Murzik2.0 15.06.2025 04:55 пишет: заряджати буду и вдома, плюс є корп знижка на одну з мереж швидких заправок, чиї станції стоять прямо на паркінгу в офісному центрі де працюю.
У меня лет 25 назад был похожий выбор: либо новая "девятка", либо Б/У иномарка. Я выбрал 2й вариант, и ни разу об этом не пожалел. Сейчас бы я опять предпочел бы Б/У из Европы новому китайцу.
alexa11 03.07.2025 11:55 пишет: з врахуванням того що з нового року електрички подорожчають на 30%?
Ну если они еще подорожаюь на 30%, они точно никому не будут нужны, кроме совсем уж упоротых энтузиастов.
на такий же відсоток подорожчають і не китайські авто і стануть менш доступними. . і на 30% виросте різниця в ціні і відповідно в абсолютнихтних цифрах різниця буде більша .
китайські авто це альтернатива бу з европи чи зі сша.
Тут SRTшный Денис все рассказал про китайцев, и я с ним полностью согласен:
У меня лет 25 назад был похожий выбор: либо новая "девятка", либо Б/У иномарка. Я выбрал 2й вариант, и ни разу об этом не пожалел. Сейчас бы я опять предпочел бы Б/У из Европы новому китайцу.
він протестував пару авто, не самих вдалих, і переніс досвід на всі. це некоректно. у Byd все чудово з ергономікою і комфортом . повно налаштувань для людей різного зросту комплекції .
він протестував пару авто, не самих вдалих, і переніс досвід на всі. це некоректно. у Byd все чудово з ергономікою і комфортом . повно налаштувань для людей різного зросту комплекції .
Принаймні, відео базується хоч на якомусь досвіді. А на чому ґрунтується ваше "все чудово"? Яка з китайських моделей авто у володінні?
Принаймні, відео базується хоч на якомусь досвіді. А на чому ґрунтується ваше "все чудово"? Яка з китайських моделей авто у володінні?
на такий же відсоток подорожчають і не китайські авто і стануть менш доступними. . і на 30% виросте різниця в ціні і відповідно в абсолютнихтних цифрах різниця буде більша .
Ему не за то платят, шоб он ездил на китайцах.
Ти ніфіга не уважний по інших гілках))) він вже замовив BYD.
Я на фтоюа прийшов в 2013 обираючи новий седан для сім'ї... Тоді десь як раз пішли перші MG та поробки примітивніше типа черрі)))
ось цей лєпєт про зікри та інший поки що не зрозумілий товар з терміном існування 1-2 роки мені нагадує той сквірт від китайців 12-річної давнини))) Нове покоління лохів підросло - їм треба парити сучасні бусли
Andrew82 08.07.2025 15:32 пишет: Вернулся знакомый из Закарпатья. Киев-Берегово с одной заправкой, обратно аналогично. Скорость согласно ПДД т.е. 49, 89 или 109км/ч кондиционер на +22
Вполне комфортно как по мне. При равных вводных на авто с ДВС примерно также по времени получилось-бы с учетом одной остановки. Авто из названия ветки.
Так скільки в нього по часу вийшло? не зрозуміло
Пис якщо їхати до Берегове 49/89/109, то це займе мабуть добу але скоріше пристрілять тошнота)))
самому себя пристрелить захочется )). Но есть люди такого темперамента
Абрвалг 10.07.2025 00:22 пишет: Но есть люди такого темперамента
Що тільки не зробить людина (не автоюашник, звичайно ), щоб не платити за ще одну заправку. Такі ж і на ДВЗ привозять якісь неймовірні рекорди паливної економічності, після озвучення яких думаєш, що в тебе щось поламане, чи ж як мінімум дірка в паливному баку.
поки нема. е відгук знайомого. у котрого брав на тест-драйв byd. знайомий вже на пенсії . за свій вік поіздив на різних авто відомих брендів. це не людина котра не розбирається в авто. в навпаки. мае великий життєвий досвід. купив він китайця не тому що не вистачило грошей на европейця. а тому що сподобався китаець якістю матеріалів і збірки в салоні, комфортною посадкою, динамікою розгону, шумоізоляцією, комфортною підвіскою, і співвідношенням функціонал ціна якість. і після двох років володіння він кайфує від авто. сказав якщо і поміняє то на більш дорогого Byd . у дочки його теж Byd. забавно те, до люди корі самі не тестувати навіть не бачили, намагаються робити висновки з заангажованих відгуків. це як в анекдоті коли одному еврею не сподобалася опера наспівана йому іншим евреем. я хоча б протестив дві моделі бренду і паю відгук від не зацікавленої особи з досвідом володіння різних авто.
Мы уже в Америке, и Трумп ввел тарифы?
не зрозумів твій сарказм. до чого тут Америка і трумп
Мы уже в Америке, и Трумп ввел тарифы?
не зрозумів твій сарказм. до чого тут Америка і трумп
угрожают ( разговоры идут), что с нового года уберут , с какого то дива данную налоговую льготу, а именно растаможка даром. И пошлины на электрички будут, как минимум: 10 % + ндс. Что один черт дешевле ( но не значительно) пошлин на бензинки.
Абрвалг 10.07.2025 22:18 пишет: угрожают ( разговоры идут), что с нового года уберут , с какого то дива данную налоговую льготу, а именно растаможка даром. И пошлины на электрички будут, как минимум: 10 % + ндс. Что один черт дешевле ( но не значительно) пошлин на бензинки.
Ну а нам шо с того? Нехай фанаты электровеников переживают.
Абрвалг 10.07.2025 22:18 пишет: угрожают ( разговоры идут), что с нового года уберут , с какого то дива данную налоговую льготу, а именно растаможка даром. И пошлины на электрички будут, как минимум: 10 % + ндс. Что один черт дешевле ( но не значительно) пошлин на бензинки.
Ну а нам шо с того? Нехай фанаты электровеников переживают.
Та нам в цілому пофіг.
Но все же радость от сдохшей коровы соседа присуща украинскому народу:)))