autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus (33/34)

V.I.P ***
Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Murkt]
      16 июля 2025 в 17:43 Гілками

Так, були, я також встиг. Але дорого, вже близенько до БМВ підбирались потроху.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: skov]
      16 июля 2025 в 18:02 Гілками

skov 16.07.2025 17:20 пишет:

А для успішних продажів більшого в усіх сенсах авто потрібно також привезти пристойний мотор (якій у Мазди є). Але забули чи не змогли. Потім вирішать, що на CX-60 попиту немає, тож викреслюємо.

та блін - є ж чудовий 3,3 рядний (якщо не помиляюсь) гібрид.
зі смішною витратою у місті на рівні 11-12 літрів
давайте за полтос СХ-60 з ним
ні, теплі лампові мотори то наше усе
мені це нагадує епікфейл BlackBerry, які до останнього не робили сенсорну клавіатуру, так і померли зі своїми кнопками.

старый писатель ***
18 лет за рулем,
С нами с 10.01.2013

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Paulskit]
      16 июля 2025 в 18:06 Гілками

Paulskit 16.07.2025 17:43 пишет:

Підібралась до базової Х3 з дволітровим двигуном, яка коштує 80-90 тисяч доларів?

V.I.P ***
      16 июля 2025 в 18:18 Гілками

Murkt 16.07.2025 18:06 пишет:

Підібралась до базової Х3 з дволітровим двигуном, яка коштує 80-90 тисяч доларів?

Базова Х3 ніколи не коштувала 80-90к баксів, це територія гарно напакованої X3m40i навіть зараз. Тоді ж і ціни були нижчі і курс не з таким розривом.

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

16 июля 2025 в 19:25 Гілками

Murkt 16.07.2025 17:38 пишет:

Вони привозили і шестициліндровий турбо 3.3л СХ-60, але мало. Я в салоні встиг помацати.

Ну ось ті комплектації на базі 3.3, якій дійсно пасує CX-60, і розібрали, а овочі з 2.5 продовжують збирати пил. Все закономірно.

читатель
Киев
С нами с 05.06.2025

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Murzik2.0]
      16 июля 2025 в 19:26 Гілками

Здравствуйте.
Мне кажется, что если Вы рассматриваете Hyundai Sonata, то было бы целесообразно рассмотреть и её конкурентов - Skoda Superb и Toyota Camry. Первая у нас стоит от 1.65 млн, поэтому она находится в несколько ином ценовом сегменте.
Базовая Camry с "атмосферником" 2.5 л на 204 л.с. и 8-ступенчатой АКПП стоит от 1.4 млн, а в максимальной комплектации - как базовый Superb, то есть 1.65 млн. Столько же стоит и начальная версия гибридной Camry (230 л.с., e-CVT). Этот автомобиль хорошо оснащён, надёжен. С другой стороны, у бензиновой Camry есть определённое техническое отставание от того же Superb-а, но зато ниже цена.
А главное преимущество обоих названных автомобилей по сравнению с "китайцами" - долговечность, официальный сервис в Украине и гарантия .

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

16 июля 2025 в 19:44 Гілками

Але дорого, вже близенько до БМВ підбирались потроху.

В цьому і сенс таких авто, як CX60. Гарно напакована мазда з нормальним двигуном проти біднішого по фаршу X3. Вибір неочевидний, особливо якщо CX60 трохи дешевше. А от з ким має конкурувати CX60/2.5? З корейцями? Складно, бо SantaFe/Sorento більші по салону, а для Sportage/Tucson вже є CX5...

42 года (23 года за рулем), Украина,транзит
С нами с 02.11.2005

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: AM]
      16 июля 2025 в 21:14 Гілками

AM 16.07.2025 15:37 пишет:

Paulskit 16.07.2025 15:25 пишет:

Питання тільки в ціні. Якщо CX-5 і далі буде коштувати 30к в достатньо багатій базі, то абсолютно пофіг.

Офтоп - СХ-90 пропала з сайту оф дилера. Шкода

пох. в них не було 2,5PHEV...біточек наше все

С нами с 02.11.2005

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: axon]
      16 июля 2025 в 21:16 Гілками

axon 16.07.2025 16:49 пишет:

Paulskit 16.07.2025 16:43 пишет:

Також цікаво. Вони наче на якійсь з моделей пропонують гібрид 2.5 від тойоти, але поки не зрозуміло чи буде тут.

ніби бубару форік настпуний буде на дрєвній гібридній системі від равіка.

