тому ж авто.

PS На наступний раз електрички виключили з загального заліку, бо окрім того, що глядачі складаються переважно з власників Фокусів і для них це велика страта, всі учасники-власники ДВС почали нити, що вони по декілька десятків тисяч доларів тільки в стейджі кинули, а їх тесла за 50 к обїхала.

Моє питання було саме про трек.
Пишаюсь людиною, змогла купити теслу, приїхати, вчасно натиснути та весь час міцно тримати педаль утриманою, але це про драг.
Крім того, заліки для того і зроблені, в драгу не брав участі, тому не знаю, як там, але розподілення на класи/заліки допомагає залучити більшу аудиторію, ніхто в здоровому глузді не приїде на умовному атмосферному гольфі змагатися з машинами, які коштують як десяток тих гольфів.
Щоб два рази не вставати, нижче ти згадував 3 перформанс від тск. Я дуже давно не спостерігаю, останнє бачив таке: (посилання на коментар). Є якісь посилання на новіші результати?

Та вистачає, але мало що змінюється. Як і для будь-якої іншої "міської" машини треба, щоб власник при бажанні поїхати на трек насамперед подумав про апгрейд гальм, але і далі питання перегріву/обмеження потужності себе проявить. Приклад:

http://youtu.be/0tdhYevUGwM
З іншого боку, це не приговор електричкам, бо той же Іонік 5Н проходить там 2 кола без таких проблем, тож було б у інженерів бажання чи задача це реалізувати.

V.I.P ***
Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: SiViG]
      6 июля 2025 в 14:01 Гілками

Ну як, «міської». Це ж перформанс, їх спроба в конкуренцію з C63, M3, RS5. На тій же М3 таких проблем з гальмами нема.
У Плейда такі ж проблеми, в цій темі вже обговорювали.
Взагалі ситуація Тесли достатньо показова. Почали достатньо давно, вже певний досвід є, але і питань до авто все одно вдосталь. Справедливості заради, їх і до авто від німецької преміум трійки також більш ніж достатньо. Але при цьому чомусь думаємо, що китайці вже навчились робити авто.

IesuiT ***
40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

6 июля 2025 в 14:12 Гілками

deniszed 04.07.2025 23:19 пишет:

Paulskit 04.07.2025 23:14 пишет:

deniszed 04.07.2025 22:40 пишет:

В ответ на:

...

Ви не так зрозуміли.
Через те, що плейд надрючив корчі з ДВЗ, в яких вкладено навіть 200 плюс тис баксів, електричок культурно попросили змагатися окремо.
Бо люди стараються, вкладають купу грошей і часу, а їх робить дешевий електрокорч.

Факт залишаеться фактом.
І давайте нічого не додумувати. Я трохи в темі з середини цієї ситуації.

До чого тут електровелосипед з тур де франсом?

На тур де франсі на мопедах їздять?

Саме так. Не їздять. Тепер варто задати питання "а чому?" і після відповіді перечитати попередній пост і зрозуміти сенс написаного.

Ок. Реальна ситуація. Людина на плейді хоче прийняти участь у змаганні. Опонентів немає.

Ну бо який сенс?
Всі ітак знають що плейд з заводу їде за скільки там той квотер і 0-100? Це прям в характеристиках написано. Нецікаво.
Це все одно що я на Форменторі полізу їхати драг з Ланосами. Всім ітак відомо що я 0-100 проїду за 4.8. молодець, круто, підтвердив інструкцію до машини. Більше не приходь.

Тому і виключили електрички з змагань. Бо це не цікаво. В цьому нема сенсу. Навіщо дивитися як хтось їде паспорт?

важничающий писатель **
С нами с 06.05.2009

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Sashok_Accent]
      6 июля 2025 в 15:15 Гілками

Sashok_Accent 06.07.2025 14:12 пишет:

deniszed 04.07.2025 23:19 пишет:

Paulskit 04.07.2025 23:14 пишет:

В ответ на:

...

Саме так. Не їздять. Тепер варто задати питання "а чому?" і після відповіді перечитати попередній пост і зрозуміти сенс написаного.

Ок. Реальна ситуація. Людина на плейді хоче прийняти участь у змаганні. Опонентів немає.

Ну бо який сенс?
Всі ітак знають що плейд з заводу їде за скільки там той квотер і 0-100? Це прям в характеристиках написано. Нецікаво.
Це все одно що я на Форменторі полізу їхати драг з Ланосами. Всім ітак відомо що я 0-100 проїду за 4.8. молодець, круто, підтвердив інструкцію до машини. Більше не приходь.

Тому і виключили електрички з змагань. Бо це не цікаво. В цьому нема сенсу. Навіщо дивитися як хтось їде паспорт?

Ну так в тому і справа. Електричка проти електрички нецікаво. А електричка проти проекту вже сюрприз. Ту ж реакцію водія ніхто не відміняв.

V.I.P ***
      6 июля 2025 в 15:29 Гілками

Проект проти проекту також цікаво. Тому що сам проект цікавий, навіть якщо відригнув прямо на старті. Електричка тут для масовки і сама по собі не викликає жодного інтересу, навіть якщо там 2000 кс.

Змінено Paulskit (15:29 06/07/2025)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
10 користувачів і 130 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 7691

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія