Список дивний. От коли скоротиш його до 3-4 автівок, тоді і можна радити предметно, а так це - просто флуд. Хоча він і позитивний для форума. Я зрозумів, що тобі більше подобаються Соната і Пума, дві діаметрально протилежні концепції. Як тут можна щось радити? Визначайся для себе спершу. Я би вибрав Октавію, але салон там в середній комплектації дешманський. Або Мазду, якщо розмір салону влаштовує
Ну флуд теж вітається, бо так і варіантів більше, і нюанси різні можу дізнатись.
Форд - ціна, як їде і комплектація. Соната - якість матеріалів і збірка, але це тому що інші набагато просіли.
Ще чекаю по ds4, здається це може бути потенційний фаворит - матеріали і комплектація класні, надійний, перевірений і тяговитий дизель. Хоча дизелю в мене ніколи не було і стрімає зимова соляра і тд.
Так мені дуже сподобався Леон ФР, але не ті зо є в наявності, а під себе. Але, блін, щось там умови від Порше Фінанс якісь не дуже.
Зараз по кожній сбираю розрахунки, заношу в ексельку і там вже буде зрозуміло.
Є ще надія, що привезуть якість БМВ цікаві, бо кредити в Баварії дуже цікаві.
Щоб від генератора заряджати? Все ж таки я вирішив залишитись натуралом
Таким чином операторів микрохвильовок ще ніхто не ображав)))
Та я не з образою, а стьоб)
Але... чомусь багато власників електричок їздять як геї в поганому сенсі цього слова - коли холодно економлять заряд, їдуть 60, але орієнтація не дозволяє їздити в правому ряду, лише в лівому і всіх затримують і треба їх обгпняти по правому ряду. І це якесь масове явище зараз
Щоб від генератора заряджати? Все ж таки я вирішив залишитись натуралом
Але... чомусь багато власників електричок їздять як геї в поганому сенсі цього слова - коли холодно економлять заряд, їдуть 60, але орієнтація не дозволяє їздити в правому ряду, лише в лівому і всіх затримують і треба їх обгпняти по правому ряду. І це якесь масове явище зараз
я помітив, що це ще від авто залежить, як правило, таким страждають перші ліфи
Тобі б визначитися, що ти від машини хочеш, бо ти накидав просто таку збірну солянку
...
Більшість китайців, byd цього року, Тесла3 практично поголовно. І коли їх підрізаєш ще ображаються. І ладно б були - їх зараз тільки отримавши права повно на дорогах, так ні, хлопці, чи геї, хз як вірно їх назвати
Тобі б визначитися, що ти від машини хочеш, бо ти накидав просто таку збірну солянку
Перевозити свою з комфортом і щоб не огидно в неї було сідати. Якось так. А зараз 100500 виробників просто такі огидні матеріали ставлять в дорогі авто, що практично кожен варіант це компроміс з собою
Та це не повʼязано з електричками. Зараз багато «активістів» у яких позиція «я їду в межах правил і швидкісного режиму». Часто при цьому порушуючи рядність, але для них це менший гріх ніж перевищення. Не звертай уваги, обганяєш коли є можливість і все.
Та це не повʼязано з електричками. Зараз багато «активістів» у яких позиція «я їду в межах правил і швидкісного режиму». Часто при цьому порушуючи рядність, але для них це менший гріх ніж перевищення. Не звертай уваги, обганяєш коли є можливість і все.
Та активісти то колись були.
По моїм спостереженням такі можуть бути: 1. Дівчата що тільки почали їздити - їх повно зараз, бо їх чоловіки/хлопці чи у війську чи не виходять з дому, ось і дівчата вимушені їздити. Їх не звинувачую, навчаться. 2. Електрички як тільки стає холодно. Потепліє і закінчаться блекаути - будут на всіх світлофорах драг рейсінг влаштовувати. Цю картину бачу цілий рік.
...
мене сьогодні е-гольф вибісив, який тупив рекуперував в лівому ряду... При вільному правому, сцк Його до мене 3-4 машини праворуч об'їхали, та й після не одна мабудь була..
По моїм спостереженням такі можуть бути: 1. Дівчата що тільки почали їздити - їх повно зараз, бо їх чоловіки/хлопці чи у війську чи не виходять з дому, ось і дівчата вимушені їздити. Їх не звинувачую, навчаться. 2. Електрички як тільки стає холодно. Потепліє і закінчаться блекаути - будут на всіх світлофорах драг рейсінг влаштовувати. Цю картину бачу цілий рік.
Від дівчат я таке частіше всього і чув. По сумісництву вони ж часто їздять на електричках тому що це модно і еко френдлі. Звісно туплячих електричок дуже дофіга, але я їх частіше в правому таки бачу.
...
мене сьогодні е-гольф вибісив, який тупив рекуперував в лівому ряду... При вільному правом, сцк Його до мене 3-4 машини праворуч об'їхали, та й після не одна мабудь була..
Ось і я про це. Ладно це там на умовній Теліги чи Івасюка - де швидко не поїдеш, бо чи вічний затор, чи світлофори кожні 200 метрів. Але я це постійно на Богатирській бачу, там де втопити можна. А саме бісяче - це коли ось такий тупить в лівому, а по правому їде нормальна людина зкомфортною їй 60 км і цей в лівому на своїй електричці як навмисно їде паралельно з авто в правому ряду що ніяк не обігнати
Від дівчат я таке частіше всього і чув. По сумісництву вони ж часто їздять на електричках тому що це модно і еко френдлі. Звісно туплячих електричок дуже дофіга, але я їх частіше в правому таки бачу.
Та в мене тут пів Запонтоння (слава Богам вже є міст) на електричках. З ким не спілкувався - електричка тому що динаміка, і ці ніколи не економлять, не туплять в лівому, їм дай тапку в підлогу тільки, але в них Бехи, Рівіани, ну короче щось нормальне, або умовний byd тому що багато машини за мало грошей.
Про екофрендлі від живої людини ніколи не чув, лише в інтернетах
Почав отримувати деякі розрахунки - що в нас з ціноутворенням на каско сталося? Якісь захмарні ціни і в деяких випадкпх ніяк не корелюються з цвною авто, а таке враженя що так банк та дилер зі страховою домовились
Перевозити свою з комфортом і щоб не огидно в неї було сідати.
Як на мене, поки самою комфортною опцію залишаються седани D+ класа. Нічого більше не придумали, бо фізика така сама як і раніше. Як мінімум в межах конкретного виробника, бо в межах різних виробників вже можуть бути нюанси
А так дивись, бо головне чесно для себе визначити пріоритети
Почав отримувати деякі розрахунки - що в нас з ціноутворенням на каско сталося?
Сталося значне зниження цін, якщо вигодонабувач - ви. А якщо брати кредит (вигодонабувач - банк), тоді страховий внесок у відсотках відчутно вище. Чув, що банки заробляють на так званих "нульових кредитах" в тому числі за рахунок цих підвищених відсотків по КАСКО.
Кореляції з вартістю авто дійсно може й не бути. Наприклад, з подивом для себе з'ясував (коли обирав автівку в 2024), що відсоток по КАСКО для X5 нижчий, ніж для Туарега. Де тут логіка - гадки не маю.
Почав отримувати деякі розрахунки - що в нас з ціноутворенням на каско сталося? Якісь захмарні ціни і в деяких випадкпх ніяк не корелюються з цвною авто, а таке враженя що так банк та дилер зі страховою домовились
Попроси у них договір і почитай, можливо там інші страхові можна. Я так на Мазду знайшов супер вигідні умови.
Кореляції з вартістю авто дійсно може й не бути. Наприклад, з подивом для себе з'ясував (коли обирав автівку в 2024), що відсоток по КАСКО для X5 нижчий, ніж для Туарега. Де тут логіка - гадки не маю.
На Туарег на диво дорогі запчастини і обслуговування. Не знаю як з Х5, але Тур утримувати поки що виходить дорожче за мою трійку. Можливо з цим якось повʼязано.
На Туарег на диво дорогі запчастини і обслуговування. Не знаю як з Х5, але Тур утримувати поки що виходить дорожче за мою трійку. Можливо з цим якось пов'язано.
Може й так. Але підозрюю, що Murzik2.0 здивувався цінам на КАСКО не тільки для ВАГа.
На Туарег на диво дорогі запчастини і обслуговування. Не знаю як з Х5, але Тур утримувати поки що виходить дорожче за мою трійку. Можливо з цим якось пов'язано.
Може й так. Але підозрюю, що Murzik2.0 здивувався цінам на КАСКО не тільки для ВАГа.
Якщо там 5-5.5% то це норма наразі. Вище - вже можливо сенсу і немає. На АРХ в кредиті від Баварії було 5.09% на 0 франшизу і 4.67% на 0.5.
Скажемо так, у БМВ трійка за лям 800 відсоток Каско в 2 рази нижчий, ніж у деяких більш простіших і дешевших авто з мого списку, особливо якщо кредит від Привату - може те що хед роздрібного бізнесу Привату прийшов зі страхової і саме в цей час вони почали видавати кредити на авто
Зараз все збираю до купи, і щось в мене чуйка, що преміум який за гроші дорожче в кредит зі всіма платежами буде дешевше ніж авто на 8-10 тис дешевше на старті