мож просто возьми гти, мини или там бмв 1 на палке и оторвись?
Я не хотів би зачепити ніжні почуття, але якщо хтось в темі про 12 сек до ста цього симпатяги побачить ті спарко, вихлоп, обвіс, то довго сміятиметься. І це не те, щоб я топив за якісь видатні показники, десь на якихось прибережних серпантинах з постійними обмеженнями 40-50 воно би може і непогано було б. Але це точно не про київську агломерацію.
Я не хотів би зачепити ніжні почуття, але якщо хтось в темі про 12 сек до ста цього симпатяги побачить ті спарко, вихлоп, обвіс, то довго сміятиметься. І це не те, щоб я топив за якісь видатні показники, десь на якихось прибережних серпантинах з постійними обмеженнями 40-50 воно би може і непогано було б. Але це точно не про київську агломерацію.
Абрвалг 22.08.2025 09:55 пишет: я думаю она будет мелковата для замены этому ломучему VW. Солидный человек такое как Toyota FJ Cruiser не купит, разве шо на рыбалку.
Да и по цене VW там уже можно что то посолиднее смотреть, ибо этих FJ , за цену туарега, можно будет 2 купить. Ну 1.5 точно.
Поважна людина буде по місту на преміум седані їздити, а на рибалку можна і на FJ
А так такі класний тазик, такий собі великий джимні.. Але дійсно якщо ти не рибалка/мисливець/турист-екстремал - то вона тобі на не потрібна)))
Murzik2.0 18.08.2025 16:25 пишет: Випав у роботу, відпочинок, ну й трохи повивчав - поки що не готовий я на китайську електричку, все ж таки обслуговування і так далі стрімає.
З бензинок поки в шорт листі: 1. Нова Соната в топі 2. 408 в топі 3. Свіфт на ручці, але це під проектик)
Так більше нічого не чіпляє, ну окрім того що для мене оверпрайс.
думаю человеку стыдно упоминать о кемри, автоуашники залошат. Да и по цене она наверное дороже ( но я не уверен, не узнавал), если по бАгатому накомплектовать ( если есть выбор комплектаций). Хотя кемри в любой комплектации уже сама по себе престижна и статусна
Абрвалг 22.08.2025 11:31 пишет: думаю человеку стыдно упоминать о кемри, автоуашники залошат. Да и по цене она наверное дороже ( но я не уверен, не узнавал), если по бАгатому накомплектовать ( если есть выбор комплектаций). Хотя кемри в любой комплектации уже сама по себе престижна и статусна
та не? 1.7ляма и то и то, если я правильно понимаю, у хюндай мб комплектация будет пожирнее за эти бабки
Murzik2.0 18.08.2025 16:25 пишет: Випав у роботу, відпочинок, ну й трохи повивчав - поки що не готовий я на китайську електричку, все ж таки обслуговування і так далі стрімає.
З бензинок поки в шорт листі: 1. Нова Соната в топі 2. 408 в топі 3. Свіфт на ручці, але це під проектик)
Так більше нічого не чіпляє, ну окрім того що для мене оверпрайс.
а почему соната в списке, а камри нет?
Патамушта там салон гуляет скрипит и играет как хз что - я ее тестил когда она появилась, ну нафиг
чисто погратися. я розумію що воно не їде, але для на тесті воно мені таке задоволення принесло. Така просто іграшка. І ось ці всі тюнінхі малолєтні це так, погратися і зробити похмурий салон веселим.