не знаю за субару, а от новий CX-5 гібрид на минулій платформі рав4...тікі красивіший за рав

Змінено Сергёга (21:20 16/07/2025)

С нами с 02.11.2005

16 июля 2025 в 21:18 Гілками

Murkt 16.07.2025 17:38 пишет:

skov 16.07.2025 17:20 пишет:

Стосовно CX-60 24 року, чомусь не здивований. Мабуть, одного овочу в лінійці у вигляді CX-5 виявилось достатньо. А для успішних продажів більшого в усіх сенсах авто потрібно також привезти пристойний мотор (якій у Мазди є). Але забули чи не змогли. Потім вирішать, що на CX-60 попиту немає, тож викреслюємо.

Вони привозили і шестициліндровий турбо 3.3л СХ-60, але мало. Я в салоні встиг помацати.

дупля не відстрілюю чому PHEV не возили
а ще в них мультимедійка керується так, що ніяких нервів не вистачить

старый писатель ***
18 лет за рулем,
С нами с 10.01.2013

16 июля 2025 в 22:28 Гілками

Paulskit 16.07.2025 18:18 пишет:

Murkt 16.07.2025 18:06 пишет:

Базова Х3 ніколи не коштувала 80-90к баксів, це територія гарно напакованої X3m40i навіть зараз. Тоді ж і ціни були нижчі і курс не з таким розривом.

я відкрив авторіа, і там 20i на 190 кс, а не M40i по таким цінам. Конфігуратор не намагався крутити. Ну і два місяці тому не так давно були, коли в салоні мазди ще стояв 3.3

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

16 июля 2025 в 22:52 Гілками

Murkt 16.07.2025 22:28 пишет:

я відкрив авторіа, і там 20i на 190 кс, а не M40i по таким цінам.

На жаль, так і є. Прайс на новий X3 та попередній X4 20i xDrive стартує з ~$61 тис. Докинути опцій - і пристойний "фарш" як раз і вийде під $80k.

Для X4 M40i / X3 M50 розмова тільки починається з ~$90 тис.

Частково "винен" курс €, але це вже деталі.

V.I.P *
27 лет за рулем, хутор Отрадный
С нами с 28.03.2007

18 июля 2025 в 00:24 Гілками

skov 16.07.2025 11:31 пишет:

А що вони вам мали заявити? Давай, газ у підлогу та зроби усіх тошнотів навколо, ігноруй знаки та чави пішоходів?

Ну, положим, когда я тестил Кугу, я прокатился по Бандеры от одного моста до другого, и там можно было более-менее понять и про динамику, и про управляемость, особенно на клеверах. И никто за "поправилам" ничего не говорил.
skov 16.07.2025 11:31 пишет:

І коло Гавела, Василенко, Берестейський, Гарматна, Гавела насправді абсолютно нормальне, наскільки взагалі може бути нормальним короткий тест-драйв на 10-15 хвилин. Є де прискоритись на гарному асфальті, є ділянки з нерівностями всіх видів. Скласти враження про динаміку в міських умовах, гальма, керованість, шумку, рівень комфорту - цілком можливо.

Берестейского в списке не было. Получалось, что разогнаться можно было только по Борщаговской, от Гарматной до Василенко, это ни о чем.

С другой стороны, мне, лично тестить было не обязательно, потому как альтернативы Гольфу все равно не наблюдалось, так что я не особо заморачивался, не то таки поехал бы в "Порше Захід" кататься по Окружной.

V.I.P *
С нами с 28.03.2007

18 июля 2025 в 00:30 Гілками

Paulskit 16.07.2025 15:25 пишет:

Питання тільки в ціні. Якщо CX-5 і далі буде коштувати 30к в достатньо багатій базі, то абсолютно пофіг.

Ну, я, когда покупал "Кугу", СХ-5 не рассматривал именно потому, что у них сидушки на "тряпке" только в базовой комплектации, дальше, по непонятным для меня причинам, шли авто исключительно с сиденьями из кожи молодого Дерматина.
Я и натуральную кожу на сидушках считаю большой глупостью, по крайней мере, без вентиляции, а уж дерматин...
До сих пор мне не ясно, почему народ ведется на этот тупой маркетинг из "экокожи".

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: boyko_s]
      18 июля 2025 в 00:39 Гілками

boyko_s 18.07.2025 00:24 пишет:

Ну, положим, когда я тестил Кугу, я прокатился по Бандеры от одного моста до другого, и там можно было более-менее понять и про динамику, и про управляемость, особенно на клеверах.
...
Берестейского в списке не было. Получалось, что разогнаться можно было только по Борщаговской, от Гарматной до Василенко, это ни о чем.

