Murkt 16.07.2025 13:08 пишет: Хз, я на трійці седані проїхав саме таке коло - нічого не зрозумів про машину абсолютно. При цьому на міні з того ж салону було коло Гавела-Гарматна-Борщагівська-Гавела, і це було значно інформативніше
Жоден з салонів (зокрема Баварія та Атлант) не обмежували в плані маршруту. Можна було обрати на свій розсуд (в розумних межах).
Звісно, що коротка поїздка всього не розкриє, та принаймні для грубої оцінки вистачить. А більш ґрунтовний досвід - прокат хоча б на день. Станом на 2024 рік той же Sixt в Києві працював. Мабуть, і зараз працює. Як на мене, нормальний спосіб на розумні гроші розібратися чи підходить вам конкретний авто.
А поки що в групі ідіотських рішень по інтер'єру несподіване поповнення. Вітайте новий CX-5 з імітацією шкіри з жорсткого як табуретка пластику https://youtu.be/2HIh31bDsuU?t=398
наче він про верхній пластик казав що він жорсткий а не про "екошкіру" на панелях (?)
Наскільки я зрозумів, що ця, так звана, "шкіра" лише виглядає м'якою. А насправді - тверда.
Murkt 16.07.2025 13:08 пишет: Хз, я на трійці седані проїхав саме таке коло - нічого не зрозумів про машину абсолютно. При цьому на міні з того ж салону було коло Гавела-Гарматна-Борщагівська-Гавела, і це було значно інформативніше
Жоден з салонів (зокрема Баварія та Атлант) не обмежували в плані маршруту. Можна було обрати на свій розсуд (в розумних межах).
Цікаво, бо деякі Віді не просто обмежують маршрут, а обмежують максимально настільки, наскільки це можливо. Ще й "у нас такі правила, що я виїду, і потім в безпечному місці ви пересядете"
skov 16.07.2025 13:55 пишет: Звісно, що коротка поїздка всього не розкриє, та принаймні для грубої оцінки вистачить. А більш ґрунтовний досвід - прокат хоча б на день. Станом на 2024 рік той же Sixt в Києві працював. Мабуть, і зараз працює. Як на мене, нормальний спосіб на розумні гроші розібратися чи підходить вам конкретний авто.
Murkt 16.07.2025 15:55 пишет: Цікаво, бо деякі Віді не просто обмежують маршрут, а обмежують максимально настільки, наскільки це можливо. Ще й "у нас такі правила, що я виїду, і потім в безпечному місці ви пересядете"
Ну, це зашквар, звісно. Просто проїхати якоюсь гарною ділянкою дороги - дійсно ні про що.
В ответ на: Мені не настільки цікаві логан, поло чи т-рок, щоб їх брати напрокат для оцінки
Той самий Sixt на залізничному вокзалі: Leon, Tiguan, Prado, Туарег до ваших послуг. Питання ж не в конкретній локації чи конторі. А в тому, що це дієвий та відносно доступний спосіб познайомитись з авто краще, ніж дозволяє формат тест-драйву в салоні.
та пипець - дорапродують ще СХ-60 24 року і стане моно-імпортер, імпортер, який продає одну модель авто в країні. Я б на місті хедквортера в Японії чарівну пі№дюліну вставив би за це.
Paulskit 16.07.2025 15:25 пишет: Питання тільки в ціні. Якщо CX-5 і далі буде коштувати 30к в достатньо багатій базі, то абсолютно пофіг.
Воно може й пофіг, але знов якійсь черговий ідіотський тренд. При тому що Мазда ще донедавна виглядала острівцем здорового глузду.
Мазда вже зробила дорого багато, і платформа расово вірна, і матеріали прекрасні, і що, беруть? А CX-5 досі розлітаються як гарячі пиріжки, не дивлячись на те, що моделі вже бозна скільки років. Тому здоровий глузд в даній ситуації це якраз нічого не видумувати і оновити модель не надто підвищивши її вартість. Якщо це буде значити твердий пластик десь там, де ти ніколи не торкаєшся рукою - чорт з ним.
2 роки тому був розпродаж у них СХ-9 - вони знизили ціну щось до 49 баксів - машини розмели. а зараз СХ-60 з 2,5 дрєвным атмо, яке їде 10 до 100, та довше за равік на 10 см за рахунк капоту і зараз акційна 2+ ляма
axon 16.07.2025 16:48 пишет: та пипець - дорапродують ще СХ-60 24 року і стане моно-імпортер, імпортер, який продає одну модель авто в країні.
Стосовно CX-60 24 року, чомусь не здивований. Мабуть, одного овочу в лінійці у вигляді CX-5 виявилось достатньо. А для успішних продажів більшого в усіх сенсах авто потрібно також привезти пристойний мотор (якій у Мазди є). Але забули чи не змогли. Потім вирішать, що на CX-60 попиту немає, тож викреслюємо.
Мазда вже зробила дорого багато, і платформа расово вірна, і матеріали прекрасні, і що, беруть?
CX-60? Може й брали би, та до расово вірної платформи та матеріалів забули (на нашому ринку) покласти расово вірний двигун. Виникає логічне питання - а навіщо тоді CX-60? Простору там всередині не те щоб більше ніж в CX-5. Драйву навіть менше. Матеріали теж більш менш на рівні молодшої моделі...
В ответ на: А CX-5 досі розлітаються як гарячі пиріжки, не дивлячись на те, що моделі вже бозна скільки років.
Не дивно, бо на тлі конкурентів CX-5 виглядає (виглядав) пристойно.
В ответ на: Якщо це буде значити твердий пластик десь там, де ти ніколи не торкаєшся рукою - чорт з ним.
Та в тому й річ, що йдеться про дверну карту, якої все ж торкаєшся. Але побачимо, може дійсно буде чудово продаватися.
skov 16.07.2025 17:20 пишет: Стосовно CX-60 24 року, чомусь не здивований. Мабуть, одного овочу в лінійці у вигляді CX-5 виявилось достатньо. А для успішних продажів більшого в усіх сенсах авто потрібно також привезти пристойний мотор (якій у Мазди є). Але забули чи не змогли. Потім вирішать, що на CX-60 попиту немає, тож викреслюємо.
Вони привозили і шестициліндровий турбо 3.3л СХ-60, але мало. Я в салоні встиг помацати.