я далеко не фанат китайоз, але маю відзначити, що при вузьких вікнах задніх там тільки 2 ставити, а цього робити не буде ніхто (і така проблема не тільки в них) у більшості зараз є режим камери в центральному дзеркалі заднього виду - засралося віконце, переключив у режим камери і все
PS згадай Toyota FJ - в нього на лобаше 3! двірника через те що низеньке вікно
Сергёга 18.07.2025 15:58 пишет: я далеко не фанат китайоз, але маю відзначити, що при вузьких вікнах задніх там тільки 2 ставити, а цього робити не буде ніхто (і така проблема не тільки в них) у більшості зараз є режим камери в центральному дзеркалі заднього виду - засралося віконце, переключив у режим камери і все
PS згадай Toyota FJ - в нього на лобаше 3! двірника через те що низеньке вікно
Але ж на фото видно, що місця для довшого двірника там достатньо. Камера ще швидше може засратись, омивача для неї я там не побачив. І що простіше, смикнути підрульовий і пртерти скло на ходу чи зупинятись і протирати камеру?
Disnake 18.07.2025 11:28 пишет: до речі про БИД - навіяно цими темами про електрики, вчора багато їздив і мозок сам виділяв БИДи у потоці, що мене зацікавило - в темряві БИДи єдині їхали без світла (нема датчика світла?) і таких був не один а всі три що мені трапились, друге - якась дивна логіка "сліпих зон" - авто їде поруч трохи швидше і на дзеркалі не горить попередження, потім коли авто на пів корпуса попереду вже загорілось попередження на дзеркалі
Вчора ще звернув увагу на задній двірник того Біде, він типу для аби було, функціонально від нього толку практично 0. Якщо уважно придивитись то при бажанні можна було поставити двірник більшої довжини і він би свою функцію виконував, але навіщо якщо і так гарно.
В нового CLA Shooting Brake 2025 аналогічна піндюрка в якості заднього двірника. Тому на полстар4 вирішили взагалі не робити заднє скло і поставили тупо камеру зображення з якої виводять на салонне дзеркало.
В ответ на: Але ж на фото видно, що місця для довшого двірника там достатньо.
Тому на полстар4 вирішили взагалі не робити заднє скло і поставили тупо камеру зображення з якої виводять на салонне дзеркало.
Правильно, немає сенсу розбещувати користувачів. Для чого їм нормальна ергономіка? Нехай хавають те, що дають.
А напаркуа взагалі то заднє скло мити?
За канонами рафінованого фтоюашника в універсаліхетчі авто з багажником у салоні має бути все запаковано картохою та копуздою під стелю - то нафіга то скло мити його все одно не видно за клумаками)))
За канонами рафінованого фтоюашника в універсаліхетчі авто з багажником у салоні має бути все запаковано картохою та копуздою під стелю - то нафіга то скло мити його все одно не видно за клумаками)))
Так то ж на универсале. А на жипе положено пафосно тошнить, чтобы случайно не запылить свое ЧСВ.
Як це напуркуа? Можна не помітити, як позаду з'явилася трьохциліндрова ракета, яка встановлює черговий рекорд на ділянці Київ-Одеса! Кожен водій має бути готовим
Як це напуркуа? Можна не помітити, як позаду з'явилася трьохциліндрова ракета, яка встановлює черговий рекорд на ділянці Київ-Одеса! Кожен водій має бути готовим