Ну, якщо для вас принципово замість двох прискорень зробити чотири, значить треба було пропонувати свій варіант. Я кілька разів тестував різні автівки на Гавела, ніхто не чіплявся ні стосовно маршруту, ні стосовно швидкості.

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: boyko_s]
      18 июля 2025 в 00:50 Гілками

boyko_s 18.07.2025 00:30 пишет:

Ну, я, когда покупал "Кугу", СХ-5 не рассматривал именно потому, что у них сидушки на "тряпке" только в базовой комплектации, дальше, по непонятным для меня причинам, шли авто исключительно с сиденьями из кожи молодого Дерматина.

Якщо пам'ять не зраджує, шкіряні сидіння на CX-5 з'являлися в середній комплектації та завжди пропонувалися з перфорацією та вентиляцією. Відмінність від топової лише в тому, що в топі - Nappa.

У мене з ними була інша проблема - не міг комфортно розміститися.

Достоевский *
48 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 31.07.2010

18 июля 2025 в 11:22 Гілками

skov 18.07.2025 00:50 пишет:

boyko_s 18.07.2025 00:30 пишет:

Якщо пам'ять не зраджує, шкіряні сидіння на CX-5 з'являлися в середній комплектації та завжди пропонувалися з перфорацією та вентиляцією. Відмінність від топової лише в тому, що в топі - Nappa.

У мене з ними була інша проблема - не міг комфортно розміститися.

бо вони на малу ..опу і короткі ноги розраховані
нажаль сидіння у мазд це "слабке місце" як на мою середню антропометрію, особливо задні

а шкіра... ну вони з моєї практики більш вітривалі і їм пофіг на бруд - протер і поїхав далі а тканина тільки через хімчистку, ніссан у мене "шкіра" була в ідеалі за 14 років експлуатації, на хонді на 17 році таки протерлись до дір на боках

Достоевский *
48 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 31.07.2010

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Disnake]
      18 июля 2025 в 11:28 Гілками

до речі про БИД - навіяно цими темами про електрики, вчора багато їздив і мозок сам виділяв БИДи у потоці, що мене зацікавило - в темряві БИДи єдині їхали без світла (нема датчика світла?) і таких був не один а всі три що мені трапились, друге - якась дивна логіка "сліпих зон" - авто їде поруч трохи швидше і на дзеркалі не горить попередження, потім коли авто на пів корпуса попереду вже загорілось попередження на дзеркалі

V.I.P *
С нами с 28.03.2007

18 июля 2025 в 13:02 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

skov 18.07.2025 00:50 пишет:

Ну, я, в летом 22го года, когда загонял на "Виннер" Кугу, чтобы прошить запасной брелок от сигналки, зашел в салон Мазды по-соседству. Уже тогда тряпка была только в базе с 2х литровым движком на моноприводе, остальное - с "экокожей" - адепты секты Гретты Тумберг таки сделали свое черное дело.
И сейчас эта "экокожа" распростроанена повсеместно, видно, маркетологи оценили профит от продажи пластика по цене натуральной.,
Да и вот что предлагается сейчас Маздой:

Ну, я, в летом 22го года, когда загонял на "Виннер" Кугу, чтобы прошить запасной брелок от сигналки, зашел в салон Мазды по-соседству. Уже тогда тряпка была только в базе с 2х литровым движком на моноприводе, остальное - с "экокожей" - адепты секты Гретты Тумберг таки сделали свое черное дело

Змінено boyko_s (13:08 18/07/2025)

YSK
V.I.P **
46 лет (27 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Disnake]
      18 июля 2025 в 14:08 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Disnake 18.07.2025 11:28 пишет:

до речі про БИД - навіяно цими темами про електрики, вчора багато їздив і мозок сам виділяв БИДи у потоці, що мене зацікавило - в темряві БИДи єдині їхали без світла (нема датчика світла?) і таких був не один а всі три що мені трапились, друге - якась дивна логіка "сліпих зон" - авто їде поруч трохи швидше і на дзеркалі не горить попередження, потім коли авто на пів корпуса попереду вже загорілось попередження на дзеркалі

Вчора ще звернув увагу на задній двірник того Біде, він типу для аби було, функціонально від нього толку практично 0. Якщо уважно придивитись то при бажанні можна було поставити двірник більшої довжини і він би свою функцію виконував, але навіщо якщо і так гарно.

Вчора ще звернув увагу на задній двірник того Біде, він типу для аби було, функціонально від нього толку практично 0. Якщо уважно придивитись то при бажанні можна було поставити двірник більшої довжини і він би свою функцію виконував, але навіщо якщо і так гарно

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
0 користувачів і 27 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 12215

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія